Logitechin uudet G FITS -pelikuulokkeet mukautuvat korvien mukaan Kommentit pois päältä artikkelissa Logitechin uudet G FITS -pelikuulokkeet mukautuvat korvien mukaan

Logitech G FITS

Täyslangattomat G FITS -pelikuulokkeet ovat ainutlaatuinen yhdistelmä upeaa innovointia ja huipputason teknologiaa. Erityisiksi nämä tulppakuulokkeet tekevät niiden käyttämä LIGHTFORM-teknologia, jolla kuulokkeiden korvatulpat muotoutuvat käyttäjänsä korvakäytävän mukaisiksi. Näin voidaan taata sekä täydellinen käyttömukavuus että passiivinen ulkoisten äänten vaimennus. Langattomat Bluetooth- ja LIGHTSPEED-tekniikat vastaavat huippunopeasta ja korkeatasoisesta tiedonsiirrosta. Loppusilaus löytyy monipuolisesta yhteensopivuudesta, sillä kuulokkeet ovat yhteensopivat sekä - ja Mac-tietokoneiden, Sony PlayStation- ja Nintendo -pelikonsolien että mobiililaitteiden kanssa.

”Nämä ovat alan ensimmäiset korvien mukaan yksilöllisesti räätälöitävät pelikuulokkeet. Käyttöönotto ei vaadi kuin napin painalluksen. Sen jälkeen LIGHTFORM-teknologia on valmis muovaamaan kuulokkeiden tulpat täydellisesti käyttäjänsä korvan mukaisiksi. Kun yhdistimme tämän huippunopeaan langattomaan LIGHTSPEED-vastaanottimeen, saimme aikaan laadukkaat ja pelaamisen vaatimuksiin vastaavat tulppakuulokkeet.”

kommentoi Logitech Gamingin varatoimitusjohtaja Ujesh Desai

Ihmisten sormenjälkien tapaan myös ihmisten korvat ovat yksilölliset. Koska useimmat tulppakuulokkeet tulevat vain muutamana yleiskokona, niistä on lähes mahdotonta löytää itselleen täydellisesti sopivaa vaihtoehtoa. Logitech G FITS -kuulokkeiden LIGHTFORM-teknologia mahdollistaa räätälöidyn kuulokemuodon tekemisen alle minuutissa. Kuulokkeiden käyttöönoton yhteydessä niiden omalla sovelluksella voidaan aktivoida kuulokkeiden yhdysrakenteiset led-valot, jotka kovettavat kuulokkeiden geelipehmusteet korvan muotoon paikoilleen asetettuna. Korvien muodon mukaan räätälöityvä muovausteknologia mahdollistaa ensiluokkaisen käyttömukavuuden ja jämäkän pidon, joten kuulokkeet eivät putoa ulos korvista edes kovassa liikkeessä. Lisäksi mukautuvuus takaa fyysisen taustamelun vaimennuksen, jonka ansiosta äänet toistuvat tarkemmin ja selkeämmin.

Logitech G FITS -kuulokkeet ovat saatavilla mustana tai valkoisena.

Kuulokkeet sopivat erinomaisesti sekä pelaamiseen että elokuvien katselemiseen ja musiikinkuunteluun. Kompaktista koostaan huolimatta kuulokkeet tarjoavat täyteläistä, lämmintä ja erottelukykyistä äänentoistoa ja tuhteja alataajuuksia. Logitech G FITS -sovelluksella voi muokata taajuuskorjaimen asetuksia omien mieltymysten mukaan tai valita jonkin monista esiasetuksista. Näitä ovat pelikäyttöön tarkoitetut FPS- ja RPG-säädöt sekä esiasetukset esimerkiksi podcasteille ja musiikille. Myös erillinen bassonkorostus löytyy jykevää soundia kaipaaville.

LIGHTSPEED-tekniikka takaa kuulokkeille huippunopean langattoman yhteyden, korkealuokkaisen äänenlaadun ja pitkän akunkeston. LIGHTSPEED-vastaanotin on liitettävissä joko USB-A- tai USB-C-liittimillä tietokoneisiin, pelikonsoleihin ja mobiililaitteisiin. LIGHTSPEED-yhteydellä kuulokkeissa riittää virtaa yhdellä latauksella jopa seitsemäksi käyttötunniksi ja latauskotelosta saa lisävirtaa kahdeksaksi tunniksi. Mikäli kuulokkeita käytetään Bluetooth-yhteydellä, käyttöaikaa on yhdellä latauksella kymmeneksi tunniksi, jonka lisäksi latauskotelo tarjoaa virtaa jopa 12 lisätunniksi.

