Logitech toi uuden matalaprofiilisen ja langattoman G915 -pelinäppäimistön markkinoille Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech toi uuden matalaprofiilisen ja langattoman G915 -pelinäppäimistön markkinoille

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, julkisti uuden matalaprofiilisen, langattoman ja suorituskykyisen mekaanisten pelinäppäimistöjen lippulaivamallin.

Langaton Logitech G915 LIGHTSPEED ja langallinen Logitech G815 LIGHTSYNC RGB hyödyntävät ensimmäisenä Logitech G:n uusia GL-kytkimiä. Kytkinten suorituskyvyn ansiosta molemmissa pelinäppäimistöissä yhdistyvät huippuluokan muotoilu ja ensiluokkainen käytettävyys toisiinsa upean RGB-valaistuksen kanssa. Perinteisen näppäimistöasettelun lisäksi pelinäppäimistöissä on viisi ohjelmoitavaa G-makropainiketta, joihin on mahdollista määritellä räätälöityjä toimintoja tai kokonaisia komentoketjuja.

”Uudet näppäimistömme ovat täydellisiä esimerkkejä siitä, millaista jälkeä saadaan aikaiseksi, kun palkitut muotoilijamme ja insinöörimme suunnittelevat yhdessä huipputason pelinäppäimistön”, kommentoi Logitech-pelitarvikkeiden johtaja Ujesh Desai. ”Logitech G915 yhdistää toisiinsa huippunopean langattoman LIGHTSPEED-teknologian, RGB-valaistuksen, pitkän akunkeston ja äärimmäisen matalan alumiinikuoren. Kokonaisuus edustaa uuden sukupolven pelinäppäimistöä.”

Logitech G915 -pelinäppäimistön palkittu LIGHTSPEED-kommunikointitekniikka mahdollistaa huippunopean langattoman tiedonsiirron, joka toimii viiveettömällä yhden millisekunnin päivitysnopeudella. Lisäksi näppäimistö toimii niin haluttaessa myös Bluetooth-yhteyden välityksellä. Näin näppäimistö voidaan yhdistää kahteen eri tietokoneeseen tai muuhun laitteeseen yhtäaikaisesti. Näiden välillä voidaan myös vaihtaa helposti pelkällä napinpainalluksella.

Logitech G915 on myös ensimmäinen langaton LIGHTSPEED-pelinäppäimistö, joka hyödyntää ainutlaatuisia LIGHTSYNC-värivaloja. LIGHTSYNC mahdollistaa peräti 16,8 miljoonan värivalikoiman käytön näppäimistön valaistuksessa. Erilaisia värivalaistusasetuksia voidaan muokata Logitech G HUB -peliohjelmistolla omien tarpeiden ja halujen mukaan. Näppäimistön akunkesto on peräti 135 päivää keskimääräisellä kahdeksan tunnin käytöllä RGB-valaistus pois kytkettynä. RGB-värivalaistusta käytettäessä näppäimistössä riittää virtaa täydellä latauksella yli 12 päiväksi keskimääräisellä kahdeksan tunnin käytöllä. Akun vähäisestä varauksesta näppäimistö ilmaisee 15 prosentin kohdalla ja se latautuu mukana tulevalla usb-kaapelilla täyteen noin kolmessa tunnissa.

Logitech G915- ja Logitech G815 -näppäimistöt käyttävät tehokkaita ja virtaviivaisia mekaanisia GL-kytkimiä. Ne ovat tyypilliseen mekaaniseen kytkimeen verrattuna puolet kevyempiä. Lisäksi ne tarjoavat peräti 25 prosenttia nopeamman painalluksen ja miellyttävän käyttökokemuksen. GL-kytkimiä on saatavilla kolmea eri mallia, joita ovat GL Linear, GL Tactile ja GL Clicky. Linear-kytkimet takaavat kevyen ja lähes äänettömän painalluksen. Tactile-kytkimet takaavat vahvemman, mutta hiljaisen mekaanisen vasteen. Clickyssä puolestaan yhdistyvät sekä Tactilen selkeä painallusvaste että äänekäs naksahdus, joka on monelle pelaajalle tärkeä ominaisuus. Kaikki kytkinmallit on tarkasti suunniteltu yhteensopivaksi molempien näppäimistöjen kanssa.

Langallinen Logitech G815 -pelinäppäimistö noudattaa samaa muotoilua kuin Logitech G915 -näppäimistö ja sen ominaisuudet ovat langattomuutta lukuunottamatta samat. Siinä on lisäksi usb 2.0 -läpivienti ja mukana tuleva usb-johto läpivientiä varten.

Hinta ja saatavuus

Logitech G915 LIGHTSPEED- ja Logitech G815 LIGHTSYNC RGB -pelinäppäimistöt tulevat myyntiin elokuussa 249 ja 199 euron hintaan.

Erinomainen matkakumppani – Logitech päivitti mukana kulkevan Keys-To-Go -näppäimistön Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomainen matkakumppani – Logitech päivitti mukana kulkevan Keys-To-Go -näppäimistön

on julkistanut uuden ultrakannettavan ja langattoman Keys-To-Go 2 -näppäimistön. Näppäimistö on suunniteltu erityisesti tablettilaitteille, älypuhelimille ja kannettaville tietokoneille.

