Logitechin uudet G FITS -pelikuulokkeet mukautuvat korvien mukaan Kommentit pois päältä artikkelissa Logitechin uudet G FITS -pelikuulokkeet mukautuvat korvien mukaan

Logitech G FITS

Täyslangattomat Logitech G FITS - ovat ainutlaatuinen yhdistelmä upeaa innovointia ja huipputason teknologiaa. Erityisiksi nämä tulppakuulokkeet tekevät niiden käyttämä LIGHTFORM-teknologia, jolla kuulokkeiden korvatulpat muotoutuvat käyttäjänsä korvakäytävän mukaisiksi. Näin voidaan taata sekä täydellinen käyttömukavuus että passiivinen ulkoisten äänten vaimennus. Langattomat Bluetooth- ja LIGHTSPEED-tekniikat vastaavat huippunopeasta ja korkeatasoisesta tiedonsiirrosta. Loppusilaus löytyy monipuolisesta yhteensopivuudesta, sillä kuulokkeet ovat yhteensopivat sekä PC- ja Mac-tietokoneiden, Sony PlayStation- ja Switch -pelikonsolien että mobiililaitteiden kanssa.

”Nämä ovat alan ensimmäiset korvien mukaan yksilöllisesti räätälöitävät pelikuulokkeet. Käyttöönotto ei vaadi kuin napin painalluksen. Sen jälkeen LIGHTFORM-teknologia on valmis muovaamaan kuulokkeiden tulpat täydellisesti käyttäjänsä korvan mukaisiksi. Kun yhdistimme tämän huippunopeaan langattomaan LIGHTSPEED-vastaanottimeen, saimme aikaan laadukkaat ja pelaamisen vaatimuksiin vastaavat tulppakuulokkeet.”

kommentoi Logitech Gamingin varatoimitusjohtaja Ujesh Desai

Ihmisten sormenjälkien tapaan myös ihmisten korvat ovat yksilölliset. Koska useimmat tulppakuulokkeet tulevat vain muutamana yleiskokona, niistä on lähes mahdotonta löytää itselleen täydellisesti sopivaa vaihtoehtoa. Logitech G FITS -kuulokkeiden LIGHTFORM-teknologia mahdollistaa räätälöidyn kuulokemuodon tekemisen alle minuutissa. Kuulokkeiden käyttöönoton yhteydessä niiden omalla sovelluksella voidaan aktivoida kuulokkeiden yhdysrakenteiset led-valot, jotka kovettavat kuulokkeiden geelipehmusteet korvan muotoon paikoilleen asetettuna. Korvien muodon mukaan räätälöityvä muovausteknologia mahdollistaa ensiluokkaisen käyttömukavuuden ja jämäkän pidon, joten kuulokkeet eivät putoa ulos korvista edes kovassa liikkeessä. Lisäksi mukautuvuus takaa fyysisen taustamelun vaimennuksen, jonka ansiosta äänet toistuvat tarkemmin ja selkeämmin.

Logitech G FITS -kuulokkeet ovat saatavilla mustana tai valkoisena.

Kuulokkeet sopivat erinomaisesti sekä pelaamiseen että elokuvien katselemiseen ja musiikinkuunteluun. Kompaktista koostaan huolimatta kuulokkeet tarjoavat täyteläistä, lämmintä ja erottelukykyistä äänentoistoa ja tuhteja alataajuuksia. Logitech G FITS -sovelluksella voi muokata taajuuskorjaimen asetuksia omien mieltymysten mukaan tai valita jonkin monista esiasetuksista. Näitä ovat pelikäyttöön tarkoitetut FPS- ja RPG-säädöt sekä esiasetukset esimerkiksi podcasteille ja musiikille. Myös erillinen bassonkorostus löytyy jykevää soundia kaipaaville.

LIGHTSPEED-tekniikka takaa kuulokkeille huippunopean langattoman yhteyden, korkealuokkaisen äänenlaadun ja pitkän akunkeston. LIGHTSPEED-vastaanotin on liitettävissä joko USB-A- tai USB-C-liittimillä tietokoneisiin, pelikonsoleihin ja mobiililaitteisiin. LIGHTSPEED-yhteydellä kuulokkeissa riittää virtaa yhdellä latauksella jopa seitsemäksi käyttötunniksi ja latauskotelosta saa lisävirtaa kahdeksaksi tunniksi. Mikäli kuulokkeita käytetään Bluetooth-yhteydellä, käyttöaikaa on yhdellä latauksella kymmeneksi tunniksi, jonka lisäksi latauskotelo tarjoaa virtaa jopa 12 lisätunniksi.

Keskusteluja varten kuulokkeissa on keilanmuodostustekniikkaa hyödyntävät mikrofonit, jotka sopivat sekä äänipuheluihin että pelin aikaiseen keskusteluun vaikkapa moninpelejä pelatessa tai pelejä striimatessa. Keilanmuodostus vähentää myös taustaääniä ja vahvistaa samalla puheääntä. Hyvän äänenlaadun ansiosta puhe toistuu vastaanottajalle selkeästi.

Soikean kapselin muotoiset kuulokkeet tulevat myyntiin valkoisena ja mustana. Kuulokkeiden mukana toimitetaan pyöreähkön ovaalimainen säilytysrasia, joka noudattaa samaa väri- ja muotokieltä.

Hinta ja saatavuus

Logitech G FITS - ovat saatavilla parhaillaan 249 euron hintaan.

Kommentoi

Rusted Moss metroidvania ilmestyy huhtikuussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Rusted Moss metroidvania ilmestyy huhtikuussa – katso uusi traileri

Rusted Moss

Japanin vanhin indie-julkaisija on paljastanut julkaisevansa uuden Rusted metroidvaniapelin 12. huhtikuuta :lle Steamin kautta. Samalla kehittäjä on myös julkaissut uuden toiminnantäyteisen pelivideon.

Samalla on myös julakistu pelin kaikki 30 alkuperäiskappaletta. Ääniraidan 30 kappaletta on tuottanut sunnydaze ja kokoelmaan voi tutustua tarkemmin Steamissä.

Kaikki Rusted Moss -universumin fanit saavat myös mahdollisuuden olla osa poikkeuksellista universumia. Perusteellinen 127-sivuinen taidekirja sisältää konseptitaidetta, tarinoita kulissien takaa sekä kehittäjien kommentteja, jotka käsittelevät mm. maailmanrakentamista.

”Olemme todella innoissamme voidessamme vihdoin ilmoittaa Rusted Mossin julkaisupäivän, ja pyydämme anteeksi pitkää odottelua, jonka olemme aiheuttaneet. Ylimääräisen ajan ansiosta kehitystiimi pystyi hiomaan ja viimeistelemään peliä entisestään. Julkaisemme myös täynnä sisältöä olevan oppaan, joka antaa sinulle mahdollisuuden kurkistaa pelin kehitysprosessin kulissien taakse, sekä alkuperäisen soundtrackin, jonka avulla voit sukeltaa syvälle Rusted Mossin maailmaan. Toivottavasti olet yhtä innoissasi kuin me!”

sanoi PLAYISMin vastaava tuottaja Shunji Mizutani

Rusted ilmestyy huhtikuun 12. päivä :lle Steamin kautta.

Kommentoi

Huhtikuun PS Plus pelit selvillä – Meet Your Maker, Sackboy sekä Tails of Iron Kommentit pois päältä artikkelissa Huhtikuun PS Plus pelit selvillä – Meet Your Maker, Sackboy sekä Tails of Iron

Sackboy: A Big Adventure

Sony on paljastanut huhtikuun ilmaispelit. Tällä kertaa vuorossa on post-apokalyptinen rakentamista ja räiskintää yhdistelevä Meet Your Maker, suositun LittleBigPlanetin jatko-osa sekä of Iron roolipeli.

Meet Your Maker (PS4, PS5)

on ensimmäisen persoonan postapokalyptinen rakentelu- ja räiskintäpeli, jossa jokainen taso on pelaajien suunnittelema. Vaihda rooleja samalla kun varustelet tukikohtaasi ansoilla ja vartijoilla. Valmistaudu sitten nopeatempoiseen taisteluun, jossa hyökkäät muiden pelaajien suunnittelemiin tukikohtiin. Voit saada etulyöntiaseman valitsemalla oikean varustuksen (lähitaistelu, kaukotaistelu, puolustautuminen), lisäominaisuudet ja muut hyödykkeet, jotka sopivat haasteeseesi tai pelityyliisi. Yhdistä luovuutesi ja rakenna yhdessä ystäväsi kanssa tai yhdistä voimasi.

Sackboy: A Big Adventure (PS4, PS5)

PlayStationin ikoninen sankari Sackboy tekee paluun valtavassa, hauskassa ja hurjassa 3D-moninpeliseikkailussa. Lähde yksin eeppiseen kilpajuoksuun aikaa vastaan ja vaaroja vastaan tai lähde seikkailulle yhdessä enintään neljän kaverin kanssa.

of Iron (PS4, PS5)

of Iron on puolestaan synkkä käsinpiirretty roolipeli, joka sijoittuu sodan runtelemaan synkkään maahan. Pelaajat omaksuvat rottien valtaistuimen perijän Redgin roolin ja tehtävänä on pelastaa rikkonainen kuningaskuntasi karkottamalla armoton sammakkoklaani ja sen hurja johtaja Greenwart. Tutkiessasi petollisen viehättävää maailmaa kohtaat ainutlaatuisia hahmoja, jotka ovat valmiina auttamaan sinua seikkailussasi. Tarvitset kaiken mahdollisen avun, olipa se sitten uusia reseptejä ravintoon, piirustuksia tappavien aseiden ja haarniskoiden takomiseen.

Pelit tulevat ladattavaksi huhtikuun 4. päivä. Siihen mennessä ehdit vielä napata talteen helmikuun pelit Battlefield 2042, Minecraft Dungeons sekä Code Vein.

Kommentoi