Lokakuun PS Plus ilmaispelit selvillä – luvassa laserhippaa ja kauhuselviytymistä Kommentit pois päältä artikkelissa Lokakuun PS Plus ilmaispelit selvillä – luvassa laserhippaa ja kauhuselviytymistä

Sony on paljastanut jälleen Playstation Plus -tilaajien lokakuun ilmaispelit. Pelien joukossa on kauhuselviytymispeli Friday the 13th: The Game, sekä retrofuturistinen urheilupeli Laser League.

Tässä vielä lista ladattavista peleistä

  • Friday the 13th: The Game (PS4)
  • Laser League (PS4)
  • Master Reboot (PS3)
  • The Bridge (PS3 – Cross Buy PS4, PS Vita)
  • Rocketbirds 2: Evolution (PS Vita – Cross Buy PS4)
  • 2064 Read Only Memories (PS Vita – Cross Buy PS4)

PS Plus jäsenet saavat ladattua myös Here They Lie -pelin mikäli omistavat PlayStation VR -laitteiston, sekä PlayLink -pelin Knowledge is Power.

Kommentoi

Sony lanseerasi pelaamiseen suunnitellut InZone näytöt ja kuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Sony lanseerasi pelaamiseen suunnitellut InZone näytöt ja kuulokkeet

Sony InZone

on lanseerannut uusia pelikäyttöön suunnattuja näyttöjä sekä kuulokkeita uuden InZone brändin alaisuudessa.

Näytöt on suunniteltu erityisesti :lle, mutta tukevat myös ja Xbox Series X -konsoleiden ominaisuuksia. Näyttöjä on kaksi mallia 27 tuuman IPS -paneelilla oleva M9 sekä edullisempi M3, jossa on 240 Hz.

Kuulokkeita on kolmea mallia, joista paras H9 käyttää 2,4 GHz langatonta ja Bluetooth yhteyttä samanaikaisesti. Akunkestoa on luvattu 32 tuntia yhdellä latauksella. Kuulokkeissa on myös digitaalinen melunvaimennus. Lisäksi saatavilla on edullisemmat H7 -kuulokkeet sekä langalliset H3 -kuulokkeet.

Vielä ei ole varmaa milloin InZone tuotteita saadaan Suomen markkinoille.

Kommentoi

Tältä näyttää ainoastaan kahden sentin paksuinen modattu PS5-konsoli Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää ainoastaan kahden sentin paksuinen modattu PS5-konsoli

PlayStation 5 Slim mod

Edelleen tuontanto-ongelmista kärsivä 5 - ei ole vielä virallisesti saanut pienikokoisempaa Slim-versiota, mutta nyt eräs modaaja on onnistunut tekemään sellaisen.

kanava nimeltään DIY Perks on julkaissut videon maailman ensimmäisestä Slim -konsolista, joka on ainoastaan kahden sentin paksuinen.

Alkuperäisen PS5 -laitteen tilaa vievät teräskuori ja jäähdytyselementti on poistettu ja niiden tilalle on asennettu täysin kustomoitu kuparinen jäähdytysratkaisu.

Lisäksi laitteen sisäinen virtalähde on muutettu ulkoiseksi tilan säästämiseksi. Myös laitteen vesijäähdytyksen elementtejä sijaitsee ulkoisen virtalähteen yhteydessä.

Kommentoi