Maatalouspelistä Farming Simulator 22 -julkistettiin keräilijänversio Kommentit pois päältä artikkelissa Maatalouspelistä Farming Simulator 22 -julkistettiin keräilijänversio

Farming Simulator 22

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema -maatalouspeli saa rajoitetun painoksen keräilijänversion ja kiehtovia tuotantolinjoja.

:lle julkaistava keräilijänversio sisältää korkealaatuisen ja Farming Simulator -teemaisen varoitusvalon, joka tuo mieleen raskaat työkoneet. Lisäksi erikoisversiossa on mukana kaksi julistetta, 24 erilaista merkkitarraa ja uusia modausohjeita pelin ominaisuuksien muokkaamiseen. Modaustyökalujen avulla pelaajat voivat muokata pelissä olevia asioita ja näin luoda jopa täysin uusia kulkuneuvoja ja rakennuksia peliin. Keräilijänversion kansikuvassa komeilee huippuluokan traktori, jonka merkki ja malli vaihtelevat maakohtaisesti.

Farming Simulator 22 tuo mukanaan myös tuotantolinjat, jotka uudistavat peliä kiinnostavalla tavalla. Toimittamalla pelaajan keräämä sato erilaisiin kauppoihin ja yrityksiin, se voidaan jatkojalostaa valmiiksi tuotteiksi. Esimerkiksi viljamylly voi tuottaa jauhoja leipomoihin, jolloin jauhot jatkojalostuvat leipien ja kakkujen muotoon kauppoihin myytäväksi.

Farming Simulator 22

Riippuen siitä, mitä tuotteita pelaaja haluaa kulloinkin tuottaa, pelaajan tarvitsee myös tuottaa muita mahdollisia raaka-aineita tehtaan käyttöön. Tällaisia voivat olla jauhojen lisäksi esimerkiksi sokeri ja voi. Kun myyntivalmiit tuotteet ovat valmiita, ne tulee kuljettaa myyntiin kauppoihin. Jo valmiina olevien kauppojen lisäksi pelaaja voi myös itse rakennuttaa lisää myyntipisteitä tuotteidensa myyntiä kasvattamaan.

Farming Simulator 22 uusiutuu myös uusien pelikarttojen myötä. Peli sisältää kaksi uutta pelialuetta sekä uusitun Erlengratin vuoristoalueen. Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saanut Elmcreek on täynnä avaria peltoja ja aukeita, joihin pelaaja voi perustaa oman maatilansa. Virtuaalimaanviljelijät voivat suunnitella ja määrittää monenlaisia ja eri kokoisia peltoja alueelleen aitoon keskilännen tyyliin. Alue sisältää alueelle tyypillisiä ja aitoja maamerkkejä, kuten jokia ja siltoja, ison vesiputouksen ja ison amerikkalaistyylisen valtatien. Sen ympäristöstä löytyvät myös aito baseball-stadion, valtavat viljasiilot, huoltoasema ja muita maalaismaiseman keskeisiä piirteitä.

Lisää ominaisuuksia ja yksityiskohtia tulevasta pelistä julkistetaan pelin vuotuisessa FarmCon-tapahtumassa. Se järjestetään striimitapahtumana 21.-23. heinäkuuta ja jokaisena päivänä on tarjolla katsottavaa tuntikausiksi. Lisätietoa tapahtumasta löytyy pelin kotisivuilta.

Farming Simulator 22 julkaistaan vuoden 2021 aikana sekä , , ja S sekä -konsoleille että PC:lle ja OSX:lle.

Kommentoi

F1 2021 -formulapelistä saatiin ensimmäinen katsaus uudella trailerilla Kommentit pois päältä artikkelissa F1 2021 -formulapelistä saatiin ensimmäinen katsaus uudella trailerilla

Codemasters ja Electronic Arts ovat julkaisemassa uutta F1 2021 -formulapeliä heinäkuussa ja nyt pelistä on saatu ensimmäinen katsaus uuden trailerin myötä.

Pelissä on täysin uusi Braking Point -tarinatila, jossa päästään nousemaan alottelijasta ammattilaiseksi ja kokemaan formulaelämä radalla ja sen ulkopuolella. Pelistä löytyy myös aiempaa laajempi uramoodi, jota voi pelata kaksi pelaajaa samanaikaisesti. Saatavilla tulee olemaan myös kolme uutta rataa Portimão, Imola sekä Jeddah.

Pelistä löytyy myös tutut My Team -pelitila, jaetun ruudun kahden pelaajan tila, sekä lyhyempiä kausivaihtoehtoja F1 ja F2 -sarjoissa. Pelin Digital Deluxe -versioon kuuluu myös seitsemän ikonikuljettajaa, joita voit käyttää My Team -pelimuodossa. Mukana on mm. Michael Schumacher, Ayrton Senna sekä Alain Prost.

Uuden sukupolven ja sekä S -konsoleilla peli tukee parannettuja grafiikkaominaisuuksia sekä nopeampia latausaikoja.

F1 2021 -formulapeli ilmestyy heinäkuun 16. päivä PlayStation 5, , Xbox Series X ja S sekä -konsoleille sekä :lle Steamin kautta. Pelin ennakkoon tilaavat saavat pääsyn peliin kolmea päivää aikaisemmin.

Kommentoi

Tanssipelisarja saa jatkoa uuden Just Dance 2022 -pelin myötä marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Tanssipelisarja saa jatkoa uuden Just Dance 2022 -pelin myötä marraskuussa

Just Dance 2022

Just Dance 2022 on suunniteltu yhteistyössä Todrick Hallin kanssa. Hall on tunnettu laulaja, tanssija ja koreografi, joka tuo mukanaan peliin uusitun hittibiisinsä Nails, Hair, Hips, Heels. Pelaajilla on myös mahdollisuus osallistua hänen musiikkivideonsa tekemiseen, joka julkaistaan yhtäaikaisesti pelin kanssa. Lisätietoja tästä löytyy pelin kotisivuilta.

Just Dance on ilmiömäinen tanssipelisarja, joka on valloittanut puolelleen yli 138 miljoonaa pelaajaa maailmanlaajuisesti. Yli 80 miljoonaa kopiota myynyt tanssipelisarja uudistuu tälle vuodelle tuomalla mukanaan 40 hittikappaletta ja peräti 700 kappaleen musiikkikirjaston.

Uusien kappaleiden lisäksi Just Dance 2022 sisältää monta suosikkipelimuotoa, kuten hikoiluttavan Sweat-tilan, hauskan yhteistyöpelimuodon, pikapelaamiseen tarkoitetun pelitilan ja hauskoihin tanssitaistoihin kutsuvan World Dance Floor -moninpelitilan.

Pelin ohjaamiseen suositellaan Just Dance Controller -älypuhelinsovellusta, joka tekee älypuhelimesta tanssiliikeitä seuraavan ohjaimen.

Just Dance 2022 julkaistaan 4. marraskuuta Nintendo Switch, ja S, , ja -konsoleille. Lisäksi peli julkaistaan Google Stadia-pelipalvelussa. Pelin Just Dance Controller -sovellukset ovat saatavilla iOS- ja Android-versioina.

Kommentoi