Lyhytpeli Minit ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Lyhytpeli Minit ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

Minit

Kriitikoiden ylistämä lyhytpeli on nyt ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta. Pelin kehittämiseen on osallistunut Kitty Calis, Jan Willem Nijman, Jukio Kallio, Dominik Johann sekä julkaisija .

Hykähdyttävän retroilla grafiikoilla varustettua peliä pelataan 60 sekunnin sykleissä auttaen kanssaeläviä, paljastaen salaisuuksia ja taltuttaen pahuutta. Päämääränä on nostaa kirous, joka päättää jokaisen päivän yhteen minuuttiin.

Minit -pelin voi ladata nyt Epic Games Storesta aina lokakuun 10. päivään asti.

Kommentoi

Päätön kokkauspeli Overcooked ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Päätön kokkauspeli Overcooked ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

Overcooked

Kaoottinen co-op kokkauspeli Overcooked on ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta.

Alunperin vuonna 2016 ilmestyneessä pelissä yhdestä neljään pelaajaa kokkaa erilaisia ruokia ja yrittävä saada ne valmiiksi ennen kuin asiakkaat ryntäävät ulos ravintolasta.

Huhujen mukaan tämän viikon ilmaispelin piti olla ARK: Survival Evolved, mutta näin ei kuitenkaan käynyt. Overcooked on ollut myös aiemmin Epic Games Storen ilmaisjakolistalla.

Overcooked on ladattavissa ilmaiseksi PC:lle kesäkuun 11. päivän asti.

Kommentoi

Epic Games Store saapuu tulevaisuudessa mobiililaitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Epic Games Store saapuu tulevaisuudessa mobiililaitteille

Epic Games Store

on noussut vahvaksi vastapainoksi Steamille PC-pelien kauppapaikkana erityisesti ilmaisena jaettujen pelien ansiosta. Yhtiön tavoitteet ovat kuitenkin vielä korkeammalla. Epic Gamesin toimitusjohtaja Tim Sweeney kertoo Gamespotille antamassaan haastattelussa, että tulevaisuudessa kauppasovellus aiotaan tuoda myös mobiililaitteille. Operaatiolle ei ole vielä asetettu päivämääriä.

Sweeneyn mukaan yhtiö aikoo tuoda Epic Games Storen Android-puhelimille ja toivoo voivansa laajentua myös iOS-laitteille. Toimitusjohtaja kokee, että mobiililaitteille laajentaminen on hyvä keino kehittää videopeliteollisuutta eteenpäin. Lisäksi Epic Gamesillä on vahva jalansija myös mobiilipelimarkkinoilla Fortnite Mobile -pelin suosion vuoksi.

Kommentoi