Maaliskuun ilmaiset PS Plus pelit: Shadow of the Colossus ja Sonic Forces Kommentit pois päältä artikkelissa Maaliskuun ilmaiset PS Plus pelit: Shadow of the Colossus ja Sonic Forces

Ensi kuussa -jäsenet voivat ladata ilmaiseksi ja -pelit.

Shadow of the Colossus (HD remake) on Bluepoint Gamesin 2018 kehittämä ja Sonyn julkaisema toimintaseikkailupeli jossa taistellaan jättimäisiä vihollisia vastaan. Kyseessä on alunperin Playstation 2:lle tehdyn pelin uusintaversio. Uudessa versiossa ei onneksi puututtu varsinaiseen pelimekaniikkaan vaan päivitettiin pääasiassa grafiikkaa, suorituskykyä sekä ohjausta joten eeppinen seikkailutunnelma on taattu.

 

Sonic Forces on Sonic Teamin 2017 kehittämä ja SEGAn julkaisema tasohyppely. Peli eroaa muista Soniceista ainakin siinä, että voit pelisarjalle epätyypillisesti luoda oman hahmon. Muuten meno on totutun vauhdikasta, kuten arvata saattaa.

Molemmat pelit on ladattavissa ilmaiseksi PS Plus -jäsenille 3.3.-6.4. välisellä ajalla.

IT-suunnittelija ja tietojärjestelmätieteiden opiskelija

Kommentoi

Tänään ilmestyvä Resident Evil 3 -kauhupelin uusversio sai julkaisutrailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Tänään ilmestyvä Resident Evil 3 -kauhupelin uusversio sai julkaisutrailerin

Resident Evil 3

PAN Vision Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema Resident Evil 3 tuo selviytymiskauhun uusversion pelattavaksi tänään. Pelin julkaisutraileri on katsottavissa alta.

Kauhupelin legendaariset pelihahmot ja hirviöt tulevat tutuiksi katastrofin kynsiin joutuneen kaupungin synkissä ympäristöissä. Nykyaikaiselle huipputasolle päivitetyn peliklassikon uusversio tarjoaa häikäisevän upean pelikokemuksen eläväisin pelihahmoin ja yksityiskohtaisin peligrafiikoin. Samalla sen kammottavat hirviöt ovat saaneet entistä pelottavamman olomuodon.

Raccoon Cityn kaupunki on joutunut kauhun valtaan, kun zombit ja monet muut hirvittävät olennot ovat vallanneet sen kadut ja rakennukset. Hengissä selviytyneet ihmiset ovat hajaantuneet paniikissa ympäriinsä eikä kellään tunnu olevan selviä vastauksia siihen, mitä on meneillään tai mitä oikein on tapahtunut. Pelaajan ohjaama S.T.A.R.S.-erikoisagentti Jill Valentine alkaa selvittämään asiaa ja törmää seikkailussaan sekä ennennäkemättömiin hirvityksiin että myös uusiin liittolaisiin, joiden apua hän tarvitsee selvitäkseen hengissä ja selvittääkseen katastrofia edeltäviä tapahtumia.

Valentinen suurimpana uhkana on massiivinen ja äärimmäisen vaarallinen älykäs bioase Nemesis, jonka perimmäisenä tarkoituksena on aiheuttaa tuhoa ja kuolemaa. Kun se ottaa kohteekseen Jill Valentinen, alkaa kujanjuoksu aikaa vastaan. Kauhu ja toiminta nousevat uudelle tasolle jännityksen kiristyessä ympärillä.

Yksinpelattavan Resident Evil 3 -pelikokemuksen rinnalla on Resident Evil Resistance -moninpelitila, joka tarjoaa pelaajille epäsymmetrisen selviytymiskokemuksen. Siinä neljästä selviytyjästä koostuvan ryhmän pitää toimia yhdessä ja taistella tiensä ulos salaperäisen ja pahantahtoisen Mastermindin ansojen ja vaarojen täyteisestä paikasta ennen ajan loppumista. Jokaisella selviytyjällä on omat aseensa ja ainutlaatuiset kykynsä, joita hyödyntämällä selviytyjillä on hyvät mahdollisuudet pelastautua ja voittaa Mastermind.

Vastaavasti yhden pelaajan ohjastama Mastermind voi hyödyntää tukikohtansa ansoja, hirviöitä ja muita vaaroja estääkseen selviytyjien pakenemisen. Mikäli Mastermind saa paon estettyä, hän voittaa pelin. Myös Mastermindin hahmon voi valita useasta eri vaihtoehdosta, josta jokaisella on oma tyylinsä. Vaihtoehtoina on valikoima Resident Evil -peleistä tuttuja vihollishahmoja, joihin kuuluvat muun muassa Alex Wesker, Annette Birkin ja Ozwell E. Spencer. Lisäksi Mastermind pääsee ohjastamaan legendaarisia bioaseita, kuten hirvittävää Tyrantia tai mutatoitunutta G-Birkiniä.

Resident Evil 3- ja Resident Evil Resistance -pelit risteävät toistensa kanssa tulevaisuudessa, kun yksinpelin päähahmo Jill Valentine liittyy 17. huhtikuuta selviytyjien joukkoon moninpelin ilmaisessa päivityksessä.

Pelin keräilijänversio sisältää pelilevyn lisäksi yksityiskohtaisen Jill Valentine -figuurin, taidekirjan, pelin digitaalisen ääniraidan latauskoodin ja Raccoon Cityn kaupungin kaksipuolisen kartan.

Resident Evil 3 julkaistaan tänään fyysisenä versiona - ja Xbox One -pelikonsoleille.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Uusi FPS-peli Boundary vie räiskinnän kiertoradalle Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi FPS-peli Boundary vie räiskinnän kiertoradalle

Boundary

Varsin näyttävä ensimmäisen persoonan räiskintäpeli Boundary tekee tuloaan PC:lle ja -konsolille tänä vuonna. Pelin taustalla on kiinalainen indiepelifirma Surgical Scalpels.

Pelissä olet yksi Astroperatoreista ja valittavana on erilaisia roolikategorioita kuten Combat, Support tai Intelligence. Kategorioissa itsessään on eri valintoja kuten Assaulter tai Sniper Specialist. Eri luokat tuovat mukanaa ominaisuuksia kuten adrenaliinipiikki, joka parantaa pelihahmon aisteja. Aktiivisten ja passiivisten taitojen lisäksi kaikilla hahmoilla on ominaiset suojat ja energiat.

Boundary tuo virkistävän katsauksen räiskintämoninpelien sarjaan, sillä vastaavanlaisia ei ole tällä skaalalla tehty.

Parhaillaan pelin kehitystiimi keskittyy testaamiseen ja nettikoodin optimointiin. Peliin lisäillään myös personointiominaisuuksia, karttoja ja aseita.

Boundary ilmestyy myöhemmin tänä vuonna Playstation 4 -konsolille ja PC:lle.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi