Logitech tuo markkinoille uuden matalaprofiilisen näppäimistön ja hiiren helpottamaan arkea Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech tuo markkinoille uuden matalaprofiilisen näppäimistön ja hiiren helpottamaan arkea

Oheislaitevalmistaja on julkaissut uuden Signature Slim K950 -näppäimistön ja Signature M750 -hiiren, jotka helpottavat tietokoneen käyttöä arjen askareissa ja työssä. Langaton näppäimistö ja Signature Slim Combo MK950 -yhdistelmä tarjoavat tyylikkään ja monipuolisen ratkaisun työpöydälle.

Matalaprofiilinen ja monipuolinen

Signature Slim K950 -näppäimistö on suunniteltu kannettavista tietokoneista tutun näppäintuntuman tarjoamiseksi. Se on matalaprofiilinen ja helppokäyttöinen, ja siinä on useita räätälöitäviä ominaisuuksia. Logi Options+ -ohjelmistolla voi määritellä erilaisia pikatoimintoja, äänenvoimakkuuden säädön, toiston ja tauotuksen painikkeet sekä mykistystoiminnon.

Näppäimistön voi liittää yhtäaikaisesti kolmeen eri laitteeseen ja laitteiden välillä vaihtaminen on helppoa yhdellä painalluksella. Langaton näppäimistö saa virtansa paristoista, joista riittää virtaa jopa kolmen vuoden ajaksi.

Signature Slim Combo MK950 -yhdistelmäpaketti sisältää Signature K950 -näppäimistön sekä Signature M750 -hiiren. Hiiri on suunniteltu ergonomisesti ja siinä on Silent Touch -teknologia, joka tekee hiiren painalluksista lähes äänettömiä. SmartWheel-vierityspainikkeella isojen tiedostojen läpikäynti on nopeaa ja tehokasta.

Kestävän kehityksen mukainen

Molemmat tuotteet on suunniteltu kestävän kehityksen mukaisesti ja ne ovat hiilineutraaleja. Niissä käytetään kierrätysmuovia ja tuotepaketeissa käytetty paperi tulee FSC-sertifioiduista metsistä.

Hinta ja saatavuus

Logitech Signature Slim K950 -näppäimistö ja Logitech Signature Slim Combo -yhdistelmäpaketti ovat saatavilla välittömästi grafiitinharmaana ja luonnonvalkoisena. Hinnat ovat 89 ja 119 euroa.

Logitech lanseerasi kompaktin G PRO X 60 -kilpapelinäppiksen Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech lanseerasi kompaktin G PRO X 60 -kilpapelinäppiksen

G PRO X 60 on yhteistyössä ammattipelaajien kanssa suunniteltu langaton ja kompakti pelinäppäimistö, joka tarjoaa etuja niin kilpapelaajille kuin muillekin vaativille käyttäjille. Kooltaan se on noin 60 prosenttia täysikokoisesta näppäimistöstä, säästäen tilaa pöydällä hiiren liikkeelle. KEYCONTROL-teknologia kuitenkin mahdollistaa monipuolisten toimintojen määrittämisen useammalle näppäimelle. Tämä ominaisuus varmistaa, ettei pienempi koko rajoita pelaajan suoritusta. Logitech G HUB -ohjelmiston avulla käyttäjä voi luoda omia makroja tai asettaa erilaisia toimintoja eri painalluksille, pitäen pelin komennot helposti saatavilla.

Yhteyden muodostaminen tapahtuu joko Logitechin nopealla LIGHTSPEED- langattoman teknologialla, joka tarjoaa luotettavan ja viiveettömän yhteyden pelaamiseen, tai Bluetoothilla. GX Optical -kytkimet takaavat nopean ja tarkan vasteen pelin tiimellyksessä. Kytkimiä on saatavilla sekä lineaarisena että tuntopalauteellisena versiona, riippuen siitä haluaako pelaaja lineaarisen, näppäilyä helpottavan painalluksen vai miellyttävän tuntopalauteellisen tunteen näppäilyyn. PBT-materiaalista valmistetut näppäinkorkit ovat kestävät ja pitävät pintansa myös kovan käytön alla. Ne tarjoavat miellyttävän tuntuman pelatessa.

Logitech G PRO X 60 ei ole pelkästään kompakti ja toimiva, vaan se tarjoaa myös visuaalisia ja käytännöllisiä ominaisuuksia. LIGHTSYNC RGB -taustavalaistus tuo näppäimistölle persoonallisen ilmeen ja mahdollistaa pelaamisen hämärässä ympäristössä. Pelitilapainike estää tahattomat pikanäppäimet pelin aikana, jotka saattaisivat vaikuttaa suoritukseen. Erilliset säätimet äänenvoimakkuudelle ja medialle mahdollistavat nopean hallinnan ilman, että tarvitsee poistua pelistä. Pakkaukseen sisältyy myös kätevä matkakotelo, joka suojaa näppäimistöä turvallisesti kuljetuksen aikana. Kaiken kaikkiaan Logitech G PRO X 60 tarjoaa pienestä koostaan huolimatta monipuoliset ominaisuudet ja laadukkaat materiaalit vaativalle pelaajalle.

Hinta ja saatavuus

Logitech G PRO X 60 LIGHTSPEED -pelinäppäimistö tulee jälleenmyyntiin mustana ja valkoisena versiona 199 euron kuluttajahintaan. Vaaleanpunainen malli tulee saataville vain Logitechin omassa nettikaupassa.

Logitechin uusi näppäimistö ja hiiri tekevät tietokoneen käytöstä sujuvampaa ja kestävämpää Kommentit pois päältä artikkelissa Logitechin uusi näppäimistö ja hiiri tekevät tietokoneen käytöstä sujuvampaa ja kestävämpää

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, , on julkistanut uuden langattoman näppäimistön ja hiiren yhdistelmän, jotka tekevät tietokoneen käytöstä arjen askareissa ja työssä helpompaa ja tyylikkäämpää.

Uusi Langaton -näppäimistö ja hiiren ja näppäimistön yhdistelmä, Signature Slim Combo MK950, tarjoavat yksinkertaista sulavuutta ja monipuolista hallittavuutta tyylikkäässä kokonaisuudessa. Näitä voi käyttää niin päivätyössä, kotitoimistossa kuin satunnaisessa viihdekäytössäkin, ja ne helpottavat monenlaisia tehtäviä. Uuden näppäimistön ja hiiren avulla työt ja hommat sujuvat käden käänteessä.

Logitechin tuotepäällikkö Art O'Gnimh kommentoi:

”Signature Slim K950 -näppäimistö on täydellinen kumppani Signature M750 -hiirelle, jonka tapaan näppäimistössä yhdistyy sulavalinjainen tyylikkyys monipuoliseen käytettävyyteen. Signature Slim K950 yhdistää helposti sekä työn ja vapaa-ajan käyttötarpeet yhdessä ja samassa laitteessa niin kotona kuin töissäkin.”

Näppäimistö tuo mukanaan kannettavista tietokoneista tutun näppäintuntuman omaksi kokonaisuudekseen matalaprofiilisella muotoilulla. Kätevän Logi Options+ -ohjelmiston avulla käyttäjä voi määritellä erilaisia pikatoimintoja ja helpottaa näin usein toistuvien tehtävien suorittamista. Näppäimistö voidaan liittää yhtäaikaisesti kolmeen eri laitteeseen, kuten tietokoneisiin, tabletteihin ja älypuhelimiin. Lisäksi näppäimistö saa virtansa paristoista, jotka riittävät jopa kolmen vuoden käyttöön tavallisessa käytössä.

-yhdistelmäpaketti sisältää sekä Signature K950 -näppäimistön että Signature M750 -hiiren. Langaton hiiri tarjoaa räätälöitävyyttä ja miellyttävän muotoilun lisäksi lähes äänettömät painallukset Silent Touch -teknologian ansiosta. SmartWheel-vierityspainike takaa tehokkaan tiedostojen läpikäynnin. Hiiren virta tulee sormiparistosta, joka riittää keskimääräisellä käytöllä noin kahdeksi vuodeksi.

Kaikki Logitechin tuotteet suunnitellaan tarjoamaan ensiluokkainen käyttäjäkokemus ja minimoimaan tuotteen valmistuksen hiilijalanjälki. Logitech vauhditti äskettäin ilmastostrategiaansa ja aikoo olla ilmastopositiivinen vuoden 2030 jälkeen sitomalla enemmän hiiltä kuin tuottaa.

Logitech Signature Slim K950 -näppäimistö ja Logitech Signature Slim -yhdistelmäpaketti ovat saatavilla välittömästi 89 ja 119 euron kuluttajahinnoin.