Logitech tuo valkoisen joulun koko Suomeen Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech tuo valkoisen joulun koko Suomeen

Logitech tuotteet

Maailman johtavimpiin oheislaitteiden valmistajiin kuuluva tuo valkoisen joulun kotiin ja toimistoon lumenvalkoisilla tuotteillaan.

Joulu osuu vuoden pimeimpään vuodenaikaan ja juuri silloin kaipaa eniten valoa ja vaaleutta ympärilleen. Vaikka lumi ei valkeutta koko maahan välttämättä tuokaan, ainakin Logitechin valkoiset oheislaitteet voivat tuoda piristystä kodin viihdekäyttöön ja toimiston arkityöhön niin jouluna kuin sen jälkeenkin.

Oikeanlaisten joululahjojen ostaminen läheisille tai jopa itselleen voi olla haastavaa ja suorastaan jopa turhauttavaa puuhaa. Mitä ostaa sellaiselle, jolla on jo kaikkea tai jos ei edes tiedä mitä toinen voisi tarvita? Entäpä jos antaisi peliharrastajalle lahjaksi pirteänvalkoisen pelikäyttöön tarkoitetun hiiren, näppäimistön tai kuulokkeet? Tai toisi työpöydälle parempaa hallittavuutta perinteisen mustan tai harmaan hiiren tai näppäimistön sijaan raikkaalla valkoisella vaihtoehdolla?

Olemme nostaneet tähän juttuvinkkiin Logitechin kattavasta valikoimasta muutamia valkoisia lisälaitteita, joissa laatu, ominaisuudet ja tyylikkyys tavoittavat toisensa näyttävässä ja kokonaisvaltaisessa paketissa.

Logitech G733 BOB White
Logitech G733 BOB White

Pelaajalle hyvä pelihiiri ja pelinäppäimistö ovat kaikki kaikessa, sillä pelien hallittavuuden ja pelihahmojen käskyttämisen tulee olla tarkkaa ja nopeaa. Esimerkiksi Logitech G915 TKL -pelinäppäimistö ja Logitech G305 -pelihiiri tarjoavat verratonta hallittavuutta luotettavasti, tarkasti ja näyttävästi. Logitech G733 -pelikuulokkeet tuovat puolestaan laadukkaat peliäänet kevyessä ja tyylikkäässä muodossa pelaajan korviin. Kuulaan valkoisen värin lisäksi kaikkia näitä tuotteita koristaa räätälöitävä värivalaistus.

Logitech K580
Logitech K580

Työ- ja hyötykäyttöön erinomaisesti sopiva Logitech K580 -näppäimistö on näppärä vaihtoehto kirjoittamiseen. Näppäimistön voi liittää yhtäaikaisesti moneen eri laitteeseen, joten se soveltuu tietokoneen ohella esimerkiksi älypuhelimen, tablettilaitteen tai toisen tietokoneen hallintaan. Näppäimistön yläreunassa on myös kätevä lovi, johon älylaitteen voi sijoittaa kyljelleen.

Siro Logitech M350 Pebble on langaton hiiri, joka kulkee vaivatta mukana siellä missä sitä tarvitaan. Pienen kokonsa ansiosta pikkukivestä nimensä saanut Pebble-hiiri on tyylikäs ja kädessä miellyttävä työkalu, jolla työ ja viihde sujuvat kädenkäänteessä. Hiiren voi työpöydällä korvata myös äärimmäisen tarkka Logitech M575 -ohjainpallo, jonka ergonominen hallittavuus on aivan omaa luokkaansa kättä, rannetta ja kyynärvartta rasittamatta.

Logitech StreamCam
Logitech StreamCam

Hillityn vaalea Logitech Stremcam -webkamera on oivallinen työkalu videopuheluihin sekä YouTube-videoiden tai striimilähetysten tekemiseen. Monipuolisesti säädettävä ja helposti näyttöön tai jalustalle kiinnittyvä kamera tarjoaa kaiken tarvittavan yhdessä paketissa. Kommunikaatiota voi vielä parantaa Logitech H150 -stereokuulokkeilla, joissa on sivuun taittuva sankamikrofoni. Kuulokkeet sopivat hyvin myös musiikinkuunteluun tai vaikka videoiden katseluun muita häiritsemättä.

