Löytyykö lompakostasi ylimääräistä ja olohuoneestasi tilaa? – päheä Tappajahai -flipperi olisi nimittäin nyt tilattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Löytyykö lompakostasi ylimääräistä ja olohuoneestasi tilaa? – päheä Tappajahai -flipperi olisi nimittäin nyt tilattavissa

Flipperiharrastaja iloitse! Stern Pinball Inc. vie meidät jännittävälle matkalle takaisin Steven Spielbergin ikoniseen elokuvaan ”” vuodelta 1975 täysin uudella flipperillään. Tässä odotetussa laitteessa on upea visuaalinen ilme, selkäpiitä karmiva ääni ja mukaansatempaava pelattavuus, joka vie pelaajat kauhistuttavan haihyökkäyssaagan ytimeen.

JAWS-flipperin on suunnitellut Keith Elwin, joka on Sternin ilmiömäisten ”Godzilla”- ja ”Iron Maiden”-pelien suunnittelija. Elwin on suunnitellut huolellisesti flipperikokemuksen, joka vangitsee elokuvan olemuksen aina pahaenteisestä ilmapiiristä riemukkaisiin toimintakohtauksiin.

Koneen pelikenttää koristavat kiehtovat taideteokset, ja siinä on useita interaktiivisia elementtejä, jotka herättävät elokuvan henkiin. Pelaajat törmäävät chum-ämpäriin, joka osuessaan vapauttaa pelikentälle LED-valoilla esitetyn ”veriputken”. Tämä käynnistää liikkuvan hain evämaalin, johon pelaajien on tähdättävä laukauksillaan.

Jos haluatte vieläkin elämyksellisemmän kokemuksen, JAWS-flipperin Premium- ja Limited Edition -versiot tarjoavat lisää jännitystä. Näissä päivitetyissä malleissa on moottoroitu valkohain lelu, joka syöksyy esiin pienen veneen alta ja tuo peliin yllätyksellisyyttä ja vaarallisuutta. Lisäksi pieni kopio Orca-veneestä toimii yhden flipperin minipelikenttänä vasemmassa yläkulmassa, mikä tarjoaa pelaajille ainutlaatuisen haasteen.

JAWS on nyt saatavilla Pro Editionin MSRP on $6,999, Premium Editionin $9,699 ja Limited Editionin $12,999. Mitäs vielä odotat? Ei muuta kuin shoppailemaan täältä!

”You’re gonna need a bigger LEGO boat…” – Tappajahai muuntautuu Lego-setiksi Kommentit pois päältä artikkelissa ”You’re gonna need a bigger LEGO boat…” – Tappajahai muuntautuu Lego-setiksi

Viimeisimmässä fani-ideoista koostuvan suunnittelun katselmuksessa leluyhtiö valitsi kaksi settiä muutettavaksi todellisiksi LEGO-laatikkoseteiksi 36 tarkastellun luomuksen joukosta. Toinen näistä on uusi -teemainen setti, jossa on mukana paitsi ikoninen hai myös Orca-kalastusvene, jolla päähenkilöt Chief Martin Brody, Matt Hooper ja haimetsästäjä Quint lähtevät jahtaamaan massiivista valkohaita.

Steven Spielbergin klassikkoelokuva julkaistiin vuonna 1975 ja se asetti standardit modernille kesäelokuvalle. Taphtumapaikkana on Amity Islandin rannikkokaupunki, jossa Brody yrittää suojella asukkaita ja turisteja sulkemalla rannat nuoren naisen haihyökkäyksen jälkeen. Pormestari kieltäytyy luopumasta kaupungin suurimmasta tulonlähteestä, mutta kun uusia hyökkäyksiä tapahtuu, Brody, Hooper ja Quint tarjoutuvat lähtemään merelle ottelemaan massiivisen petoeläimen kanssa Orca-veneellä. LEGO-setti tallentaa elokuvan kaksi ikonisinta kuvaa – veneen ja hirviön.

Jurassic World 3 -elokuvassa nähdään tutut näyttelijät: Laura Dern, Sam Neill ja Jeff Goldblum palaavat dinosaurusten pariin Kommentit pois päältä artikkelissa Jurassic World 3 -elokuvassa nähdään tutut näyttelijät: Laura Dern, Sam Neill ja Jeff Goldblum palaavat dinosaurusten pariin

Steven Spielbergin vuonna 1993 ilmestyneen Jurassic Park -elokuvan kolme tähtinäyttelijää, Laura Dern, Sam Neill sekä Jeff Goldblum, ovat mukana tulevan -trilogian kolmannessa elokuvassa. Goldblumin esittämä tohtori Ian Malcolm nähtiin pienessä osassa edellisessä Jurassic World: Fallen Kingdom -elokuvassa, kun taas Neillin roolihahmo tohtori Alan Grant ja Dernin tohtori Ellie Sattler eivät esiintyneet siinä. Kaksikko oli tosin mukana vuoden 2001 elokuvassa Jurassic Park III -elokuvassa. Tuleva elokuva kokoaakin kolmikon jälleen yhteen.

Tuleva Jurassic World 3 on Jurassic Park -elokuvasarjan kuudes elokuva, mutta jatkoa vuonna 2015 ilmestyneelle Jurassic World sekä vuoden 2018 Fallen Kingdom -elokuville.

Colin Trevorrow ohjaa Jurassic World 3 -elokuvan, ja sen tuotanto käynnistyy ensi vuoden alussa. Julkaisun ajankohdaksi on ilmoitettu kesäkuun 11. päivä vuonna 2021.

Colin Trevorrow ohjasi lyhytelokuvan nimeltä Battle at Big Rock, joka antaa sopivaa fiilistelyä tulevalle.