Maastoajopeli MudRunner saa jatkoa lumisissa maisemissa Kommentit pois päältä artikkelissa Maastoajopeli MudRunner saa jatkoa lumisissa maisemissa

SnowRunner

Vaikeakulkuisia maastoja, raskasta ajokalustoa ja kuvankauniita maisemia tarjoava SnowRunner-ajopeli julkaistaan 28. huhtikuuta. Pelin ennakkotilaajille on luvassa lisäsisältönä ainutlaatuinen Navistar 5000-MV -rekka.

Uusitun grafiikkamoottorin ja entisestään ehostetun fysiikanmallinnuksen ansiosta SnowRunner tuntuu entistäkin hurjemmalta, vaativammalta ja myös palkitsevammalta ajo- ja pulmapelin yhdistelmältä. Vaikka pelin ytimessä on raskaan ja vaikeasti ohjattavan ajokaluston kuljettaminen vaikeassa maastossa, pelin pulmalliset piirteet erottavat sen tyypillisen ajopelin perin harmittomasta ajelusta. Huonokuntoiset tiet, jäyhästi kulkevat rekat ja muut ajoneuvot sekä mukana kulkeva lasti ovat yhdistelmänä kutkuttava haaste, jonka voittaminen on palkitseva kokemus.

Mukana on 40 erilaista ajoneuvoa suuritehoisten kulkuneuvojen valmistajilta, kuten Western Star, Ford, Chevrolet ja Freightliner. Nimensä mukaisesti SnowRunner tuo mukanaan hankalia sääolosuhteita, kuten lunta, jäätä ja liukkaita kelejä, mutta myös entuudestaan tuttuja haasteita mudasta virtaaviin vesiin. Näistä selviytymiseen tarvitaan myös erilaisia apuvälineitä ja varusteita, kuten pyörien lumiketjuja, tehokkaita valonheittimiä, erikoisvalmisteisia iskunvaimentimia ja muita ajokkien parannuksia.

Yksinpelin lisäksi SnowRunner sisältää myös jopa neljän pelaajan yhteistyömuotoisen pelitilan.

SnowRunner julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että :lle 28. huhtikuuta 2020.

Kommentoi

Rainbow Six Siege -verkkopelin odotettu suurturnaus pelataan huhtikuussa Tanskassa Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -verkkopelin odotettu suurturnaus pelataan huhtikuussa Tanskassa

Rainbow Six Siege Blast R6 Major

Ubisoft kokoaa 24 maailman parasta Siege -tiimiä Kööpenhaminan BLAST R6 Major -pelitapahtumaan.

Kööpenhaminassa 24. huhtikuuta ja 7. toukokuuta välisenä aikana pelattava peliturnaus on uuden BLAST R6 -ekosysteemin ensimmäinen tapahtuma. Ubisoftin ja BLASTin yhteistyössä järjestämä peliturnaus on samalla uuden pelivuoden ensimmäinen R6 Major -tapahtuma, jossa nähdään maailman huippuluokan tiimit ottamassa mittaa toisistaan.

Uusi kisamuoto toivottaa myös yleisön paikan päälle tervetulleeksi katsomaan turnauksen loppuotteluita. Tapahtuma järjestetään Forum Copenhagen -tapahtumakeskuksessa Kööpenhaminassa, joten paikan päälle saapuminen on tehty helpoksi myös ulkomaisille vierailijoille.

Turnaus on jaettu kolmeen eri vaiheeseen, joista kaksi ensimmäistä pelataan ilman yleisöä. Ensimmäinen vaihe käydään läpi 24.–27. huhtikuuta ja toinen vaihe 29. huhtikuuta ja 3. toukokuuta välisenä aikana. Tapahtuma huipentuu yleisölle avoimeen päätökseen 5.–7. toukokuuta.

Turnauksen esikarsinnat ovat jo meneillään ja joukkueet kisaavatkin mukaan pääsystä yhdeksällä eri alueella. Näistä mukaan valitaan 24 parasta joukkuetta, jotka kisaavat peräti 750 000 dollarin palkintopotista. Lisäksi joukkueet palkitaan kisamenestyksestä pisteillä, jotka ratkaisevat vuoden 2024 Six Invitational -mestaruuskisoihin pääsyn Brasiliassa.

Tanska tunnetaan vahvana Siege -kilpapelaamiseen maana, joka on aiemmin tuonut maailmalle muun muassa lajin kaksinkertaisen maailmanmestarin, Niclas ‘Pengu’ Mouritzenin, sekä tuoreen Six Invitational -voittajan ja kisojen parhaana pelaajan palkitun kisaajan, Benjamin ‘Benjamaster’ Derelin.

BLAST R6 Major on yksi kilpaurheilun suurimmista kansainvälisistä tapahtumista tänä vuonna ja samalla Kööpenhaminan ensimmäinen isomman kokoluokan Siege-pelitapahtuma. Vuoden 2023 toinen BLAST R6 Major -pelitapahtuma järjestään marraskuussa Yhdysvalloissa. Lisätietoa tapahtumasta löytyy täältä.

 on saatavilla 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle. Lisäksi peli on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelusta.

Kommentoi

Vapise The Sims – Life By You -elämäsimulaatio ilmestyy syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Vapise The Sims – Life By You -elämäsimulaatio ilmestyy syyskuussa

Life By You

Paradox Interactive on julkaisemassa varteenotettavaa kilpailijaa suositulle The Sims -elämäsimulaatiolle. Uusi peli kantaa nimeä ja sen kehityksestä vastaa entinen The Sims pomo Rod Humble ja luoja Linden Lab.

Peli tulee kehittäjän mukaan olemaan mahdollisimman modattavissa oleva ja avoin elämäsimulaatio. Pelaajat voivat luoda omat hahmonsa ja elää elämäänsä vapaasti rakentaen kotiaan, käyden töissä ja luoden uraansa. Pelissä voi myös käydä vapaasti oikeita keskusteluita muiden pelihahmojen kanssa.

ilmestyy :lle Steam ja Storen kautta tilassa syyskuun 12. päivä.

Kommentoi