Logitech tuo väriä kilpapelaamiseen uuden langattoman hiiren myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech tuo väriä kilpapelaamiseen uuden langattoman hiiren myötä

Logitech G PRO X Superlight

päivitti äärimmäisen kevyen, tehokkaan ja langattoman Logitech G PRO X Superlight -pelihiiren pinkillä väriversiolla.

Pinkin värityksen saanut pelihiiri painaa alle 63 grammaa ja tarjoaa uuden sukupolven langatonta tekniikkaa suorastaan häkellyttävän näyttävässä muodossa. Pirteän ulkoasun suojassa jyllää vaikuttava tekniikka. Tehokas HERO 25K -anturi takaa tarkan hallittavuuden kaikenlaisissa peleissä ja on suunniteltu ennen kaikkea vaativaan kilpapelaamiseen. Anturin toimintaa vauhdittaa langaton LIGHTSPEED-teknologia, jonka ansiosta hiiri toimii luotettavasti ja viiveettä.

Logitech G PRO X Superlight

Suorituskyky etusijalla suunniteltu PRO X Superlight on G -malliston kevein ja nopein langaton PRO-pelihiiri. Langattomalla 2,4 gigahertsin taajuudella toimivaa virtapihiä pelihiirtä voi käyttää yhdellä latauksella jopa 70 tuntia. Pinkin hiiren isot ja liukkaat PTFE-jalakset takaavat keveän ja vaivattoman liikkeen sekä huippuluokan hallittavuuden.

Äärimmäisen suorituskykyinen HERO 25K -liikeanturi kykenee jopa 25 600 dpi-arvon tarkkuuteen ja onkin alan ensimmäinen alle mikrometrin liikkeen tunnistava anturi. Tämä on saavutettu ilman tasoitusta, vääristymää tai epätarkkuutta. Hiiren virrankäyttöjärjestelmä osaa myös älykkäästi säätää anturin tarkkuutta käytön mukaan, mikä osaltaan alentaa virrankulutusta.

Hinta ja saatavuus

G PRO X Superlight -pelihiiri tulee myyntiin pinkkinä versiona 169 euron hintaan. Hiiren kumppaniksi on julkaistu myös suuri G840 XL -hiirimatto samalla pinkillä värityksellä 59 euron hintaan. Lisäksi hiirtä löytyy aiemmin julkaistuna mustana ja valkoisena mallina.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

2 ilmestyy tilassa 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, sekä Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi