Maatilasimulaatio Farming Simulator 22 ilmestyy marraskuussa uusin viljelykasvien kera Kommentit pois päältä artikkelissa Maatilasimulaatio Farming Simulator 22 ilmestyy marraskuussa uusin viljelykasvien kera

Farming Simulator 22

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema 22 -maatalouspeli ilmestyy marraskuussa uusilla viljelykasveilla ja työkoneilla.

Virtuaalisen maanviljelyn faneille on luvassa herkkua, kun monipuolisesti uusiutunut 22 tuo mukanaan uusina viljelykasveina viinirypäleet, oliivit ja durran. Rypälesato kerätään talteen omilla laitteillaan ja sadosta tehdään herkullista mehua juotavaksi. Oliivipuut tuottavat oliiveja niistä tehtävää korkealaatuista öljyä varten. Tähän tosin tarvitaan oman tuotantoketjun rakentamista, joka mahdollistaa kukoistavan bisneksen.

Vaikka durra on Suomessa vähemmän tunnettu viljakasvi, se on yksi maailman viidestä eniten viljellystä viljakasvista. Sitä käytetään sekä ihmisten että kotieläinten ravinnoksi ympäri maailmaa. Niinpä sen viljelylle on tilausta ja se tuokin osaltaan mukanaan eksotiikkaa pelin vaihtoehdoissa.

Uudet viljelykasvit vaativat erikoishuomiota ja näitä varten on ostettavissa myös omia työkoneita. Esimerkiksi New Holland Braud 9070L on rypälesatoa varten tarkoitettu erikoisajoneuvo, jolla sadonkorjuu hoituu helposti ja tehokkaasti.

Pelin uusi esittelyvideo kuvaa maanviljelyä, sen vaatimaa vastuuta ja työlle omistautumista sekä sukupolvia yhdistävää maanviljelykokemusta. Kun isä ja tytär ottavat yhdessä maatilan haasteet hoidettavakseen, maanviljelystä tulee koko perheen asia ja elämäntapa. Herätyskello herättää aikaisin töihin ja toisinaan kohdataan vastoinkäymisiä. Työ on kuitenkin palkitsevaa ja konkreettista. Jotain, jonka hedelmistä pääsee lopulta itse nauttimaan.

22 julkaistaan sekä 5-, Series X|S-, 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc- ja -tietokoneille 22. marraskuuta 2021.

Kommentoi

Farming Simulator 22 -maatilasimulaatio syventää farmarieloa uusin ominaisuusin Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 22 -maatilasimulaatio syventää farmarieloa uusin ominaisuusin

Farming Simulator 22

Vaikka lukemattomat työkoneet, ajoneuvot ja monipuoliset viljelykasvit tarjoavat paljon puuhastelua ja kiinnostavaa tekemistä pelaajalle, virtuaalisen maanviljelyn voi viedä entistäkin pidemmälle uusin ominaisuuksin. tarjoaa suositun pelisarjan uusimmassa osassa entistäkin yksityiskohtaisemman pelikokemuksen tuomalla mukaan lisää muokkausmahdollisuuksia.

Uutena ominaisuutena pelistä löytyy kivien poimiminen pellolta.

Maaperän muokkaamiseen peli tarjoaa kolme erilaista tapaa. Näitä ovat kuorikkeen käyttäminen, kivien poistaminen ja maaperän lanaaminen. Kuorikkeella voidaan paitsi siistiä erilaisten kasvien kasvualustaa, myös siistiä ympäristöä esteettisistä syistä. Samoin tuoreen vastaleikatun nurmen käyttö maaperän parantamiseen on yksi uusista työtavoista.

Maaperässä voi olla myös isoja kiviä, jotka saattavat vahingoittaa työkoneita, mikäli niiden yli ajetaan huolimattomasti erilaisilla työkoneilla. Pienemmät kivet voi poimia käsivoimin, mutta isompiin lohkareisiin tarvitaan työkoneita. Osa kivistä voidaan myös peittää lanaamalla, jolloin maaperää voidaan muutenkin tasata paremmin. Tästä on sekä visuaalista iloa että helpotusta oman maatilan hoidossa. Parempilaatuinen maaperä myös tuottaa paremmin satoa.

