Maaliskuun PS Plus pelit selvillä – Battlefield 2042, Minecraft Dungeons sekä Code Vein Kommentit pois päältä artikkelissa Maaliskuun PS Plus pelit selvillä – Battlefield 2042, Minecraft Dungeons sekä Code Vein

Code Vein

on paljastanut maaliskuun ilmaispelit. Tällä kertaa vuorossa on lähitulevaisuuden moninpeliräiskintä , rento toimintaroolipeli sekä toimintaroolipeli .

Battlefield 2042 (PS4, PS5)

Battlefield 2042 on jännittävä ensimmäisen persoonan räiskintäpeli, jossa ikoninen täysimittainen sodankäynti tekee paluun. Lähitulevaisuuden maailmaan sijoittuvassa pelissä sinun on sopeuduttava ja voitettava dynaamiset taistelukentät joukkojesi ja huippuluokan aseiden sekä ajoneuvojen avulla. Battlefield 2042 tukee yhteensä 128:aa pelaajaa :llä ja tarjoaa ennennäkemättömän suuren mittakaavan laajoilla taistelukentillä eri puolilla maailmaa. Osallistu massiivisiin taisteluihin päivitetyistä moninpelitiloista, kuten Conquest ja Breakthrough, sekä täysin uudessa Hazard Zonessa.

Minecraft Dungeons (PS4)

Taistele tiesi läpi upouuden toimintaseikkailupelin, jonka ovat innoittaneet klassiset luolastoroolipelit. Selviydy luolastoista yksin tai yhdessä kavereidesi kanssa. Yhteensä neljä pelaajaa voi taistella yhdessä halki toiminnantäyteisten, aarteita pursuavien ja monimuotoisten tasojen. Eeppisenä tavoitteena on kyläläisten pelastaminen ja Arkkipahalaisen päihittäminen!

Code Vein (PS4)

Ei kovin kaukaisessa tulevaisuudessa mystinen katastrofi on aiheuttanut maailman romahtamisen. Kukoistuksen symboleina olleet pilvenpiirtäjät ovat nyt vain elottomia hautamuistomerkkejä ihmiskunnan menneisyydestä. Tuhojen keskellä sijaitsee kostonhimoinen yhteiskunta nimeltään Vein. Tämä viimeinen linnake on paikka, jossa eloonjääneet taistelevat selviytyäkseen. Taistele yksin tai yhdessä kaverisi kanssa vihollisia vastaan.

Pelit tulevat ladattavaksi maaliskuun 6. päivä. Siihen mennessä ehdit vielä napata talteen helmikuun pelit Evil Dead: The Game, OlliOlliWorld, Destiny 2: Beyond Light sekä Mafia: Definitive Edition.

Ace Attorney Investigations Collection uudelleenjulkaistaan syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Ace Attorney Investigations Collection uudelleenjulkaistaan syyskuussa

Ace Attorney Investigations Collection

PAN Vision Finland tuo markkinoille Capcomin kehittämän ja lisensoiman Ace Attorney Investigations Collectionin, joka sisältää kaksi jännittävää rikossarjapeliä.

Alkuperäinen Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth julkaistiin alun perin :lle, ja se tarjoaa pelaajille mahdollisuuden sukeltaa syvälle rikospaikkatutkintojen ja todistajalausuntojen maailmaan. Pelaajat ohjaavat ahkeraa syyttäjää Miles Edgeworthia, joka pyrkii paljastamaan totuuden intensiivisten tutkimusten avulla. Edgeworth kohtaa todistajia, kerää todisteita ja hyödyntää loogista päättelyä ratkaistakseen kiehtovia mysteerejä.

Aiemmin vain Japanissa saatavilla ollut Ace Attorney Investigations 2: Prosecutor's Gambit nostaa panokset entisestään. Uusissa tapauksissa Edgeworth kohtaa uusia vihollisia ja taistelee oikeudestaan pysyä syyttäjänä. Pelaajat oppivat tunnistamaan todistajalausuntojen epäjohdonmukaisuuksia, kokoamaan todisteita palanen kerrallaan ja paljastamaan piilotettuja salaisuuksia.

tarjoaa pelaajille entistä syvemmän pelikokemuksen uusilla ominaisuuksilla:

  • Paranneltu visuaalinen ilme ja pelikokemus: Uudet teräväpiirtoiset grafiikat ovat sarjan alkuperäisen hahmosuunnittelijan käsialaa, ja ne herättävät eloon tutut hahmot entistäkin eloisemmin. Sulavammat hahmoanimaatiot ja ilmeet parantavat pelikokemusta entisestään. Pelaajat voivat vaihtaa uuden ja klassisen grafiikan välillä omien mieltymystensä mukaan.
  • Päivitetty tarinatila: Uusi tarinatila pitää juonen sujuvana käymällä läpi pelin automaattisesti pelaajan puolesta. Tämä on loistava tapa uppoutua tarinaan ja kokea pelin jännitys uudelleen.
  • Galleria: Laaja galleria sisältää kuvia, hahmoanimaatioita, saavutuksia, ääniraitoja, luonnoksia, mainoskuvia ja pelin sisäistä musiikkia. Mukana on 23 orkesterikappaletta, yksi täysin uusi kappale ja viisi sovitettua kappaletta alkuperäisestä Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth -pelistä.

Ace Attorney Investigations Collection ilmestyy 6. syyskuuta Nintendo , ja -konsoleille. Peli on PEGI 12 -luokiteltu.

Monster Hunter Stories -klassikkopelit nyt saatavana PlayStationille remasteroituna Kommentit pois päältä artikkelissa Monster Hunter Stories -klassikkopelit nyt saatavana PlayStationille remasteroituna

Monster Hunter Stories

PAN Visionin jakelema ja Capcomin julkaisema ja ovat nyt saatavilla :lle remasteroituna yhdessä ja samassa paketissa.

Monster Hunter Stories vie pelaajan värikkääseen maailmaan, jossa ratsastajahahmot muodostavat yhteyden villiin Monsties-hirviöihin metsästämisen sijaan. Tämä ensimmäinen Monster Hunter -pelimaailmaan sijoittuva roolipeli on nyt paranneltu uusilla jännittävillä ominaisuuksilla, jotka takaavat entistä jännittävämmän ja mukaansatempaavamman seikkailun.

Pelaajat voivat nyt uppoutua klassiseen toimintaan päivitetyillä grafiikoilla, jotka sisältävät parannettuja mallinnuksia, tekstuureja ja valaistuksia suuremmilla näytöillä. Tarinasta voi nauttia uudella tavalla uusien englannin- ja japaninkielisten ääninäyttelijöiden ansiosta. Mukana on myös museotila, jossa voi tutustua yli 200 konseptitaideteokseen, taustamusiikkiin ja erityisiin kehittäjäpiirroksiin. Pelaajat saavat myös pääsyn aiemmin yksinomaan Japanissa saatavilla olleeseen sisältöön, kuten versiopäivitykset 1.20 ja 1.30.

Tarinaa voi jatkaa Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin -jatko-osan parissa. Pelaaja seuraa legendaarisen Redin perintöä ja liittyy Ena-nimisen Wyverian-tytön kanssa suojelemaan Rathalosin munaa, josta voi kuoriutua valtavan voiman omaava hirviö. Tässä jatko-osassa pelaajat voivat tutkia entistä laajempaa ja dynaamisempaa maailmaa uusien Monsties-hirviöiden ystävinä. Mukaansatempaava vuoropohjainen taistelu mahdollistaa tutustumisen kiehtovaan tarinaan, joka syventyy muinaisiin legendoihin.

Monster Hunter Stories ja Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin ovat nyt saatavilla PlayStation 4:lle yhdessä ja samassa paketissa. Monster Hunter Stories toimitetaan levynä ja Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin on mukana latauskoodina. Pelien ikäraja on PEGI 7.