Mad Skills Motocross 3 ilmestyi iOS ja Android -laitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Mad Skills Motocross 3 ilmestyi iOS ja Android -laitteille

Mad Skills Motocross 3

Ruotsalainen pelikehittäjä on julkistanut :n maailmanlaajuisen julkaisun, nyt ladattavana ilmaiseksi App Storen ja Playn kautta. Erittäin odotettu mobiilipeli on seuraava pelisarjassa, joka on nähnyt yli 55 miljoonaa asennusta iOS- ja Android-laitteille.

parantaa edeltäjiinsä nähden huomattavasti parannetulla 3D-taiteella, uusilla online-mestaruuskilpailuilla ja moninpelitapahtumilla, realistisemmilla pyörillä, joissa on päivitettävät osat, pyörä-äänillä, jotka on tallennettu oikealla motocrossradalla, ja valtavalla valikoimalla mukautusvaihtoehtoja. Moottoripyöräfysiikkaa päivitettiin pelissä entistä herkemmäksi ja sisältämään ”kiepit”, eräänlainen ilmaliike, jota pidetään usein motocross-kilpa-ajon todellisena tyylinäytteenä. Fysiikka sovitettiin beetatiimin avulla, joka koostui enimmäkseen todellisista motocrosskilpailijoista.

The Mad Skills Motocross -pelisarja on noussut näkyväksi osittain sen vahvan maineen vuoksi tosielämän motocrossissa ja toimintaurheilussa. Vaikka se on monella tapaa -tyylinen sivuvierityskilpailupeli, pelissä on fysiikan realismin elementtejä, jotka vetoavat voimakkaasti motocrosskilpailijoihin ja harrastajiin.

“Jos etsit parasta mobiilimotocross-peliä, hanki vain Mad Skills Motocross 3,” sanoi Justin Cooper, ammattilaiskuljettaja, joka voitti äskettäin 250 West Supercross -mestaruuden Yhdysvalloissa. Cooper on myös yksi maailman parhaista Mad Skills Motocross 2 -pelaajista, joka on päässyt pelin MM-kisatapahtumaan Tukholmassa vuonna 2017. Hän oli yksi vain kahdestatoista pelaajasta maailmassa, jotka ylsivät samaan.

Pelin toukokuun 25. julkaisupäivä julkistettiin trailerilla, jota jotkut arvioijat ovat kutsuneet kaikkien aikojen parhaaksi videopelitraileriksi. Trailerin on tuottanut tanskalainen IMOV Studios.

“Olemme niin innoissamme :n julkaisusta”, Turborillan toimitusjohtaja Mattias Wiking sanoi. ”Mad Skills Motocross -pelisarja on yrityksemme kulmakivi, ja mielestäni tämä on paras peli, jonka olemme koskaan tehneet. Emme malta odottaa, että saamme kerätä palautetta pelaajiltamme ja aloittaa matkan pelin laajentamiseen uusilla ideoilla ja sisällöllä läpi tulevien vuosien.”

Kommentoi

Viljele, käy kauppaa ja seikkaile tulevassa Fantasy Townissa -mobiilisimulaatiossa Kommentit pois päältä artikkelissa Viljele, käy kauppaa ja seikkaile tulevassa Fantasy Townissa -mobiilisimulaatiossa

Fantasy Town

ja Arumgames ovat julkistaneet uuden Fantasy Town -mobiiliviljelysimulaation, joka yhdistelee etsintä-, RPG- ja seikkailupelimekaniikkaa. Pelaajat voivat rakentaa kaupunkiaan, viljellä ja korjata satoa, käydä kauppaa tavaroilla, tutkia ja puolustaa kansalaisiaan pahoilta Trolleilta, jotka ovat ajoittain aiheuttaneet vahinkoa ja tuhoa.

Fantasy Townissa pelaaja ottaa roolin lordina, joka on vakuutettu opettelemaan, kuinka hallita Arsendalia, vastahakoisesti. Maan kansalaisten luottaessa hänen apuunsa saada maa kukoistamaan, pelaaja rakentaa, hallinnoi ja päivittää erilaisia rakennuksia, viljelysmaata, viljelykasveja ja paljon muuta. Kun resursseja kerätään, niillä voidaan käydä kauppaa, jotta kaupunki pysyy vauraana ja kansalaiset onnellisina. Viljele maissia, kasvata erilaisia karjoja ja luo suussa sulavia herkkuja, joista varmasti puhutaan kaupungissa!

Kun kaupunkisi pyrkii keräämään erilaisia materiaaleja, pelaajat voivat kutsua kansalaisia tutkimaan erilaisia paikkoja ja luolastoja etsiäkseen erityisiä resursseja. Ansaitse uusia reseptejä, taistele pomoja vastaan ja ansaitse aarteita samalla kun löydät uusia maita ja olentoja. järjestää myös säännöllisesti tapahtumia, joissa palkitaan osallistujia, ja jotka sisältävät useita minipelejä, kuten pulmia ja tornin rakentamista käyttämällä erilaisia pelinsisäisiä esineitä. Muita hauskoja ominaisuuksia ovat hahmonräätälöinti, erilaiset kaupunkiulkoasut, onnenpyörä ja paljon muuta.

on pitkään julkaissut monipuolisia ja jännittäviä verkkoroolipelejä, kuten Trove, Grand Fantasia ja Aura Kingdom. Tänään lisäämme mobiilipelin, joka yhdistää maataloussimulaattorin roolipelielementteihin, ja se on peli, josta olemme todella innoissamme. tarjoaa paljon hauskoja ja mielenkiintoisia pelimekaniikoita. Arumgames on tehnyt erinomaista työtä pelin kanssa, emmekä malta odottaa, että saamme sen yleisömme saataville tulevina kuukausina.”

-konsernin toimitusjohtaja Jens Knauber

”Tämä on suuri kunnia ja tilaisuus Arumgamesille julkaista kaupallisesti Fantasy Townia AG:n kanssa, jolla on hyvät mahdollisuudet pelien julkaisijana lähestyä valtavia määriä mobiilipeleihin intohimoisesti suhtautuvia yleisöjä Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa. Teemme parhaamme rakentaaksemme parhaan pelikokemuksen ja ympäristön Fantasy Townille läheiseen yhteistyöhön gamigo AG: n kanssa. ”

Byung Jong, Kang, Arumgamesin toimitusjohtaja

Fantasy Townissa on toteutettu useita sosiaalisia pelimekaniikoita, jotka auttavat pelaajia monin tavoin:

  • Voitko lainata sokeria? – Vaihda tavaroita käyttäjien välillä, jotta jokainen voi saada haluamansa!
  • Sovelluksen sisäinen yrittäjä – Vaihdatko mieluummin resurssit pääomaan? Järjestä myyntikoju My Shopissa ja lataa kovalla työllä ansaitsemasi sato ansaituksi kullaksi.
  • Selviä pienellä avulla – Pelaajat voivat vierailla ystävänsä kaupungissa auttaakseen heitä huolehtimaan sadostaan tai taistelemaan hyökkääviä vihollisia vastaan
  • Yhteistyö yhteisön kanssa – Aloita kilta tai liity kiltaan, nauti yhteistyöstä tai kilpaile muita vastaan

julkaistaan Euroopassa iOS- ja Android -laitteilla vuonna 2022. Lisätietoja Fantasy Townista saat sen virallisella verkkosivulla.

Kommentoi

LEGO Star Wars Battles -peli ilmestyi Apple Arcade -palveluun Kommentit pois päältä artikkelissa LEGO Star Wars Battles -peli ilmestyi Apple Arcade -palveluun

LEGO Star Wars Battles

Warner Bros. Games, ja The Lego Group ovat julkaisseet uuden Battles -nimisen pelin yksinoikeudella Apple Arcade -palvelussa.

Pelissä pelaajat voivat asettaa Star Wars -saagasta tuttuja hahmoja vastakkain. Voittaako Ewok vai Darth Vader tai miten käy vaikkapa Leian ja Boba Fettin kaksinkamppailussa?

Luot oman armeijan Star Wars hahmoista, hallitset Voimaa sen molemmilta puolilta sekä rakennat Droid tehtaan. Pelistä löytyy myös yli 40 eri kulkuneuvoja kerättäväksi.

LEGO Star Wars Battles

”Battles tarjoaa faneille uuden tavan kokea LEGO Star Warsin leikkisä vetovoima Apple -laitteilla. Se on helppo ottaa haltuun ja pelata samalla kun se tarjoaa syvää strategiaa korttipakan rakennuksen myötä ja innovatiivisen myös kokeneemmille pelaajille.”

Jason Avent, Studio Head, TT Games Brighton

LEGO Star Wars Battles on saatavilla iOS -laitteille Apple Arcade -palvelun kautta. Palvelu maksaa 5,99 €/kk ja on kokeiltavissa ilmaiseksi kuukauden verran.

Kommentoi