Lost Ruins -toimintaseikkailu ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Lost Ruins -toimintaseikkailu ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Lost Ruins

-pelikauppapaikka jakaa parhaillaan ilmaiseksi synkkään ja kiehtovaan pikselimaailmaan sijoittuvaa -peliä.

Tämä lumoava peli yhdistää Metroidvania-seikkailun, vaativan taistelun ja kiehtovan kauniin goottisen estetiikan.

Lähde vaaralliselle matkalle nuorena amneesiana tyttönä, heräten autiossa ja labyrinttimaisessa luolastossa. Tutki hämärästi valaistuja käytäviä, kohtaa kauhistuttavia hirviöitä ja selvitä tämän arvoituksellisen maailman salaisuudet.

Nuori tyttö herää pimeästä luolastosta vailla muistikuvia menneisyydestään ja hirviöiden ympäröimänä. Hänet voi ainoastaan pelastaa salaperäinen velho Beatrice, jonka avustuksella tyttö lähtee etsimään vastauksia ja paljastamaan kadonneiden raunioiden salailsuudet.

Lost Ruins yhdistää saumattomasti vauhdikasta toimintaa strategiseen peliin. Hyödynnä erilaisia aseita ja esineitä voittaaksesi edessäsi olevat haasteet, ketteristä väistöistä tarkkaan ammuntaan. Edetessäsi avaat uusia taitoja ja kykyjä sekä laajentaen arsenaaliasi.

Älä missaa tätä poikkeuksellista tilaisuutta kokea Lost Ruinsin jännitys ilmaiseksi. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan, joten suuntaa GOG.comiin ja lisää tämä lumoava peli kirjastoosi jo tänään.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.