Maatalouspelistä Farming Simulator 22 -julkistettiin keräilijänversio Kommentit pois päältä artikkelissa Maatalouspelistä Farming Simulator 22 -julkistettiin keräilijänversio

Farming Simulator 22

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema 22 -maatalouspeli saa rajoitetun painoksen keräilijänversion ja kiehtovia tuotantolinjoja.

:lle julkaistava keräilijänversio sisältää korkealaatuisen ja Farming Simulator -teemaisen varoitusvalon, joka tuo mieleen raskaat työkoneet. Lisäksi erikoisversiossa on mukana kaksi julistetta, 24 erilaista merkkitarraa ja uusia modausohjeita pelin ominaisuuksien muokkaamiseen. Modaustyökalujen avulla pelaajat voivat muokata pelissä olevia asioita ja näin luoda jopa täysin uusia kulkuneuvoja ja rakennuksia peliin. Keräilijänversion kansikuvassa komeilee huippuluokan traktori, jonka merkki ja malli vaihtelevat maakohtaisesti.

22 tuo mukanaan myös tuotantolinjat, jotka uudistavat peliä kiinnostavalla tavalla. Toimittamalla pelaajan keräämä sato erilaisiin kauppoihin ja yrityksiin, se voidaan jatkojalostaa valmiiksi tuotteiksi. Esimerkiksi viljamylly voi tuottaa jauhoja leipomoihin, jolloin jauhot jatkojalostuvat leipien ja kakkujen muotoon kauppoihin myytäväksi.

Farming Simulator 22

Riippuen siitä, mitä tuotteita pelaaja haluaa kulloinkin tuottaa, pelaajan tarvitsee myös tuottaa muita mahdollisia raaka-aineita tehtaan käyttöön. Tällaisia voivat olla jauhojen lisäksi esimerkiksi sokeri ja voi. Kun myyntivalmiit tuotteet ovat valmiita, ne tulee kuljettaa myyntiin kauppoihin. Jo valmiina olevien kauppojen lisäksi pelaaja voi myös itse rakennuttaa lisää myyntipisteitä tuotteidensa myyntiä kasvattamaan.

22 uusiutuu myös uusien pelikarttojen myötä. Peli sisältää kaksi uutta pelialuetta sekä uusitun Erlengratin vuoristoalueen. Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saanut Elmcreek on täynnä avaria peltoja ja aukeita, joihin pelaaja voi perustaa oman maatilansa. Virtuaalimaanviljelijät voivat suunnitella ja määrittää monenlaisia ja eri kokoisia peltoja alueelleen aitoon keskilännen tyyliin. Alue sisältää alueelle tyypillisiä ja aitoja maamerkkejä, kuten jokia ja siltoja, ison vesiputouksen ja ison amerikkalaistyylisen valtatien. Sen ympäristöstä löytyvät myös aito baseball-stadion, valtavat viljasiilot, huoltoasema ja muita maalaismaiseman keskeisiä piirteitä.

Lisää ominaisuuksia ja yksityiskohtia tulevasta pelistä julkistetaan pelin vuotuisessa FarmCon-tapahtumassa. Se järjestetään striimitapahtumana 21.-23. heinäkuuta ja jokaisena päivänä on tarjolla katsottavaa tuntikausiksi. Lisätietoa tapahtumasta löytyy pelin kotisivuilta.

Farming Simulator 22 julkaistaan vuoden 2021 aikana sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille että :lle ja :lle.

Kommentoi

Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä Kommentit pois päältä artikkelissa Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä

Football Manager 2022

Jalkapallomanageroinnin seuraava versio Football Manager 2022 on saapunut Early Accessiin PC:llä Steam ja Epic Games Store -palveluiden kautta.

Early Access -versio on saatavilla pelin ennakkoon tilanneille ja kaikille, jotka ostavat pelin ennen sen julkaisua. Peli on parhaillaan myynnissä 10% alennuksella SEGAn hyväksymien digitaalisten kauppapaikkojen kautta.

Pelin Early Access -versio on lähes valmis, joten bugeja varmasti löytyy. Näistä pelaajat voivat ilmoittaa pelin sisäisen Report Bug -ominaisuuden kautta. Pelistä löytyy myös verkkopelaaminen, mutta Steam Workshop ei ole vielä käytössä.

FM22 tuo uusia ja kehittäviä tapoja siivittää valmentajat voittoon, kasvattaa pelityyliään ja ansaita menestystä seuralleen. Peli tuo uusia mahdollisuuksia hallita peliä kentällä ja sen ulkopuolella. Pelissä on myös täysin uusi animaatiomoottori ja paljon uutta tekoälyä.

Football Manager 2022 ilmestyy PC:lle ja OSX:lle marraskuun 9. päivä.

Kommentoi

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Tänään ilmestyvästä The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupelistä on saatu uusi julkaisutraileri, jonka voit katsoa alta.

Peli sijoittuu vuoteen 2003 ja siinä CIA:n kenttäoperaattori Rachel King osallistuu maanalaisen kemikaaliaseiden varaston ratsiaan Zagros vuorilla Irakissa. Joukko joutuu kuitenkin vihollisten väijytykseen ja taistelun tiimellyksessä molemmat osapuolet putoavat lattian läpi sumerilaisen temppelin raunioihin. Raunion pimeydessä herää samalla pahuus.

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes ilmestyy lokakuun 22. päivä Playstation 5, Xbox Series X ja S, Playstation 4 sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi