Maailmalla suosittu Honor of Kings MOBA saa avoimen maailman jatkoa Kommentit pois päältä artikkelissa Maailmalla suosittu Honor of Kings MOBA saa avoimen maailman jatkoa

Honor of Kings: World

Maailman suosituimpiin peleihin kuuluva MOBA on saamassa AAA-tason avoimen maailman jatkoa Honor of Kings: World -pelin muodossa useammalle alustalle.

Pelin käsikirjoittana tulee toimaan sci-fi kirjailija Liu Cixin, joka tunnetaan mm. The Three-Body Problem -teoksesta. Honor of Kings: World -pelillä ei vielä toistaiseksi ole julkaisuajankohtaa.

Vuonna 2015 ja Android -laitteille Kiinassa ilmestynyt ylitti 100 miljoonan päivittäisen pelaajan rajan viime vuonna.

Kommentoi

Kotimainen Supremacy Games julkaisee ensimmäisen pohjoismaisen NFT-mobiilipelin Kommentit pois päältä artikkelissa Kotimainen Supremacy Games julkaisee ensimmäisen pohjoismaisen NFT-mobiilipelin

Race Team Rivals NFT Garage

Helsinkiläinen Supremacy Games julkisti ensimmäisen Suomessa kehitetyn mobiilipelin, jossa on integroitu NFT-toiminto. on ilmainen mobiilipeli, joka on saatavilla maailmanlaajuisesti, Kiinaa lukuun ottamatta.

Race Team Rivals tuo ainutlaatuisen kokoelman NFT-autoja, joita voidaan käyttää kilpailemiseen Race Team Rivals -mobiilipelissä. Peliä voi pelata myös ilman NFT-autoja, mutta NFT-omistus tarjoaa lisäetuja, kuten erityisen VIP-ajotilan. NFT-autot tulevat saataville 9. joulukuuta 2021, ja NFT-toiminnot ovat saatavilla pelissä vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä.

SERIES 1 on yksinoikeudellinen rajoitettu sarja, vain 2500 Series 1 -autoa tulee koskaan saataville. Autoja on keräiltävissä neljällä eri harvinaisuudella ja 25 eri tehotasolla. Autot eivät ole satunnaisesti luotuja, vaan ne on valmistettu huolella ja ne osoittavat tiimin autoihin liittyvää asiantuntemusta ja intohimoa.

Race Team Rivals NFT Garage -autot tulevat myyntiin 9. joulukuuta 2021 OpenSea-kauppapaikalla ja myynti vaatii Ethereum Walletin. Valikoima autoja ja lisätietoja on nyt saatavilla täällä.

”Suomi on johtava mobiilipelien kehityskeskus, ja olemme iloisia voidessamme yhdistää tämän asiantuntemuksen lohkoketju-osaamiseemme luodaksemme NFT-pelejä, jotka ovat hauskoja ja palkitsevia pelata. Tiimi on työskennellyt monien korkean profiilin IP:ihin pohjautuvien pelien, kuten Top Gearin, parissa, ja tämä innostus autoja ja ajopelejä kohtaan näkyy Race Team Rivals NFT Garagessa”.

kommentoi Supremacy Gamesin toimitusjohtaja Jari Pauna

Supremacy Games paljasti myös, että heillä on valmisteilla useita NFT-pelejä ja rajoitetun erän toiminnallisia token-kokoelmia, jotka liittyvät maailmanlaajuisiin brändeihin.

”Työskentely valtavien globaalien tuotemerkkien kanssa on jännittävää, emmekä malta odottaa, että pääsemme julkistamaan kaikki valmisteilla olevat nimikkeemme. Pyrimme luomaan pelejä, joissa NFT-toiminnallisuus antaa pelaajille todellista lisäarvoa ja sopii täydellisesti yhteen tuotemerkkien kanssa”.

sanoi Supremacy Gamesin toimitusjohtaja Jari Pauna

Race Team Rivals NFT Garage -pelin voi ladata App Storesta, ja -versio on tulossa saataville pian.

Kommentoi

Anime-MMO Aura Kingdom nousee korkealentoon Sky Riders -päivityksellä Kommentit pois päältä artikkelissa Anime-MMO Aura Kingdom nousee korkealentoon Sky Riders -päivityksellä

Aura Kingdom

pyytää Aura Kingdom -pelaajia pitelemään tiukasti kiinni, sillä sen uusin versio – Riders – vie heidät ikimuistoiselle lennolle, joka on täynnä uusia Sky Towerin kerroksia, luolia, tapahtumia ja paljon muuta. 

Riders -päivitys lähtee liikkeelle pelaajien taistelussa viiden uuden Sky Tower -kerroksen läpi (56-60), joista jokaisessa on oma tarinansa, haasteensa ja palkintonsa. Kun pelaajat saavuttavat 35 000 jalan matkalentokorkeuden, he voivat irrottaa turvavyönsä ja taistella neljän uuden vankityrmän läpi:

  • Eidolon Story Dungeon: Tsubaki
  • Nightmare Realm (ryhmä)
  • Nightmare – Ancient Cliff Temple (soolo)
  • Demon Fantasies X – Battle of Ambition

Laskeutuessaan pelaajat voivat odottaa osallistuvansa Tower Drop -tapahtumaan, Guild Eidolon Spawn -tapahtumaan ja Christmas Letter Collection -tapahtumaan. Tulevan lomakauden aikana pelaajat voivat osallistua useisiin pelin sisäisiin aktiviteetteihin – kuten arkeologiaan ja ruoanlaittoon – kerätäkseen kirjaimet C-A-N-D-Y. Kun CANDY on ansaittu, pelaajat voivat vaihtaa ne useisiin pelin sisäisiin palkintoihin, kuten paneeleihin, buffeihin ja muihin.

on saatavilla Android ja iOS -mobiililaitteille sekä :lle.

Kommentoi