Lovecraft -kauhupeli Conarium ladattavissa ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa Lovecraft -kauhupeli Conarium ladattavissa ilmaiseksi

Conarium

Storen tämän viikon ilmaispelinä on H.P. Lovecraftin At The Mountains of Madness -novelliin perustuva kauhuseikkailu Conarium. Turkkilaisen pelifirman kehittämä ja hollantilaisen Iceberg Interactiven julkaisema peli ilmestyi alunperin vuonna 2017.

Peli seuraa neljää tiedemiestä, jotka koettelevat luonnon rajoja yrittäessään ylittää ihmisen tietoisuutta Conarium -nimisen laitteen avulla. Ensimmäisestä persoonasta pelattavassa pelissä pelaaja tutkii Etelämantereella sijaitsevaa Upuaut -tutkimuslaitosta ja yrittää selvittää mitä sen miehistölle on sattunut.

Conarium ammentaa H.P. Lovecraftin maailmasta.
ammentaa H.P. Lovecraftin maailmasta.

on ladattavissa PC:lle Epic Games Storesta ilmaiseksi aina ensi viikon torstaihini syyskuun 19. päivään asti.

Kommentoi

Kolme peliä ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Kolme peliä ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

Hood: Outlaws & Legends

Store jakaa tällä viikolla kolmea peliä ilmaiseksi. Mukana on -roolipeli Geneforge 1: Mutagen, toimintaseikkailu sekä vuoropohjainen Iratus: Lord of the Dead.

on uusinto vuoden 2001 kulttiklassikkopelistä Geneforge. Täysin avoimessa fantasiaseikkailussa pelaajat voivat taistella muuttaakseen maailmaa ympärillään. Tarjolla on yli 80 aluetta ja yli 50 tuntia pelattavaa. Valittavana on lukuisia eri taitoja, ryhmittymiä, aarteita ja luotavia apureita. Voit ladata pelin täältä.

on viime vuonna ilmestynyt hiiviskelyä ja toimintaa yhdistelevä peli. Siinä pelaajat asettuvat lainsuojattoman rooliin ja joutuvat soluttautumaan autoritaarisen valtaa pitävän Staten tukikohtaan. Voit ladata pelin täältä.

Iratus: Lord of the Dead

Iratus: Lord of the Dead on vuoropohjainen taktinen roguelike, joka sijoittuu synkkään fantasiamaailmaan. Pelissä pelaajat voivat ohjata epäkuolleen armeijansa auttaakseen vihaista necromanceria päästä aiheuttamaan ankeutta ihmiskunnalle. Voit ladata pelin täältä.

Kommentoi

Game of Thrones digitaalinen lautapeli ja autokorjaamosimulaatio ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Game of Thrones digitaalinen lautapeli ja autokorjaamosimulaatio ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Car Mechanic Simulator 2018

Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi kahta peliä: A Game of Thrones: The Board Game sekä Car Mechanic Simulator 2018.

A Game of Thrones: The Board Game

A Game of Thrones: The Board Game on alunperin vuona 2020 ilmestynyt digitaalinen versio suositusta strategisesta lautapelistä. Pelaajien tehtävänä on levittää valtaansa läpi Westerosin strategisen suunnittelun, diplomatian sekä asevoimien avulla.

Valitse oma sukusi, valloita, solmi liittoja, kokoa kaupunkiesi asukkaat ja keplottele tiesi rautavaltaistuimelle. Voit ladata pelin täältä.

on puolestaan kaikkien autoista ja niiden korjauksesta kiinnostuneiden valinta. Tehtävänäsi on rakentaa ja laajentaa autokorjaamobisnes. Etsi klassikoita ladoista tai romuttamoilta ja entisöi ne entiseen loistoonsa.

Autoja pelistä löytyy yli 40 erilaista, työkaluja on kymmeniä ja osia yli tuhat. Lisäksi pääset korjaamaan asiakkaiden tuomia autoja. Voit ladata pelin täältä.

Kommentoi