Maailman pienin ohjain kulkee taskussa avaimenperänä: 8BitDo julkaisi Zero 2 -ohjaimen Kommentit pois päältä artikkelissa Maailman pienin ohjain kulkee taskussa avaimenperänä: 8BitDo julkaisi Zero 2 -ohjaimen

8BitDo julkaisi avaimenperän kokoisen, 20 gramman painoisen -ohjaimen. Se toimii bluetoothilla ja on käytettävissä Windowsin, macOSin, Rasberry Pin, Androidin laitteiden sekä Nintendo Switchin ja Liten kanssa. 20 dollarin hintaisen ohjaimen voi valita pinkkinä, keltaisena tai turkoosina.

Zero 2 on helppo kuljettaa mukana esimerkiksi matkatessa lennolla tai kyläillessä kaverin luokse, jolloin voi tarvita lisäohjainta. Laite ladataan Micro USB:llä, ja kahden tunnin lataus mahdollistaa kahdeksan tunnin pelin. Ohjaimessa on minimaalinen määrä painikkeita, kun ajatellaan perinteisiä 2D-pelejä.

Mahdollisesti maailman pienintä ohjainta on jo testattu käytännössä ja yhden testivideoista voi katsoa alta:

Erinomainen pelipaketti tarjolla edullisesti Humble Bundlessa Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomainen pelipaketti tarjolla edullisesti Humble Bundlessa

High On Life

tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää seitsemän erinomaista peliä kuten hullunkurisen räiskintäpelin High Life sekä kattavan Atari-pelikokoelman.

 • on humoristinen seikkailupeli, jossa pelaaja taistelee puhuvien aseiden kanssa avaruuspahiksia vastaan.
 • Atari 50: The Anniversary Celebration on interaktiivinen matka läpi 50-vuotisen pelihistorian. Pääset pelaamaan yli 90 klassista peliä ja tutustumaan haastatteluihin, dokumentteihin ja pelihistorian kulmakiviin.
 • Revival: Recolonization on post-apokalyptinen strategiapeli, jossa pelaaja rakentaa ja johtaa yhteiskuntaa muuttuvassa maailmassa. Jokainen pelikerta on erilainen!
 • MechWarrior 5: Mercenaries sijoittuu vuoteen 3015. Pelaaja ohjaa jättiläismäistä taistelurobottia ja johtaa omaa palkkasoturijoukkoaan eeppisissä taisteluissa. Voit pelata myös yhteistyössä jopa neljän pelaajan kanssa.
 • Soulslinger: Envoy of Death on nopeatempoinen roguelike-FPS peli, joka sijoittuu synkkään länkkäri-fantasiamaailmaan. Pelaat kuoleman lähettiläänä, joka taistelee sieluja keräilevää kartellia vastaan.
 • Bread & Fred on haastava tasohyppelypeli, jossa kaksi pelaajaa joutuu tekemään yhteistyötä selviytyäkseen lumisen vuoren huipulle.
 • Grindstone on pulmanratkaisupeli, jossa tehtävänäsi on louhia hiomakiviä vuoren yli 250 eri tasolta. Joudut selviytymään sokkeloista ja erilaisista vaaroista.
 • -25% High on Life: High on Knife -lisäosan alennuskuponki: Lisäosa sijoittuu kahden vuoden päähän G3-kartellin kukistamisesta. Knifey tarvitsee apua mystisen paketin jäljittämisessä kotimaailmastaan. Luvassa on avaruusmatkailuja, hulluja hahmoja ja räiskintää. Luvassa on myös lisää puhuvia aseita!

Paketti on hankittavissa aina kesäkuun 26. päivä asti. Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös -alustalla.

Erinomainen seikkailupelipaketti tarjolla edullisesti Humble Bundlessa Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomainen seikkailupelipaketti tarjolla edullisesti Humble Bundlessa

The Entropy Centre

tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää seitsemän seikkailupelikokemusta ainoastaan 13,82 eurolla. Mukana on mm. scifi-aiheinen sekä viktoriaaniseen aikaan sijoittuva kauhuseikkailu . Osa pakettien tuotosta lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

 • Gloomwood (94% positiivinen Steamissä) on hiiviskely ja selviytymiskauhupeli, joka sijoittuu painajaismaiseen viktoriaaniseen maailmaan.
 • American Arcadia (93% positiivinen Steamissä) on FGS E3 2022 -esittelyssä nähty toimintaseikkailupeli, joka sijoittuu neo-noir-henkiseen tulevaisuuteen.
 • Ship of Fools (80% positiivinen Steamissä) on hullunkurinen meriseikkailupeli, jossa taistelet aluksellasi omituisia vihollisia vastaan.
 • Lost in Play (98% positiivinen Steamissä) on yhteistyöllinen pulmanratkaisupeli, jossa pelaaja ohjaa hahmoa toisen maailmasta käsin.
 • En Garde (93% positiivinen Steamissä) on taistelupeli, jossa miekkailu on keskeinen osa.
 • Deliver Us Mars (74% positiivinen Steamissä) on avaruusselviytymispeli, jossa tehtävänäsi on selvittää kadonneen Mars-missionin kohtalo.
 • The Entropy Centre (90% positiivinen Steamissä) on aikamanipulaatioon perustuva scifi-aiheinen pulmapeli.

Paketti on hankittavissa aina kesäkuun 26. päivä asti. Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös -alustalla.