Maailman vaarallisimman moottoripyöräkisan peliversiosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Maailman vaarallisimman moottoripyöräkisan peliversiosta saatiin uusi traileri

TT Isle of Man: Ride on the Edge 3

PAN Finlandin jakelema ja NACONIn tulevasta 3 -moottoripyöräpelistä on saatu uusi pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Mansaaren TT-ajot tunnetaan paitsi maailman vaarallisimpana, myös maailman vanhimpana moottoripyöräkilpailuna. Sen tapahtumia ja kisaetappeja mallintava on turvallinen, mutta hauska ja vauhdikas tapa nauttia moottoripyöräilyn hurmasta. Peliin on paikoin mallinnettu kisan tapahtumapaikat huimalla tarkkuudella, kuten esimerkiksi realistiseen mittakaavaan loihdittu aikakisojen ensimmäinen etappi. Tällaiset yksityiskohdat tekevät pelistä äärettömän mielenkiintoisen ja vetovoimaisen. Kun pelaaja voi kokea jopa 300 kilometrin tuntivauhdilla liikkuvat moottoripyörät ratojen suorilla ja mutkissa, on kokemus ainutlaatuinen.

Hurja vauhti ja vaihtelevat ajoradat tekevätkin Mansaaren ajoista kiehtovan. Omalta osaltaan viehätystä lisää myös kaunis ja pittoreski ympäristö, jossa kauniit maisemat ja vanhat, ikoniset rakennukset luovat tunnelmaa ainutkertaisella tavalla. Ajokisoja seuranneet pelaajat tunnistavatkin monia paikkoja matkan varrelta.

Ympäristön ohella myös itse moottoripyörät ja niiden kuljettajat on mallinnettu tarkasti ja yksityiskohtia säästämättä. Pelaaja voi valita kuvakulman kolmannen ja ensimmäisen persoonan väliltä, jotka kumpikin tarjoavat ainutlaatuista ihasteltavaa hieman eri kuvakulmista. Esimerkiksi ensimmäisen persoonan kautta katsottuna ovat pyörien kojelaudat ja muut yksityiskohdat upealla tavalla pelaajan nähtävissä. Graafisen ilmeen ohella myös tarkka fysiikanmallinnus tekee kunniaa kilpailun tunnelmalle.

Virallisen kisaradan lisäksi mukana on avoimen pelimaailman turistitila, joka antaa pelaajalle mahdollisuuden tutustua kisojen ympäristöön omalla tavallaan. Lisäksi mukana on erilaisia vaihtoehtoisia kisoja, kuten aika-ajoja ja muita haasteita yli kymmenessä eri pelimuodossa. Kokonaisuuden kruunaavat jännittävät urapelitilat, jossa pelaajan vastuulla on kokonaisen moottoripyöräkategorian voittaminen omassa luokassaan.

Kaikkiaan peli sisältää jopa 200 ratakilometriä, 32 erilaista ajorataa ja lähes 40 erilaista moottoripyörämallia kahdesta eri luokasta. Yksinpelin lisäksi mukana on moninpelitiloja sekä viikko- ja kuukausihaasteita muiden pelaajien kanssa. Pelaaja pääsee myös keräämään kattavan valikoiman erilaisia päivityksiä ja parannuksia omille moottoripyörilleen pelissä etenemisen myötä.

ilmestyy 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille, että :lle toukokuussa 2023.

Kommentoi

The Last of Us -sarja tulee saamaan toisen kauden Kommentit pois päältä artikkelissa The Last of Us -sarja tulee saamaan toisen kauden

The Last of Us

:n The Last of Us -peleihin perustuva alkuvuodesta käynnistynyt tv-sarja on saamassa virallisesti jatkoa toisen kauden myötä. Aiheesta kertoi ensimmäisen Bloody Disgusting sivusto.

Sarjan ensimmäinen kausi perustuu pitkälti pelisarjan ensimmäisen osaan ja oletettavasti toinen kausi tulee keskittymään tarinaltaan jatko-osaan.

Pelisarjan ensimmäinen osa ilmestyi vuonna 2013 ja odotettu jatko-osa saapui 4 -konsolille kesäkuun 19. päivä.

The Last of Us -sarja on katsottavissa Max -suoratoistopalvelusta.

 • Jaksot 1-3: Katsottavissa nyt
 • Jakso 4: Sunnuntai Helmikuu 5
 • Jakso 5: Sunnuntai Helmikuu 12
 • Jakso 6: Sunnuntai Helmikuu 19
 • Jakso 7: Sunnuntai Helmikuu 26
 • Jakso 8: Sunnuntai Maaliskuu 5
 • Jakso 9: Sunnuntai Maaliskuu 12

Kommentoi

Erinomaisia selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Chernobylite

Humble Bundle tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää erinomaisia selviytymispelejä kuten Chernobylite: Enhanced Edition, State of Decay 2: Juggernaut Edition, SCUM sekä The Long Dark.

Paketti maksaa yhteensä 13,85 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

 • Chernobylite: Enhanced Edition
 • SCUM
 • State of Decay 2: Juggernaut Edition
 • The Long Dark: Survival Edition
 • Volcanoids
 • Starsand

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös Linux ja OSX alustoilla. Paketti on hankittavissa 10. helmikuuta asti.

Kommentoi