Lyhytpeli Minit ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Lyhytpeli Minit ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta 47

Minit

Kriitikoiden ylistämä lyhytpeli on nyt ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta. Pelin kehittämiseen on osallistunut Kitty Calis, Jan Willem Nijman, Jukio Kallio, Dominik Johann sekä julkaisija .

Hykähdyttävän retroilla grafiikoilla varustettua peliä pelataan 60 sekunnin sykleissä auttaen kanssaeläviä, paljastaen salaisuuksia ja taltuttaen pahuutta. Päämääränä on nostaa kirous, joka päättää jokaisen päivän yhteen minuuttiin.

Minit -pelin voi ladata nyt Epic Games Storesta aina lokakuun 10. päivään asti.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 myöhästyy ensi vuoden lopulle Kommentit pois päältä artikkelissa Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 myöhästyy ensi vuoden lopulle 39

Vampire The Masquerade - Bloodlines 2

Paljon hehkutettu tuleva vampyyriroolipeli Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 myöhästyy ensi vuoden lopulle. Pelin piti alunperin ilmestyä jo maaliskuussa 2020.

Pelin kehittäjä Paradox Interactive kertoo myöhästymisen syyksi sen, että jatko-osa ei peri ensimmäisen pelin mokia. Vuonna 2004 ilmestynyt peli oli tunnetusti buginen ja monet suuret ongelmat estivät pelissä etenemisen jopa kokonaan. Peli ylsi silti kulttimaineeseen ja sen fanit kyhäilivät korjauksia ja paikkailivat pelin bugeja.

Vampire: The Masquerade—Bloodlines 2 ilmestyy siis vuoden 2020 lopulla PC:lle ja Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. Peli tulee olemaan saatavilla PC:lle Steam, ja GOG -palveluiden kautta sekä Paradoxin omasta digitaalisessa kaupasta.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Red Dead Redemption 2 -pelin PC versio sai varsin näyttävän trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Red Dead Redemption 2 -pelin PC versio sai varsin näyttävän trailerin 35

Red Dead Redemption 2 PC

Pitkien spekulaatioiden jälkeen Red Dead Redemption 2 -pelin PC versio sai vihdoin julkaisuajankohdan aiemmin tässä kuussa. Peli saapuu PC:lle marraskuun 5. päivä ja on nyt saanut varsin näyttävän trailerin.

Trailerin 4K-laatu ja 60 kehysnopeus saa pelin näyttämään entistä realistisemmalta ja todentuntuisemmalta. Pelin PC versio on saanut monia päivityksiä kuten parannetun piirtoetäisyyden, paremmat varjot ja valaistuksen, täysin uuden ruohon ja turkin mallinnuksen sekä paljon muuta. Myös pelin tarina on saanut lisää syvyyttä.

Pelin voi vielä ennakkotilata aina lokakuun 22. päivään asti Rockstar Launcherin kautta. Näin tehden tilaaja saa valita kaksi ilmaista muuta Rockstarin peliä kylkiäiseksi sekä saa lisäyksiä pelin tarinaan ja 50 kultaharkkoa Red Dead Online -pelitilaan.

Muut kauppapaikat kuten , Humble Store sekä GameStop aloittavat pelin ennakkomyynnin lokakuun 23. päivä. Näiden kautta pelin ennakkotilanneet saavat 25 kultaharkkoa pelivaluuttaa kaupanpäälle. Ne jotka pelin haluavat hankkia Steamin kautta joutuvat odottamaan joulukuuhun.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Asuttamissimulaatio Surviving Mars ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Asuttamissimulaatio Surviving Mars ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta 65

Surviving Mars

jakaa jälleen ilmaisia pelejä ja tällä kertaa vuorossa on selviytymistä ja kaupunginrakentelua avaruudessa yhdistelevä Surviving Mars. Peli saapui ilmaisjakeluun osuvasti sillä sen jatko-osasta Surviving the Aftermath ilmoitettiin aiemmin tällä viikolla.

Nimensä mukaan pelissä suunnataan punaiselle planeetalle ja tehtävänä on perustaa ensimmäinen pysyvä ihmisasutus Marsiin. Ihan yksinkertaista tämä ei kuitenkaan tule olemaan ja vastassa on lukuisia haasteita. Jokaisella uudisasukkaalla on henkilökohtaiset tarpeet ja haasteensa.

Peli ilmestyi alunperin vuonna 2018 ja sen on kehittänyt Haemimont Games, joka tunnetaan myös Tropico 3, 4 ja 5 -peleistä.

Voit ladata Surviving Mars -pelin ilmaiseksi PC:lle ja OSX:lle Epic Games Storesta aina lokakuun 17. päivään asti

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi