Maailmanlopun jälkeinen autoretki – Overland ilmestyy syyskuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Maailmanlopun jälkeinen autoretki – Overland ilmestyy syyskuun lopulla

Post-apokalyptinen autoilua, selviytymistä ja vuoropohjaista liikehdintää yhdistelevä Overland on saapumassa konsoleille ja :lle syyskuun 19. päivä.

Ensisilmäyksellä pelin grafiikat muistuttavat visuaalisesti Firewatchin pelkistettyä tyyliä. Siinä ryhmä selviytyjiä maailmanlopun jälkeisessä Amerikassa yrittävät selviytyä etsimällä tarvikkeita, taistelemalla öppiäisiä vastaan ja pelastamalla vastaan tulevia kanssaselviytyjiä.

Overlandin pelkistetty tyyli on varsin näyttävää.

Pelialue on ilmassa leijuva palanen karttaa, johon saapuessa on määrä kerätä tarpeellinen, mahdollisesti taistella vihollisia vastaan ja sitten poistua paikalta. Jokainen alue on satunnaisesti luotu, joten jokainen reissu on täysin erilainen.

Indiefirma Fidjin kehittämä Overland ilmestyy syyskuun 19. päivä 4, One ja konsoleille sekä :lle Steamin, GOGin ja Itch.io:n kautta.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, sekä Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi