Maanviljelysimulaatio Farmer’s Dynasty ilmestyi Nintendo Switchille Kommentit pois päältä artikkelissa Maanviljelysimulaatio Farmer’s Dynasty ilmestyi Nintendo Switchille

Farmer's Dynasty

PAN Visionin jakelema ja Bigbenin julkaisema Farmer’s Dynasty -peli maanviljelystä ja maaseudun luonnonläheisestä elämästä on tänään julkaistu myös -pelikonsolille.

Peli alkaa pelaajan tutustuessa perustason työkaluihin, joilla päästään maanviljelyn alkuun. Tästä edistytään sadonkorjuuseen sekä rakentamisen ja rikkoutuneiden rakennusten korjaamiseen. Samalla myös työkalu- ja laitevalikoima kasvaa, mikä monipuolistaa peliä pelaajan taitojen karttuessa. Samalla uudet pellot, kasvihuoneet, siilot ja monet muut tilat ja rakennelmat laajentavat omaa maatilaa tehden siitä entistä monipuolisemman. Työnteko palkitaan menestyksellä ja vaurastumisella.

Maanviljelyn ja oman tilan rakentamisen ohella pelin keskiössä ovat sosiaaliset suhteet, kuten vuorovaikutus kylän muiden asukkaiden kanssa. Työpäivän päätteeksi on virkistävää käydä kylässä rupattelemassa ja viettämässä aikaa muiden asukkaiden kanssa. Näistä muodostuu tuttavuus- ja ystävyyssuhteita, jotka ovat omalla tavallaan palkitsevia. Onpa pelissä myös mahdollisuus romanttisiin suhteisiin maaseudun auvossa.

Pelin avoin maailma ja monipuolinen tekeminen pitää pelaajan kiireisenä ja kiinnostuneena pelimaailman tapahtumista. Ilahduttavan värikäs ja pirteä peligrafiikka tekee pelimaailmasta virkistävän ja viihdyttävän ympäristön. Farmer’s Dynasty onkin monipuolinen, rento ja hauska peli, joka sopii lähes kaikenikäisille pelaajille.

Kommentoi

Apex Legends saa kuudennen kautensa tässä kuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Apex Legends saa kuudennen kautensa tässä kuussa

Apex Legends Season 6

EA on julkaissut tulevan Apex Legends kuudennen kauden trailerin. Kausi starttaa elokuun 18. päivänä.

Kuudes kausi tuo mukanaan uuden Rampart -legendan, joka on varustettu raskaalla tykillä ja repullisella romumetallia. Samalla peliin saadaan myös uusi Volt SMG, Battle Pass joka sisältää yli 100 uutta kilkettä sekä uuden Ranked Series 5:n.

Apex Legendsin kuudes kausi alkaa elokuun 18. päivä PlayStation 4, Xbox One ja konsoleilla sekä PC:llä.

Kommentoi

Pikmin 3 tekee pakkolaskun Switchille lokakuussa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Pikmin 3 tekee pakkolaskun Switchille lokakuussa – katso traileri

Pikmin 3 Deluxe

Kuten toukokuussa jo huhuiltiin, sympaattinen reaaliaikastrategia Pikmin 3 on saapumassa vihdoin -konsolille. Pikmin 3 Deluxe julkaistaan lokakuun 30. päivä.

Uusittu versio tuo mukanaan lisää vaikeustasoja, uusia tehtäviä sekä sisältää kaikki lisäosat. Muiden päivityksien lisäksi peliä voi nyt myös pelata peli tarinan läpi kaverin kanssa co-op tilassa.

Pelissä pelaaja pääsee ruohonjuuritasolle kauniiseen fauna-maailmaan sekä viihtymään suloisten Pikminien ja uhkaavien ötököiden seuraan. Peli ilmestyi alunperin Wii U:lle vuonna 2013.

Pikmin 3 Deluxe ilmestyy Nintendo Switch -konsolille lokakuun 30. päivä.

Kommentoi