Maailman pienin ohjain kulkee taskussa avaimenperänä: 8BitDo julkaisi Zero 2 -ohjaimen Kommentit pois päältä artikkelissa Maailman pienin ohjain kulkee taskussa avaimenperänä: 8BitDo julkaisi Zero 2 -ohjaimen

8BitDo julkaisi avaimenperän kokoisen, 20 gramman painoisen Zero 2 -ohjaimen. Se toimii bluetoothilla ja on käytettävissä Windowsin, macOSin, Rasberry Pin, Androidin laitteiden sekä Nintendo Switchin ja Switch Liten kanssa. 20 dollarin hintaisen ohjaimen voi valita pinkkinä, keltaisena tai turkoosina.

Zero 2 on helppo kuljettaa mukana esimerkiksi matkatessa lennolla tai kyläillessä kaverin luokse, jolloin voi tarvita lisäohjainta. Laite ladataan Micro USB:llä, ja kahden tunnin lataus mahdollistaa kahdeksan tunnin pelin. Ohjaimessa on minimaalinen määrä painikkeita, kun ajatellaan perinteisiä 2D-pelejä.

Mahdollisesti maailman pienintä ohjainta on jo testattu käytännössä ja yhden testivideoista voi katsoa alta:

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

Arcade -pelihallisimulaatio ilmestyy elokuussa PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Arcade -pelihallisimulaatio ilmestyy elokuussa PC:lle ja konsoleille

Arcade Paradise

Nostalgisista pelihalleista pitävät saattavat riemuita sillä elokuussa :lle ja konsoleille saapuu Arcade Paradise, jossa pelaajat pääsevät rakentamaan ikioman pelihallin. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä pelaajat ylläpitävät The King Wash nimistä pesulaa, jonka takahuoneesta alkaa ikioman pelihallin rakentaminen. Pelihalliin voi hankkia yli 30 erilaista retropelikonetta ja niitä pääsee myös pelaamaan itse.

Pelihallissa pelaamisen lisäksi pääset tekemään myös arkisia puhteita kuten avaamaan tukkeutuneita vessoja sekä poistamaan purkkaa pesukoneiden reunustoista.

Arcade Paradise ilmestyy elokuun 11. päivä :lle sekä 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One ja Switch -konsoleille.

Kommentoi