Logitech tuo työpöydille väriä POP -näppäimistöllä ja hiirellä Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech tuo työpöydille väriä POP -näppäimistöllä ja hiirellä

Logitech POP

Logitechin uudet oheislaitteet tuovat persoonallisuutta, väriä ja luovuutta työpöydälle sekä entistä enemmän mahdollisuuksia itsensä ilmaisemiseen. Perinteiset tietokoneen näppäimistöt ja hiiret ovat olleet väreiltään ja muodoiltaan hillittyjä tai jopa tylsiä. Mekaaninen POP Keys -näppäimistö tarjoaa sen sijaan hyvän kirjoitustuntuman persoonallisella tyylillä ja raikkaalla värikirjolla. POP Mouse -hiiri viimeistelee hallittavuuden iloisella tyylillään. Kummastakin laitteesta on saatavilla kolme eri värivaihtoehtoa.

POP -oheislaitteet täydentävät omaa yksilöllisyyttämme. Sekä POP Keys että POP Mouse on luotu ruokkimaan luovuutta ja tuomaan rohkeammin esiin käyttäjän omaa ilmaisuvoimaa.”

kommentoi Logitechin tuotepäällikkö Art O’Gnimh

POP Keys -näppäimistön mukana tulee peräti kahdeksan vaihdettavaa näppäinhattua eri kuvakkein, joista neljä on jo valmiina paikoillaan. Näitä hymiöpainikkeita voidaan helposti räätälöidä omien tottumusten ja mieltymysten mukaisesti tuottamaan juuri haluttu hymiö tai muu emoji. Options -ohjelmistolla emoji-vaihtoehtojen vaihtaminen sujuu kädenkäänteessä. Ohjelmisto on ilmaiseksi saatavilla sekä PC- että Mac-tietokoneille. Myös POP Mouse -hiiressä on yläpainike hymiövalikolle, josta voidaan helposti valita haluttu vaihtoehto yhdellä painalluksella.

Hauskalla tavalla retromainen POP Keys -näppäimistö tuo mieleen vanhanaikaiset kirjoituskoneet pyöreillä painikkeillaan. Tämä ainutlaatuinen muotoilu pitää sisällään huippuluokan näppäintuntuman ja monipuoliset toiminnot. Näppäimistön 12 pikatoiminnolla voidaan muun muassa ottaa ruudunkaappauksia, mykistää mikrofoni tai ohjata mediatoistinta. Mekaanisten näppäinkytkinten ansiosta kirjoittaminen on miellyttävää, tarkkaa ja nopeaa. Näppäintuntumaa vahvistavat kytkinten luonnollinen naksunta ja naputtelun äänet.

Söpö ja kompakti POP Mouse -hiiri sujahtaa pienen kokonsa ansiosta helposti mukaan laukkuun tai taskuun, joten hiiri kulkee vaivatta kannettavan tietokoneen mukana. Hiiren kätevä Smartwheel-vierityspainike tarjoaa ensiluokkaista hallittavuutta tiedostojen ja verkkosivujen selaamiseen automaattisesti. Smartwheel mahdollistaa toisaalta huippunopean jopa tuhansien rivien selaamisen parissa sekunnissa, kun taas porrastettu vieritys toimii millintarkasti. Miellyttävän muotoilun ja viimeistelyn ansiosta hiiri tuntuu luonnolliselta ja mukavalta käyttää. Pirteiden värivaihtoehtojen ansiosta POP Mouse on ilo silmälle ja piristää työpöytää iloisella ulkoasullaan. Options -ohjelmistolla hiirellä voidaan siirtää tekstiä, kuvia ja muita tiedostoja tietokoneiden välillä Logitech Flow -ominaisuutta hyödyntäen.

Molemmat POP-oheislaitteet voidaan liittää yhtäaikaisesti kolmeen tietokoneeseen joko langattoman Bluetooth-tekniikan tai mukana tulevan Bolt -vastaanottimen avulla. Logitechille ominaiseen tapaan molemmat vaihtoehdot ovat vähävirtaisia. Näppäimistö toimii kahdella sormiparistolla jopa kolme vuotta ja hiiri toimii yhdellä paristolla jopa kaksi vuotta.

POP Keys -näppäimistö on yhteensopiva Windows-, macOS-, iOS-, ipadOS-, Chrome OS- ja -käyttöjärjestelmien kanssa. POP Mouse -hiiri toimii Windows-, macOS-, iPadOS-, Chrome OS- ja Linux-käyttöjärjestelmissä.

Hinta ja saatavuus

POP Keys -näppäimistö ja POP Mouse -hiiri tulevat myyntiin tammikuussa 99 ja 49 euron hintaan.

Kommentoi

Avaruussimulaatio RimWorld saapuu konsoleille heinäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruussimulaatio RimWorld saapuu konsoleille heinäkuussa

Suosittu avaruuteen sijoittuva siirtomaasimulaatio RimWorld on saamassa oman version PlayStation 4 ja One -konsoleille heinäkuun 29. päivä.

RimWorld: Console Edition -version taustalla on Double Eleven Limited, joka tunnetaan mm. sekä Rust -pelien konsoliversioiden kehittäjänä.

Peli ilmestyi alunperin tilassa PC:lle vuonna 2013 joukkorahoituskampanjan siivittämänä. Lopullisen version peli sai vuonna 2018.

saapuu PlayStation 4 ja One -konsoleille heinäkuun 29. päivä.

Kommentoi

Huhu: Skull & Bones -merirosvopeli ilmestynee marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Skull & Bones -merirosvopeli ilmestynee marraskuussa

Assassin's Creed IV: Black Flag

Näyttäisi siltä, että Ubisoftin kovasti odotettu Skull & Bones -merirosvopeli ilmestyisi vihdoin marraskuun 8. päivä 2022. Samaisten huhujen mukaan pelistä saataisiin virallinen paljastus ensi viikolla.

Huhujen taustalla on Twitter -tili nimeltään Aggiornamenti Lumia, joka on erikoistunut paljastamaan Xbox ja Windows -kauppojen listauksia ennen kuin ne tulevat virallisesti saataville.

Aiemmin on saanut ikäluokitukset mm. Brasiliassa, Etelä-Koreassa sekä viimeisimpänä Yhdysvalloissa.

Alunperin Assassin’s Creed: Black Flag -peliin perustuvan Skull & Bones -pelin kehitys alkoi jo vuonna 2013 lisäosana edeltämainittuun peliin. Sittemmin se laajeni täysin omaksi pelikseen ja koki monia muutoksia.

Peli lanseerattiin virallisesti ensimmäisen kerran vuoden 2017 E3-messuilla ja sen piti ilmestyä jo seuraavana vuonna. Pelin julkaisu kuitenkin viivästyi vuosi toisensa jälkeen ja sen kehityskin aloitettiin huhujen mukaan jälleen kerran alusta.

Skull & Bones -peli ilmestynee huhujen mukaan PC:lle ja konsoleille marraskuun 8. päivä 2022.

Kommentoi