Keskusteluja varten kuulokkeissa on keilanmuodostustekniikkaa hyödyntävät mikrofonit, jotka sopivat sekä äänipuheluihin että pelin aikaiseen keskusteluun vaikkapa moninpelejä pelatessa tai pelejä striimatessa. Keilanmuodostus vähentää myös taustaääniä ja vahvistaa samalla puheääntä. Hyvän äänenlaadun ansiosta puhe toistuu vastaanottajalle selkeästi.

Soikean kapselin muotoiset kuulokkeet tulevat myyntiin valkoisena ja mustana. Kuulokkeiden mukana toimitetaan pyöreähkön ovaalimainen säilytysrasia, joka noudattaa samaa väri- ja muotokieltä.

Hinta ja saatavuus

Logitech G FITS -pelikuulokkeet ovat saatavilla parhaillaan 249 euron hintaan.

Monster Hunter Stories -klassikkopelit nyt saatavana PlayStationille remasteroituna Kommentit pois päältä artikkelissa Monster Hunter Stories -klassikkopelit nyt saatavana PlayStationille remasteroituna

Monster Hunter Stories

PAN Visionin jakelema ja Capcomin julkaisema ja ovat nyt saatavilla :lle remasteroituna yhdessä ja samassa paketissa.

Monster Hunter Stories vie pelaajan värikkääseen maailmaan, jossa ratsastajahahmot muodostavat yhteyden villiin Monsties-hirviöihin metsästämisen sijaan. Tämä ensimmäinen Monster Hunter -pelimaailmaan sijoittuva roolipeli on nyt paranneltu uusilla jännittävillä ominaisuuksilla, jotka takaavat entistä jännittävämmän ja mukaansatempaavamman seikkailun.

Pelaajat voivat nyt uppoutua klassiseen toimintaan päivitetyillä grafiikoilla, jotka sisältävät parannettuja mallinnuksia, tekstuureja ja valaistuksia suuremmilla näytöillä. Tarinasta voi nauttia uudella tavalla uusien englannin- ja japaninkielisten ääninäyttelijöiden ansiosta. Mukana on myös museotila, jossa voi tutustua yli 200 konseptitaideteokseen, taustamusiikkiin ja erityisiin kehittäjäpiirroksiin. Pelaajat saavat myös pääsyn aiemmin yksinomaan Japanissa saatavilla olleeseen sisältöön, kuten versiopäivitykset 1.20 ja 1.30.

Tarinaa voi jatkaa Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin -jatko-osan parissa. Pelaaja seuraa legendaarisen Redin perintöä ja liittyy Ena-nimisen Wyverian-tytön kanssa suojelemaan Rathalosin munaa, josta voi kuoriutua valtavan voiman omaava hirviö. Tässä jatko-osassa pelaajat voivat tutkia entistä laajempaa ja dynaamisempaa maailmaa uusien Monsties-hirviöiden ystävinä. Mukaansatempaava vuoropohjainen taistelu mahdollistaa tutustumisen kiehtovaan tarinaan, joka syventyy muinaisiin legendoihin.

Monster Hunter Stories ja Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin ovat nyt saatavilla PlayStation 4:lle yhdessä ja samassa paketissa. Monster Hunter Stories toimitetaan levynä ja Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin on mukana latauskoodina. Pelien ikäraja on PEGI 7.

Vauhdikas scifikilpapeli Redout 2 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Vauhdikas scifikilpapeli Redout 2 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Redout 2

tarjoaa tällä viikolla ilmaiseksi sci-fi-ajopeliä . Kyseessä on jatko-osa suositulle anti-gravitaatiokilpapelille, joka tarjoaa vauhdikasta menoa neonvaloilla hehkuvilla radoilla.

Vuonna 2022 ilmestyneessä pelissä pelaajat kisaamaan ohjaamaan rakettikäyttöisillä ajoneuvoilla, jotka uhmaavat painovoimaa ja liitävät uskomattomilla nopeuksilla. Ratojen suunnittelu on armoton – jyrkkiä mutkia, huimapäisiä hyppyreitä ja salamannopeita suoria, jotka vaativat pelaajalta täydellistä reagointikykyä ja ajotaitoa.

Vauhdin hurmaa täydentää syvä kustomointijärjestelmä. Voit muokata ajokkiasi niin ulkonäöllisesti kuin teknisten ominaisuuksienkin puolesta. Viimeistele unelmiesi kilpa-auto ja koe anti-gravitaatiokilpailun todellinen voima.

Redout 2 on ladattavissa ilmaiseksi :lle aina ensi viikon torstaihin 20. kesäkuuta asti. Pelin lunastaminen on helppoa: luo ilmainen Epic Games Store -tili, jos sinulla ei vielä sellaista ole, kirjaudu sisään ja lisää peli kirjastoosi.