Mad Catz pelilaitevalmistajan tuotteet jälleen saatavilla Pohjoismaissa Kommentit pois päältä artikkelissa Mad Catz pelilaitevalmistajan tuotteet jälleen saatavilla Pohjoismaissa

Mad Catz

Legendaarinen pelilaitteistobrändi on takaisin toiminnassa DELE Nordic -verkkokaupan kautta saatavilla olevien tuotteiden kera.

Mad Catzin laadukkaat pelituotteet tulevat saataville DELE Nordic -verkkokauppojen kautta Skandinaviassa. Pääkonttorit Japanissa ja Etelä-Koreassa omaava 10-vuotias pelialan oheislaiteyhtiö DELE Group on laajentanut Pohjoismaihin koko kevään 2021 ajan. Yhtiön pohjoinen perusta on asetettu Helsinkiin. Euroopassa DELE Nordic keskittyy palvelemaan asiakkaita tuoreen verkkokauppansa kautta. Avaintuotteet Euroopan alueella ovat näppäimistöt, hiiret ja hiirimatot.

on tunnettu kapinallisuudestaan ja innovatiivisesta rohkeudesta, joka näyttäytyy ainutlaatuisessa kulmikkaassa estetiikassa ja viimeisimmässä teknologiassa, kuten Mad Catz DAKOTA, joka hyödyntää kehittyneitä signaalintunnistustekniikoita. Kaikki tämä on mukautettavissa, dynaamista ergonomiaa unohtamatta. Mad Catz -brändin iskulause kiteyttää heidän visionsa: Uskalla johtaa.

Kommentoi

Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä Kommentit pois päältä artikkelissa Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä

Football Manager 2022

Jalkapallomanageroinnin seuraava versio Football Manager 2022 on saapunut Early Accessiin :llä ja Store -palveluiden kautta.

Early Access -versio on saatavilla pelin ennakkoon tilanneille ja kaikille, jotka ostavat pelin ennen sen julkaisua. Peli on parhaillaan myynnissä 10% alennuksella SEGAn hyväksymien digitaalisten kauppapaikkojen kautta.

Pelin Early Access -versio on lähes valmis, joten bugeja varmasti löytyy. Näistä pelaajat voivat ilmoittaa pelin sisäisen Report Bug -ominaisuuden kautta. Pelistä löytyy myös verkkopelaaminen, mutta Workshop ei ole vielä käytössä.

FM22 tuo uusia ja kehittäviä tapoja siivittää valmentajat voittoon, kasvattaa pelityyliään ja ansaita menestystä seuralleen. Peli tuo uusia mahdollisuuksia hallita peliä kentällä ja sen ulkopuolella. Pelissä on myös täysin uusi animaatiomoottori ja paljon uutta tekoälyä.

Football Manager 2022 ilmestyy :lle ja OSX:lle marraskuun 9. päivä.

Kommentoi

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Tänään ilmestyvästä The Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupelistä on saatu uusi julkaisutraileri, jonka voit katsoa alta.

Peli sijoittuu vuoteen 2003 ja siinä CIA:n kenttäoperaattori Rachel King osallistuu maanalaisen kemikaaliaseiden varaston ratsiaan Zagros vuorilla Irakissa. Joukko joutuu kuitenkin vihollisten väijytykseen ja taistelun tiimellyksessä molemmat osapuolet putoavat lattian läpi sumerilaisen temppelin raunioihin. Raunion pimeydessä herää samalla pahuus.

The Pictures Anthology: ilmestyy lokakuun 22. päivä Playstation 5, X ja S, sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi