Maatilasimulaatio Farming Simulator 22 saa uutta sisältöä nyt ja maaliskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Maatilasimulaatio Farming Simulator 22 saa uutta sisältöä nyt ja maaliskuussa

Farming Simulator 22

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 22 -maatalouspeli saa toisen ilmaispäivityksensä nyt ja ensimmäisen pelilaajennuksensa 22. maaliskuuta.

Farming Simulator 22: Antonio Carraro Pack tuo peliin perinteikkään italialaisen valmistajan Antonio Carraron kymmenen uutta ajoneuvoa. Ne antavat pelaajille mahdollisuuden laajentaa kukoistavia viini- ja oliiviviljelmiään. Kaikki uudet lisäykset mahdollistavat äärimmäisen ohjattavuuden erikoisolosuhteissa, joissa muut traktorit eivät pysty toimimaan. Antonio Carraron traktorien kompakti rakenne yhdistettynä tiukkoihin kääntöihin ja optimaaliseen näkyvyyteen joka puolelle tarjoaa parhaan kyvykkyyden jyrkissä rinteissä ja kapeissa tiloissa. Erityisen hyödyllisiä ovat kuljettajan käännettävät istuimet, joiden avulla maanviljelijät voivat vaihtaa suuntaa hetkessä.

Farming Simulator 22: Antonio Carraro Pack -pelilaajennus tulee saataville 22. maaliskuuta. Se on myös osa erikseen hankittavaa ensimmäisen vuoden kausikorttia.

Juuri ilmestynyt ilmainen sisältöpäivitys versio 1.3 sisältää kahdeksan uutta konetta, muita ominaisuuksia ja optimointeja. Hollantilainen valmistaja Ploeger esittelee uusimman nelipyöräisen itseliikkuvan lietesäiliöaluksensa, jota ei ole vielä edes tuotu markkinoille. Lisäksi Fendt IDEAL ParaLevelin ja Massey Fergusonin IDEAL ParaLevelin mukana tulee myös uusi jännittävä ominaisuus. Sähköinen kaltevuuden kompensointi mahdollistaa näiden harvesterien tehokkaamman käytön kaltevassa maastossa.

on saatavilla 5, ja S, sekä One -konsoleilla että PC:llä ja :llä.

Kommentoi

Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

beyond a steel sky

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia seikkailupelejä kuten Beyond a Steel Sky, sekä Unawoved.

Paketti maksaa yhteensä 19,60 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Beyond a Steel
  • Alfred Hitchcock –
  • Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases
  • Dreamfall Chapters
  • Quern – Undying Thoughts
  • The Almost Gone

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja osa peleistä toimii myös :llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 12. päivä asti.

Kommentoi

NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri

NBA 2K23

Tulevasta NBA 2K23 -koripallopelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla nähdään mm. uusia animaatioita ja huhujen mukaan peli tulee olemaan edeltäjäänsä NBA 2K22 -peliä hitaampi temmoltaan. Samaisten huhujen mukaan pelissä tullaan näkemään myös uusi heittomittari.

NBA 2K23 ilmestyy syyskuun 9. päivä 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle Steamin kautta.

Kommentoi