Logitech värittää kilpapelaamista vauhdikkaan punaisella hiirellä Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech värittää kilpapelaamista vauhdikkaan punaisella hiirellä

Logitech G PRO X SUPERLIGHT

Oheislaitteiden valmistaja tuo kilpa-autonpunaista väriä pelaamiseen suositulla Logitech G PRO X SUPERLIGHT -pelihiirellään.

Logitech G PRO X SUPERLIGHT on kaikkien aikojen nopein ja kevein Logitechin kilpapelaamiseen suunnattu hiiri. Langatonta hallittavuutta tarjoavalla LIGHTSPEED-teknologialla tehostettu pelihiiri painaa vaivaset 63 grammaa ja suoriutuu intensiivisestä pelaamisesta jopa langallisia malleja vikkelämmin. Nopeus, tarkkuus ja keveys ovatkin keskeisiä ominaisuuksia vaativassa kilpapelaamisessa.

Kirkkaanpunaisena julkistettu Logitech G PRO X SUPERLIGHT tarjoaa uuden sukupolven langatonta tekniikkaa kauniin muotokielen saattelemana. Urheiluauton muotoilua ja värisävyjä muistuttavan ulkoasun suojassa jyllää myös vaikuttava tekniikka. LIGHTSPEED-teknologia takaa luotettavan ja viiveettömän hallittavuuden kaikissa tilanteissa. Äärimmäisen kyvykäs ja huipputehokas HERO 25K -anturi kykenee jopa 25 600 pisteen tuumatarkkuuteen. HERO 25K onkin alan ensimmäinen alle mikrometrin liikkeen tunnistava anturi. Lisäksi anturin toimivuus on saavutettu ilman tasoitusta, vääristymää tai epätarkkuutta.

Tämän lisäksi hiiren virranhallintajärjestelmä osaa säätää älykkäästi anturin tarkkuutta käytön mukaan, mikä osaltaan alentaa virrankulutusta. Langattomalla 2,4 gigahertsin taajuudella toimivaa virtapihiä pelihiirtä voikin käyttää yhdellä latauksella peräti 70 tuntia. Kirkkaanpunaisen hiiren isot ja liukkaat PTFE-jalakset takaavat vauhdikkaan ja vaivattoman liikkeen.

Hinta ja saatavuus

Logitech G PRO X SUPERLIGHT -pelihiiri tulee myyntiin kirkkaanpunaisena versiona 169 euron kuluttajahintaan. Lisäksi hiiri on saatavana aiemmin julkaistuna pinkkinä, mustana ja valkoisena versiona.

Farming Simulator 25 sai ilmaisen sisältöpäivityksen Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 25 sai ilmaisen sisältöpäivityksen

25 on päivittynyt versioon 1.6, joka tuo peliin ilmaista lisäsisältöä ja useita parannuksia. Päivitys sisältää uusia työkoneita ja traktoreita sekä lukuisia optimointeja ja pelattavuusuudistuksia.

Uusia laitteita päivityksessä ovat:

  • Albutt f155A -paalinostin
  • CLAAS FL 140 -etukuormain
  • John Deere 683R -etukuormain
  • CLAAS ARION (550 – 530) -traktori
  • John Deere 6R -sarjan traktori

Päivitys parantaa pelin suorituskykyä ja vakautta sekä tuo mukanaan useita muutoksia ja parannuksia. Näihin kuuluvat muun muassa ModHub-päivityspainike, parannukset tekoälyn toimintaan ja eläinten tuottavuuslaskelmiin sekä lukuisat korjaukset ja optimoinnit.

on myynyt jo yli kolme miljoonaa kappaletta. Peli on saatavilla :lle, |S:lle, :lle ja Macille. jatkaa pelin kehittämistä ja tukemista säännöllisillä päivityksillä ja sisältölisäyksillä.

†

Last Drop vie pelaajat karulle matkalle lama-ajan Suomeen Kommentit pois päältä artikkelissa Last Drop vie pelaajat karulle matkalle lama-ajan Suomeen

on uusi suomalainen videopeli, joka sijoittuu vuoteen 1994 kuvitteelliseen Nykylän kaupunkiin. Peli yhdistää avoimen maailman toimintaa, RPG-elementtejä ja synkkää huumoria. Tarina perustuu tosielämän kokemuksiin ja käsittelee teemoja kuten ystävyys, riippuvuus ja lunastus.

Peli erottuu joukosta ainutlaatuisella sekoituksella synkkää huumoria, ronskia tarinankerrontaa ja unohtumattomia hahmoja, kuten Rahikainen, Kuikka ja Seppo (Zeze).

Pelin on kehittänyt ja sen toimitusjohtaja Henri Koskinen kuvaa peliä ”vanhaksi kunnon 1990-luvuksi”. Peli on rakennettu Unreal Engine 5:llä ja siinä on ammattimainen ääninäyttely.

Last Dropin kehityksessä on ollut mukana yli 90 harjoittelijaa ja opinnäytetyöntekijää suomalaisista ammattikorkeakouluista. Projekti on saanut 25 000 euron apurahan Digidemo Avek -rahastosta vuonna 2021.

Peli jatkaa suomalaisen peliteollisuuden perinnettä, joka alkoi 1980-luvulla harrastelijoiden toimesta ja kehittyi 1990-luvulla demoskenen kautta ammattimaisemmaksi. Last Drop edustaa uutta sukupolvea suomalaisessa pelinkehityksessä, yhdistäen paikallista kulttuuria ja kansainvälistä pelattavuutta.