Logitech tuo takaisin klassisen MX518 -pelihiiren Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech tuo takaisin klassisen MX518 -pelihiiren 40

on tuomassa takaisin klassisen MX518 -pelihiirensä. 2000-luvun alkupuolella alunperin ilmestynyt hiiri oli yksinkertainen, mukavasti muotoiltu, suorituskykyinen ja edullisesti hinnoiteltu.

G MX518 -nimellä kulkeva uusi hiiri säilyttää klassisen muotoilun, mutta on tekniikaltaan edeltäjäänsä modernimpi. Tutun ’munankuoren’ alle kätkeytyy Logitechin huippuhiiristä tuttu 16 000 DPI:n Hero -sensori ja 32-bittinen ARM -prosessori. Hiirelle luvataan 1 millisekunnin lukutarkkuutta. Hiiren kahdeksan näppäintä saa makrotettua haluttuihin tehtäviin ja ne tallentuvat hiiren omaan muistiin, joten asetukset pysyvät vaikka vaihtaisit konetta kesken kaiken.

Logitech G MX518

Logitech G MX518 -hiiri on ennakkotilattavissa nyt n. 60€ hintaan.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Logitech päivitti pelihiirimallistoaan huipputehokkaalla HERO 16K -anturilla Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech päivitti pelihiirimallistoaan huipputehokkaalla HERO 16K -anturilla 14

Maailman johtavimpiin oheislaitteiden valmistajiin kuuluva on päivittänyt G903-, G703- ja G403-pelihiiret HERO 16K -anturilla.

High Efficiency Rated Optical -sanoista muodostettu HERO-lyhenne kuvaa Logitechin omaa optista anturitekniikkaa, joka takaa huipputarkan toimivuuden luotettavasti ja energiatehokkaasti. HERO-anturia käyttävät uutuushiiret ovat langattomat Logitech G903 LIGHTSPEED ja Logitech G703 LIGHTSPEED sekä langallinen Logitech G403 HERO.

”Julkistuksestaan lähtien on luomamme HERO ollut todellinen läpimurto anturiteknologian saralla. HERO onkin saanut ansaitsemansa arvostuksen käyttäjiltä, tästä johtuen koimme parhaaksi laajentaa HERO-anturin käyttöä laajemmin pelituotteissamme. Näin voimme tarjota pelaajille entistä parempaa suorituskykyä alhaisella virrankulutuksella.”kommentoi Logitechin pelituotteiden johtaja Ujesh Desai

Logitechin pelihiirien lippulaivamalli Logitech G903 LIGHTSPEED on päivitetty HERO 16K -anturilla. Se takaa ennenäkemättömän tarkkuuden sekä peräti kymmenkertaisen virransäästön aiempiin malleihin verrattuna. Tämän ansiosta Logitech G903 toimii jopa 140 tuntia yhdellä latauksella. Lisäksi hiiri voidaan ladata erikseen hankittavalla langattomalla POWERPLAY-latausalustalla käytön aikana. Logitech G903 hyödyntää myös ainutlaatuista langatonta LIGHTSPEED-kommunikointitekniikkaa, joka toimii viiveettömällä yhden millisekunnin päivitysnopeudella. Siksi se on jopa perinteisiä langallisia hiiriä suorituskykyisempi. Lisäksi oikea- ja vasenkätisille sopivassa pelihiiressä on 16,8 miljoonan väriyhdistelmän LIGHTSYNC RGB -valaistus ja 11 ohjelmoitavaa painiketta.

Myös kevytrakenteinen ja langaton Logitech G703 LIGHTSPEED -pelihiiri on päivitetty HERO 16K -anturilla. Ergonomisesti muotoiltu ja vain 95 grammaa painava pelihiiri toimii täydellä latauksella jopa 35 tuntia. Logitech G703 kykenee jopa 16 000 pisteen DPI-tarkkuuteen ja on lippulaivamallin tavoin yhteensopiva langattoman POWERPLAY-latausalustan kanssa.

Ergonomisesti muotoiltu ja RGB-värivalaistuksella varustettu Logitech G403 HERO -pelihiiri hyötyy HERO 16K -anturin paremmasta tarkkuudesta. Kuudella ohjelmoitavalla painikkeella ja 10 gramman irrotettavalla lisäpainolla varustettu pelihiiri on entistä kevytrakenteisempi ja oivallinen valinta langallisten hiirten ystäville.

Pelihiirten käytettävyyden viimeistelee ilmaiseksi ladattava Logitech G HUB -peliohjelmisto. Se sisältää vaivattoman käyttöliittymän ja tarjoaa paljon räätälöintivaihtoehtoja Logitech G -pelihiirille aina värivalaistuksesta painikkeiden uudelleenmäärittelyyn.

Logitech G903 LIGHTSPEED, Logitech G703 LIGHTSPEED ja Logitech G403 HERO tulevat myyntiin kesäkuussa 149, 99 ja 69 euron suositushinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Logitech kosiskelee e-urheilijoita uudella G Pro Wireless -pelihiirellä Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech kosiskelee e-urheilijoita uudella G Pro Wireless -pelihiirellä 28

on julkaissut langattoman G Pro Wireless -pelihiiren. Laite on erityisesti suunniteltu e-urheilijoita silmälläpitäen.

Hiiressä on käytetty yrityksen Lightspeed -teknologiaa, joka mahdollistaa lähes lagittoman pelikokemuksen. Hiiren paino on alle 80 grammaa ja sen lataus tapahtuu langattomasti PowerPlay -ominaisuuden ansiosta. Hiiren sensorin tarkkuus on 16 000 DPI:tä.

Logitech on samalla päivittänyt myös hiiren langallisen version sensorit samaan tarkkuuteen.

Logitech G Pro Wireless ilmestyy elokuun lopulla ja maksaa noin 150 dollaria. Hiiren langallinen versio maksaa 70 dollaria.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Logitech käänsi suosikkihiirensä kyljelleen – tältä näyttää uusi MX Vertical Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech käänsi suosikkihiirensä kyljelleen – tältä näyttää uusi MX Vertical 23

on julkaissut uuden vertikaalisen hiirensä MX Verticalin. Kallelleen käännetyn hiiren kerrotaan vähentävän rasitusta sekä turhia liikkeitä jopa 10 prosentilla.

Hiiressä on 4 000 DPI:n tarkkuus sekä yhden näppäimen säätö tarkkuudelle. Hiiren lataus tapahtuu USB-C -liittiminen kautta ja Logitech lupaa pattereille neljän kuukauden keston.

Logitech MX Vertical ilmestyy syyskuussa ja sille arvioidaan n. 100€:n hintalappua.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi