Luigi’s Mansion: Dark Moon sai inspiraatiota Mr. Bean -sarjasta Kommentit pois päältä artikkelissa Luigi’s Mansion: Dark Moon sai inspiraatiota Mr. Bean -sarjasta

Yllättävässä paljastuksessa kävi ilmi, että Luigi's Mansion: Dark Moon on saanut inspiraatiota ikonisesta brittiläisestä komediasarjasta Mr. Bean.

Did You Know Gamingin uusimman videon mukaan kehittäjä Next Level Games tutki erilaisia pelityylejä varhaisessa kehitysvaiheessa, mukaan lukien etsiväelementtejä ja klassisen hack 'n' slash -pelin Gauntletin muunnelmaa. Kuitenkin Shigeru Miyamoto kannusti heitä säilyttämään alkuperäisen Luigi's Mansionin hengen samalla kun he ottivat käyttöön episodimuodon.

Tämä suunnanmuutos innosti tiimiä ammentamaan Mr. Beanin huumorista, muovaten Luigin hahmoa kömpelöksi ja usein onnettomaksi päähenkilöksi, joka lopulta muuttuu vastahakoiseksi sankariksi. Sekä näiden sarjojen faneille on nyt selvää, että Luigin ja Mr. Beanin välillä on huomattavia yhtäläisyyksiä.

Tämän mielenkiintoisen oivalluksen lisäksi Luigi's Mansion: Dark Moon on saamassa HD-uusintaversion Switchille nimeltään Luigi's Mansion 2 HD. Parhaillaan suunniteltu kesän 2024 julkaisu herättää fanien odotukset, jotka haluavat kokea pelin parannetut visuaalit ja pelattavuusparannukset.

Uusinta Zelda -peliä kerettiin ladata laittomasti yli miljoona kertaa ennen julkaisua – Nintendo on laittamassa tekijöitä vastuuseen Kommentit pois päältä artikkelissa Uusinta Zelda -peliä kerettiin ladata laittomasti yli miljoona kertaa ennen julkaisua – Nintendo on laittamassa tekijöitä vastuuseen


haastaa oikeuteen suositun -emulaattori Yuzun kehittäjät. Rhode Islandissa tehty oikeusjuttu syyttää Yuzua laajamittaisen -pelin laittomasta jakamisesta ennen sen virallista julkaisua.

Nintendon mukaan yli miljoona pelikopiota ladattiin laittomasti Yuzun kautta puolitoistaviikkoa ennen pelin virallista julkaisua toukokuussa 2023.

Nintendo vaatii lautamiehistöoikeudenkäyntiä ja heittää pöytään selaiset lunnasvaatimukset, että näillä tiedoilla Tropic Hazen on maksettava 150 000 dollaria jokaista loukattua tekijänoikeutta kohden, sekä kaikki todelliset vahingot ja voitot, jotka Yuzu on saanut väitetyistä rikkomuksistaan.

Lisäksi oikeusjuttu väittää, että Yuzun verkkosivusto tarjosi ohjeita luvattomien pelikopioiden purkamiseen tarvittavien avainten hankkimiseen ja edisti Tears of the Kingdom -pelin ennakkovuotoja.

Lähde: IGN

Uuden Nintendo Switch-konsolin saapumista ei kannata hätäillä vielä vuodelle 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Uuden Nintendo Switch-konsolin saapumista ei kannata hätäillä vielä vuodelle 2024

Nintendo Switch

Pelaajat, jotka odottivat uutta Switchia tälle vuodelle, saattavat joutua muuttamaan suunnitelmiaan. Raporttien mukaan kovasti odotettu Switch 2 on siirretty ”varhaiseen 2025” asti, ja lähteiden mukaan Nintendo on ilmoittanut tästä siirrosta pelinjulkaisijoille.

Alun perin myöhään vuonna 2024 julkaistuksi suunniteltu Switch 2:n viivästys jättää kysymyksen siitä, mitä vuosi 2024 tuo tullessaan alkuperäiselle Switchille, joka on äskettäin ylittänyt 139 miljoonan myydyn yksikön rajan. Nintendon nykyinen ensimmäisen osapuolen valikoima koostuu pääasiassa uudelleenversioista kuten ja Luigi's Mansion 2 HD, mikä johtaa siihen, että jotkut analyytikot ennustavat vuotta, joka on hallittu uudelleenkäynneistä.

”Vuonna 2024 saatetaan nähdä enemmän vanhojen Nintendo-hittien uudelleenversioita”, sanoo analyytikko Serkan Toto. ”Tämä voi olla vaikeampi vuosi Nintendolle ilman uutta laitetta.”

Fanit, jotka toivoivat uusintaversioita ja Twilight Princess Switchista, saattavat lohduttautua tässä tilanteessa, mutta monet jäävät kaipaamaan uusia kokemuksia.

Kuitenkin Nintendo tunnetaan joustavista suunnitelmistaan. Huhujen mukaan helmikuun suora lähetys voisi valaista yhtiön uudelleenlaaditun julkaisuaikataulun. Muista, että mikään ei ole virallista, ennen kuin Nintendo itse puhuu.

Lähde: Bloomberg