Konsoleille saapuva maatilasimulaatio Farmer’s Dynasty sai uuden pelivideon Kommentit pois päältä artikkelissa Konsoleille saapuva maatilasimulaatio Farmer’s Dynasty sai uuden pelivideon

Farmer's Dynasty

Farmer’s Dynasty -peli tarjoaa rauhallisen ja seesteisen pelikokemuksen, jossa mieli voi rentoutua ja turhat kiireet unohtaa. On aika siirtyä virtuaalisen luonnon huomaan ja nauttia elosta maata viljellen. Kasvien kasvun myötä on aika huolehtia sadonkorjuusta ja tienata elantoa. Saaduilla tuotoilla taas voidaan laajentaa jo entisestään menestyvää maatilaa. Farmer’s Dynasty ei rajoitu vain maanviljelyyn, vaan tarjoaa kokonaisvaltaisen kokemuksen elämäsimulaatiota ja maatilan hallintaa.

Farmer’s Dynasty julkaistaan One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille 21. marraskuuta 2019. Switch -pelikonsolin julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin. Peli ilmestyi alunperin :lle vuoden 2017 lopulla.

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri

Far Cry 6 - Lost Between Worlds

Nyt julkaistu 6 -toimintapelin Lost Between Worlds -lisäosa laajentaa pelin tarjontaa fysiikan lakeja uhmaaviin vaihtoehtoisiin todellisuuksiin. Pelilaajennus tarjoaa mahdollisuuden palata Dani Rojasin hahmolla Yaran valtioon, mutta uudella tavalla. Nyt edessä on ainutlaatuinen ja todellisuuden rajoja venyttävä kokemus. Luvassa on poikkeuksellisia peliympäristöjä, uudenlaisia vihollisia ja mielet vinksauttavia kokemuksia.

6 on saatavilla sekä Series X/S-, Xbox One-, 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että -tietokoneille. 6: Lost Between Worlds -lisäosa julkaistaan 6. joulukuuta kaikille edellä mainituille pelialustoille.

Lisäosan myötä 6 on alennusmyynnissä jopa 67 prosentin alennuksella. Lisätietoa alennuskampanjasta löytyy täältä.

Kommentoi

Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

After the Fall

Humble Bundle tarjoilee jälleen edullista VR-pelipakettia, joka sisältää mm. Doom VFR, After ja Vox Machinae -pelit.

Paketti maksaa yhteensä 23,91 euroa ja siihen kuuluvat nämä 7 peliä:

  • After the Fall – Launch Edition
  • Cosmonious High
  • Arizona Sunshine
  • DOOM VFR
  • Cave Digger 2: Dig Harder
  • Bean Stalker

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja vaativat toimiakseen VR-lasit kuten Vive, tai Windows Mixed Reality. Paketti on hankittavissa aina joulukuun 16. päivä asti.

Kommentoi