Kodinturvaa voi lisätä helposti hallittavalla Logitech Circle 2 -turvakameralla. Se on helposti käytettävä ja vaivattomasti hallittava verkkokamera, jolla voi valvoa kotia, toimistoa tai vaikkapa kesämökkiä.

Hinta ja saatavuus

Kaikki yllä mainitut Logitech-tuotteet ovat heti saatavilla hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä. Tuotteiden hinnat ovat n. 29 – 219 euroa.

Kommentoi

Netflixin Blood of Zeus -animaatiosarja saapuu Immortals: Fenyx Rising -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin Blood of Zeus -animaatiosarja saapuu Immortals: Fenyx Rising -peliin

Blood of Zeus (Netflix)

Immortals: Fenyx Rising -toimintapelin ja Blood of Zeus -animaatiosarjan mytologiset maailmat yhtyvät väliaikaisesti, kun peli täydentyy animaatiosarjan mukaisella tehtävällä. Se johdattaa pelajaan toismaailmallisten olentojen kohtaamiseen ja tuo vastaan hurjat pedot Chimeran ja Cerberusin.

Palkinnoksi tehtävän suorittamisesta pelaaja saa kotkakorun ja Blood of Zeus -teemaiset muokkausvaihtoehdot hahmolleen ja kumppaneilleen. Näitä ovat hahmon panssarit, siivet, ratsu, eläinkumppani ja kokonaisvaltainen asepaketti. Sekä varuste- että asepaketti ovat erikseen ostettavissa myös pelitapahtuman loppumisen jälkeen.

Kreikkalaisista tarustoista innoituksensa saanut Immortals Fenyx Rising tarjoaa kuvankauniin ja värikkään avoimen pelimaailman. Sitä täplittää joukko toinen toistaan oudompia hirviöitä, jotka osaltaan yrittävät pysäyttää Fenyxin vääjäämättömältä vaikuttavan etenemisen. Apunaan Fenyxillä on valikoima ainutlaatuisia legendaarisia varusteita, kuten Akilleen miekka, Odysseuksen jousi ja Daidaloksen siivet. Näitä myös tarvitaan, sillä myyttiset hirviöt ovat vahvoja ja kestäviä. Lisäksi pelimaailma on täynnä erilaisia ratkottavia pulmia, aina pienistä ongelmista massiivisen Tartaroksen kammottaviin kammioihin. Eikä sankariseikkailu olisi mitään ilman loisteliaita ja merkittäviä aarteita, joita Fenyx kerää talteen matkan varrella. Matkan varrella edistyminen palkitaan sekä uusin asein, panssarein ja jumalallisin voimin, joita myös tarvitaan voimakkaampia vihollisia vastaan taisteltaessa.

Immortals Fenyx Rising on saatavana Xbox Series X ja S-, Xbox One-, Nintendo Switch-, PlayStation 5- sekä PlayStation 4 -pelikonsoleille, että -tietokoneille Epic Games- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+- ja Google Stadia -pelitilauspalveluista. Peli tullaan myöhemmin julkaisemaan myös Amazon Luna-pelipalvelussa.

Kommentoi

Pikseliseikkailu Olija sai uuden pelin tarinaa avaavan trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Pikseliseikkailu Olija sai uuden pelin tarinaa avaavan trailerin

Olija

Pikseligrafiikkainen ja tunnelmallinen seikkailupeli Olija on saanut uuden trailerin, jolla perehdytään pelin tarinaan. Peli ilmestyy ensi viikon torstaina tammikuun 28. päivä :lle ja konsoleille.

Pelissä päähahmo Faraday haaksirikkoutuu mysteeriselle Terraphagen saarelle ja yrittää selviytyä saarelta yhdessä muiden kohtalontovereiden kanssa.

Merimiestarinoiden ja Aasialaisen mytologian inspiroima peli tarjoilee tarinavetoista seikkailua ja tarkkuutta vaativia taisteluja.

Olija ilmestyy Playstation 4, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille sekä PC:lle tammikuun 28. päivä. Pelin demon voi ladata Steam -palvelusta.

Kommentoi