Ohut ja kevyt muotoilu tekee Keys-To-Go 2:sta erittäin helpon ottaa mukaan tien päälle. Se on yhteensopiva useiden käyttöjärjestelmien kanssa, joten käyttäjät voivat työskennellä ja luoda sisältöä saumattomasti millä tahansa laitteella, missä ja milloin tahansa.

”Nykymaailmassa on tärkeää, että voi pysyä tuottavana myös liikkeellä ollessa. Ymmärrämme liikkuvien ammattilaisten kohtaamat haasteet ja heidän tarpeensa löytää ratkaisuja, jotka helpottavat työskentelyä missä tahansa. Keys-To-Go 2 on henkilökohtainen työkalu, joka luo ihanteellisen työtilan missä tahansa.”

Kertoo Logitechin mobiiliratkaisujen ja kumppanuuksien johtaja Joseph Mingori.

Keys-To-Go 2 tarjoaa mukavan ja tarkan kirjoituskokemuksen laadukkaiden saksikytkinten ansiosta. Se voidaan liittää langattomasti Bluetoothilla jopa kolmeen laitteeseen Easy-Switch-näppäimien avulla, mikä tekee kirjoittamisesta helppoa tableteilla, älypuhelimilla ja kannettavilla tietokoneilla.

Näppäimistössä on myös integroitu suojakansi, joka suojaa näppäimiä kuljetuksen aikana. Käytön aikana kansi voidaan taittaa näppäimistön alle ja asettaa se sopivaan kirjoituskulmaan.

Keys-To-Go 2 saa virtansa vaihdettavista nappiparistoista, jotka kestävät jopa 36 kuukautta käyttötavasta riippuen.

Logi Options+ -ohjelmiston avulla käyttäjät voivat määrittää näppäimistölle pikavalintoja Windows- ja macOS-käyttöjärjestelmissä. Ohjelmiston Logi AI Prompt Builder -lisätoiminto nopeuttaa myös Open AI:n ChatGPT:n käyttöä. Käyttäjät voivat esimerkiksi valita tekstin ja antaa Logi AI Prompt Builderin muotoilla sen uudelleen, tehdä siitä yhteenvedon tai kääntää sen.

Näppäimistö on saatavana kahdessa eri versiossa: grafiitinmusta yleismalli, jossa on näppäinmerkinnät , ChromeOS, Windows, iPadOS-, ja macOS-käyttöjärjestelmille, sekä vaaleanharmaa versio, joka on tarkoitettu Apple-laitteille ja jossa on näppäinmerkinnät vain iPadOS, iOS ja macOS-käyttöjärjestelmille.

Suurimmat erot aiempaan versioon

Kytkimet: Keys-To-Go 2 käyttää saksikytkimiä, jotka ovat tunnetusti mukavampia ja tarkempia kuin alkuperäisen Keys-To-Go:n kytkimet.

Akku: Keys-To-Go 2:ssa käytetään vaihdettavia kolikkoparistoja, joiden käyttöikä on 36 kuukautta, kun taas alkuperäisessä Keys-To-Gossa oli ladattava akku jonka käyttöikä on 3 kuukautta.

Suojakuori: Keys-To-Go 2:ssa on sisäänrakennettu suojakansi, joka taittuu jalustaksi, kun taas alkuperäisessä ei todennäköisesti ollut sellaista.

Monilaiteyhteys: Keys-To-Go 2 mahdollistaa yhteyden jopa kolmeen laitteeseen samanaikaisesti Easy-Switch-näppäimillä. Alkuperäisessä voitiin yhdistää vain yhteen laitteeseen kerrallaan.

Koko: Uusi versio on 42 grammaa painavempi kuin alkuperäinen versio. Keys-To-Go 2 painaa 222 grammaa ja Keys-To-Go 180 grammaa.

Hinta ja saatavuus

Keys-To-Go 2 on saatavilla parhaillaan grafiitin- ja vaaleanharmaana sekä lilana 89,00 euron hintaan.

Logitech Combo Touch -suojakuoret nyt saatavilla uusille iPad Air- ja iPad Pro -malleille Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech Combo Touch -suojakuoret nyt saatavilla uusille iPad Air- ja iPad Pro -malleille

Logitech Combo Touch

on tuonut markkinoille uudet Combo Touch -suojakuoret uudelle iPad Airille ja ohuelle ja kevyelle iPad Prolle. Nämä monipuoliset suojakuoret yhdistävät laadukkaan näppäimistön, ohjausalustan ja suojan, ja ne on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista.

Combo Touch on ohuin ja kevyin Logitech-suojakuori tähän mennessä, joten se on helppo kuljettaa mukana ja mahdollistaa tuottavuuden missä tahansa. Näppäimistö tarjoaa ensiluokkaisen kirjoituskokemuksen ja iPadOS-pikanäppäimet mediatoiston ja äänenvoimakkuuden hallintaan. Suurella kosketusalustalla on tuki Multi-Touch-eleohjauksille.

Suojakuori on muotoiltu iPadin mukaisesti ja suojaa laitetta naarmuilta ja kolhuilta. Se kääntyy kätevästi luku- ja kirjoitusasentoon ja saa virtansa suoraan iPadin Smart Connector -liittimestä.

Hinta ja saatavuus

Logitech Combo Touch on saatavana iPad Prolle grafiitin värisenä ja iPad Airille Oxfordin harmaana. Hinnat vaihtelevat 229 ja 259 euron välillä iPad-mallista ja tuumakoosta riippuen.