Maaperän tekstuurit ovat entistä tarkempia ja niitä on aiempaa enemmän.

Oman maatilan ja sen olosuhteiden lisäksi pelissä on nyt entistä paremmat ominaisuudet oman pelihahmon räätälöintiin. Hahmon vaatetusta, hiuksia ja kasvojen karvoitusta on mahdollista muokata entistä yksityiskohtaisemmin. Pelaaja voi muun muassa valita pelihahmonsa käsineet, päähineet, silmälasit ja muut asusteet vaatteiden ohella.

Mukana on kattava valikoima oikean maailman vaatemerkkejä, jotka täydentävät maatalouskokemuksen yksityiskohtaisella tavalla. Mukana olevia alan vaatemerkkejä ovat muun muassa työkonemerkeistä tutut John Deere, Case IH, CLAAS, Fendt, Massey Ferguson ja Valtra. Näiden lisäksi vaihtoehtoja ovat alan ammattibrändit, kuten ELTEN ja Engelbert Strauss, joilta löytyy kattava valikoima korkeatasoisia työvaatteita.

Uutena ominaisuutena pelissä voi valssata maaperää.

Farming Simulator 22 on uusiutunut maanviljelysimulaatio, joka tuo mukanaan uusina viljelykasveina viinirypäleet, oliivit ja durran. Uudet viljelykasvit vaativat erikoishuomiota ja näitä varten on ostettavissa myös omia työkoneita. Farming Simulator 22 uusiutuu myös uusien pelikarttojen myötä. Peli sisältää kaksi uutta pelialuetta sekä uusitun Erlengratin vuoristoalueen. Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saanut Elmcreek on täynnä avaria peltoja ja aukeita, joihin pelaaja voi perustaa oman maatilansa. Virtuaalimaanviljelijät voivat suunnitella ja määrittää monenlaisia ja eri kokoisia peltoja alueelleen aitoon keskilännen tyyliin.

Farming Simulator 22 julkaistaan 5, ja S, 4 sekä One -konsoleilla että :llä ja OSX:llä 22. marraskuuta 2021.

Kommentoi

Näin voit muokata omaa pelihahmoasi tulevassa Farming Simulator 22 -maanviljelypeli Kommentit pois päältä artikkelissa Näin voit muokata omaa pelihahmoasi tulevassa Farming Simulator 22 -maanviljelypeli

Farming Simulator 22

GIANTS julkaissut lisätietoja miten tulevassa 22 -maanviljelysimulaatiossa voit muokata omaa pelihahmoasi.

Pelaajat voivat erottua joukosta valitsemalla hahmonsa sukupuolen lisäksi hiustyylin, naamakarvoituksen sekä vaatteet ja varusteet. Pelistä löytyy varusteita aidoilta maatalousmerkeiltä kuten Case IH, CLAAS, Fendt, Massey Ferguson, Valtra sekä Engelbert Strauss. Voit myös valita tietyn asukokonaisuuden tiettyyn työtehtävään liittyen.

Hahmon lisäksi pelaajat voivat hallita miltä oma maatila näyttää aina isoista rakennuksista tuotantotaloihin sekä siiloista konehalleihin ja eläinten karsinoihin.

Rakennusten lisäksi voit rakentaa vajoja, aitoja, lamppuja sekä istuttaa puita ja muita kasveja.

Pelin ristiinpelaamisominaisuudesta kerrottiin aiemmassa uutisessa.

Farming Simulator 22 julkaistaan PlayStation 5, Xbox Series X ja S, PlayStation 4 sekä Xbox One -konsoleilla että PC:llä ja OSX:llä 22. marraskuuta 2021.

Kommentoi