Lokakuun PS Plus ilmaispelit selvillä – luvassa laserhippaa ja kauhuselviytymistä Kommentit pois päältä artikkelissa Lokakuun PS Plus ilmaispelit selvillä – luvassa laserhippaa ja kauhuselviytymistä

on paljastanut jälleen Playstation Plus -tilaajien lokakuun ilmaispelit. Pelien joukossa on kauhuselviytymispeli Friday the 13th: The Game, sekä retrofuturistinen urheilupeli Laser League.

Tässä vielä lista ladattavista peleistä

  • Friday the 13th: The Game (PS4)
  • Laser League (PS4)
  • Master Reboot (PS3)
  • The Bridge (PS3 – Cross Buy PS4, PS Vita)
  • Rocketbirds 2: Evolution (PS Vita – Cross Buy PS4)
  • 2064 Read Only Memories (PS Vita – Cross Buy PS4)

PS Plus jäsenet saavat ladattua myös Here They Lie -pelin mikäli omistavat PlayStation VR -laitteiston, sekä PlayLink -pelin Knowledge is Power.

Kommentoi

Wreckfest -romurallipeli ilmestyi mobiililaitteille – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Wreckfest -romurallipeli ilmestyi mobiililaitteille – katso julkaisutraileri

Wreckfest

Kotimaisen Bugbearin kehittämä ja THQ Nordicin julkaisema Wreckfest -romurallipeli on saapunut ja Android -mobiililaitteille. Voit katsoa uuden julkaisutrailerin alta.

Pelin mobiiliversiossa on kaikki samat ominaisuudet kuin ja konsoliversioissakin. Mukana on myös paikallinen moninpeli ja kaikki tutut autot ja radat. Peli tukee myös erillistä ohjainta.

Alunperin vuonna 2018 :lle ilmestynyt romurallipeli on henkinen jatkumo FlatOut -peleille ja yhdistelee myös elementtejä klassisista peleistä kuten Destruction Derby sekä Street Rod.

Peli saapui PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille vuonna 2019. Viime vuonna se saapui myös uuden sukupolven ja Xbox Series X sekä S -konsoleille, että Google Stadia -pelipalveluun.

Wreckfest on saatavilla ja Android -mobiililaitteille Google Play, Galaxy sekä App Store -kauppapaikoilta.

Kommentoi

Horizon Call of the Mountain -VR-pelistä saatiin uusi traileri – ennakkotilaukset auki Kommentit pois päältä artikkelissa Horizon Call of the Mountain -VR-pelistä saatiin uusi traileri – ennakkotilaukset auki

Horizon Call of the Mountain

on odotetun Horizon Call of the Mountain --pelin ennakkotilaukset ja samalla pelistä on saatu tuore traileri. Peli on tulossa yksinoikeudella 2 -laitteistolle.

Pelissä tullaan myös tapaamaan aiempien Horizon -pelien päähahmo Aloy, muita tuttuja hahmoja, sekä täysin uusia tuttavuuksia.

Hiljattain Horizon Forbidden West sai uuden New Game+ -pelitilan sekä Ultra Hard -vaikeustason. Molemmille konsoliversioille on saatu myös parannuksia grafiikoihin, kuten antialiasointiin.

Horizon Call of the Mountain -peli ilmestyy 2 -laitteiston yhteydessä tammikuun 22. päivä 2023.

Kommentoi