Logitechilta ammattitason rattiohjain ja polkimet Kommentit pois päältä artikkelissa Logitechilta ammattitason rattiohjain ja polkimet

Logitech G PRO Racing Wheel & Pedals

G PRO Racing Wheel -rattiohjain ja Logitech PRO Racing Pedals -polkimet tuovat ajosimulaatioita ajaville kilpakuljettajille ja muille harrastuksensa vakavasti ottaville virtuaalikuljettajille korkeatasoiset ja monipuoliset ohjausvälineet. Rattiohjain ja polkimet on suunniteltu yhdessä ammattilaistason simulaatiokuljettajien kanssa ja kehitetty vastaamaan heidän vaativiin tarpeisiinsa.

”Logitechin PRO-rattiohjain tekee simulaatioajamisesta äärimmäisen aidon tuntuista. Vallankumoukselliseksi ratin tekee se, kuinka voin tuntea radan kunnon ja auton muutokset kisan aikana pelkän kosketuksen välityksellä. Kun ajan kotona tällä ratilla, tunnen olevani takaisin kilparadalla.”

kommentoi -tallin Formula 1 -kuljettaja Lando Norris

PRO -rattiohjaimen tehokas Direct Drive -suoravetomoottori kykenee vaikuttavaan 11 newtonmetrin vääntövoimaan. Tämä tekniikka yhdessä Logitech G:n kehittämän TRUEFORCE-voimapalauteteknologian kanssa tekee ohjaimesta ainutlaatuisen miellyttävän ja realistisen kaikenlaisiin ajopeleihin. Suoravetomoottorin ansiosta rattiohjain toistaa pelifysiikan ja -äänet äärimmäisen tarkasti suoraan kuljettajalle. Alhaisen viiveen takia peleistä välittyvä fysiikkapalaute saa ajosimulaation tuntumaan aidolta ajokokemukselta. Tämän ansiosta radan kunto, kuten töyssyt, kuopat ja moottorin tärinä, välittyvät rattiohjaimeen aidon tuntuisesti.

”Rattiohjaimiemme fanit voivat varautua merkittävään kehitysaskeleeseen realismin, suorituskyvyn ja hallittavuuden suhteen. Lisäksi ohjainten muotoilu ja kestävyys ovat uudella tasolla. Olemme analysoineet tuotteistamme kaiken, aina vaihteiden vaihtamisesta ratin kääntämiseen ja suoravetomoottorin vääntöön. Lisäksi olemme käyneet läpi tarkasti, mitä materiaaleja ja komponentteja voimme käyttää saadaksemme aikaan rattiohjaimen, joka kestää vaativimmatkin ajo-olosuhteet kisasta toiseen.”

kommentoi Logitechin tuotepäällikkö Richard Neville

Voimapalaute, suoravetomoottori ja ohjauksen tarkkuus tekevät uudesta rattiohjaimesta lyömättömän ohjausvälineen. Painikkeet, suuntaohjaimet ja magneettiset vaihdesiivekkeet tarjoavat nopean ja tarkan hallittavuuden, mistä on etua tiukoissa kisatilanteissa. Lisäksi mekaaniset siivekevaihtimet takaavat napakan tuntuman ja kestävät käytössä miljoonia painalluskertoja. Näiden ohella analogiset kytkinvaihtimet mahdollistavat monipuoliset hallintatoiminnot pelistä toiseen. Näitä voidaan määrittää pelikohtaisesti toimimaan esimerkiksi kytkimenä tai vaikkapa vaihtoehtoisina kaasu- ja jarrupainikkeina.

Rattiohjaimessa on myös räätälöitävä näyttö asetuksille. Sen avulla voidaan helposti hallita eri käyttötiloja, kuten viittä eri käyttäjäprofiilia. Näin rattiohjaimesta voidaan helposti valita tilanteeseen ja peliin sopiva profiili tarpeen mukaan. Nopea ja vaivaton pöytäkiinnitys tekee käyttöönotosta ja varastoinnista helppoa.

Logitech G PRO Racing Wheel & Pedals Xbox (1)

Rattiohjaimen kumppanina toimivat PRO -polkimet tunnistavat painalluspaineen tarkasti, mikä tuo ohjaamiseen luonnollisen vaivatonta hallittavuutta. Myös jokaista poljinosan kolmesta polkimesta voidaan räätälöidä käyttäjäkohtaisin asetuksin. Esimerkiksi kytkin- ja jarrupolkimien jäykkyyttä voidaan säätää vaihdettavin jousin. Kontaktiton painallusanturi tekee polkimista kestävät. Poljinosan viimeistelee polkimien sivuttaissuuntainen säädettävyys, jonka avulla niiden käyttöväli on säädettävissä käyttäjäkohtaisten mieltymysten mukaisesti.

G PRO -rattiohjain tulee saataville kahtena eri versiona, joita ovat PlayStation 4- ja PlayStation 5 -yhteensopiva sekä One- Ja /S -yhteensopiva malli. Molemmat mallit ovat yhteensopivia PC-tietokoneiden kanssa. G PRO -poljinosa on suoraan yhteensopiva /11 -tietokoneiden kanssa liitettynä tietokoneen usb-liitäntään sekä eri pelikonsolien kanssa ollessaan liitettynä G PRO -rattiohjaimeen.

Hinta ja saatavuus

G PRO Racing Wheel ja Logitech PRO Racing Pedals tulevat myyntiin välittömästi 1 099 ja 389 euron kuluttajahinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Kommentoi

Farming Simulator 22 -peli sai letkukaupalla päivityksiä Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 22 -peli sai letkukaupalla päivityksiä

Farming SImulator 22

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 22 -maatalouspeli on päivittynyt kattavalla letku- ja pumppulisäosalla. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Tänään ilmestynyt Pumps N’ Hoses Pack -laajennus tuo mukanaan peräti 30 erilaista pumppu- ja letkujärjestelmää erilaisine lisäosineen ja tarpeineen. Näihin lukeutuu muun muassa lannanerittelyjärjestelmä ja erilaiset ympäristöystävälliset lannoitustyökalut.

Uusien järjestelmien avulla onnistuvat muun muassa satojen metrien mittaiset lannoitusletkujen vedot ja näihin painetta tuovat korkeatehopumput. Näin suuretkin peltoaukeat voidaan helposti lannoittaa erilaisin pumpuin manuaalisen ajelun sijasta. Tämä jättää virtuaaliviljelijälle enemmän aikaa muille töille ja puuhille.

Mukana on yli 30 uutta aitoa konetta ja työkalua oman plantaasin rikastamiseen. Uusia merkkejä ovat muun muassa Schouten, Stallkamp, BvL ja 2G Energy, joten eri merkkien kokonaismäärä ylittää 150 tuotemerkkiä.

on saatavilla 5, Xbox Series X ja S, PlayStation 4 sekä Xbox One -konsoleilla että PC:llä ja :llä.

Kommentoi

A Plague Tale: Requiem -pelin mystinen saari esillä uudella videolla Kommentit pois päältä artikkelissa A Plague Tale: Requiem -pelin mystinen saari esillä uudella videolla

A Plague Tale: Requiem

PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Entertainmentin julkaisema A Plague Tale: Requiem -seikkailupeli esittäytyy uuden tarinavetoisen videon voimin. Sisarkaksikko Amicia ja Hugo hakeutuvat salaperäiselle saarelle, josta pitäisi löytyä parannus Hugoa vaivaavaan kiroukseen. Uusi ympäristö muukalaisineen on kuitenkin pelottava, sillä vaaran tuntu on ilmassa eikä ole varmaa voiko tuntemattomiin ihmisiin luottaa. Kutsuva saariympäristö onkin yhtäältä kaunis kuin vaarallinenkin.

Pelin pc-versiota pelaavat pääsevät nauttimaan NVIDIA RTX -tekniikasta, joka tarjoaa alan kehittyneintä säteenseuranta- ja keinoälyteknologiaa. NVIDIAn kehittynyttä DLSS 3 -teknologiaa hyödyntävä peli näyttääkin äärimmäisen kauniilta, kun valonsäteet hyväilevät välimerellistä maisemaa valon ja varjojen kontrastissa.

A Plague Tale: Requiem on jatkoa A Plague Tale: Innocence -pelille, joka julkaistiin vuonna 2019. Se esitteli pelaajille kulkutaudista ja rottalaumoista kärsivän Ranskan maaseutuineen, linnoineen ja raunioineen. Pelin keskiössä ei kuitenkaan ollut musta rutto tai kuvankauniit maisemat, vaan inkvisition vainoa pakeneva sisarkaksikko. Nyt pieni Hugo-poika ja tätä suojeleva isosisko Amicia ovat matkanneet eteenpäin. Itsenäisen pelitarinan kertova A Plague Tale: Requiem on uuden sukupolven pelikonsoleille sekä pc-tietokoneille tehty toimintaseikkailu, jossa pelaaja pääsee kokemaan sydäntä riipaisevan tarinan täynnä jännitystä, tunnelmaa ja yliluonnollisia voimia.

A Plague Tale: Requiem ilmestyy PlayStation 5, Xbox Series X ja S- sekä Switch -konsoleille että PC:lle 18. lokakuuta 2022.

Kommentoi