Konsoleille saapuva maatilasimulaatio Farmer’s Dynasty sai uuden pelivideon Kommentit pois päältä artikkelissa Konsoleille saapuva maatilasimulaatio Farmer’s Dynasty sai uuden pelivideon

Farmer's Dynasty

Farmer’s Dynasty -peli tarjoaa rauhallisen ja seesteisen pelikokemuksen, jossa mieli voi rentoutua ja turhat kiireet unohtaa. On aika siirtyä virtuaalisen luonnon huomaan ja nauttia elosta maata viljellen. Kasvien kasvun myötä on aika huolehtia sadonkorjuusta ja tienata elantoa. Saaduilla tuotoilla taas voidaan laajentaa jo entisestään menestyvää maatilaa. Farmer’s Dynasty ei rajoitu vain maanviljelyyn, vaan tarjoaa kokonaisvaltaisen kokemuksen elämäsimulaatiota ja maatilan hallintaa.

Farmer’s Dynasty julkaistaan One- ja 4 -pelikonsoleille 21. marraskuuta 2019. Nintendo Switch -pelikonsolin julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin. Peli ilmestyi alunperin PC:lle vuoden 2017 lopulla.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

ilmestyy Early Access tilassa 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä 4, PlayStation 5, ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi