Magic: The Gathering saapuu Netflixille Kommentit pois päältä artikkelissa Magic: The Gathering saapuu Netflixille

Avengers Endgamen ohjaajat Joe ja Anthony Russo ovat alkaneet työstää Magic: The Gatheringiin perustuvaa Netflix-sarjaa. Tämä on sopivaa, sillä Magicin maailmasta saa helposti yhtä eeppistä materiaalia kuin Avengersistä ja Russon veljekset ovat vieläpä korttipelin faneja. Kuuleman mukaan sarjan tarina tulee olemaan alkuperäinen, joten jää vain arvailun varaan mitä aiheita se käsittelee, ja ovatko esimerkiksi Planeswalkerit pääosassa. Vaihtoehdot ovat moninaiset, sillä Magicin maailmassa on useita eri tasoja eri teemoin. Esimerkkinä Ravnican metropoli kiltoineen, steampunkkia ja lentämistä ihannoiva Kaladesh tai goottikauhun tyyssija Innistrad.

korttipelinä on jo 26 vuotta vanha, joten miksi nyt on aika tehdä siitä animaatiosarja? Sanoisin, että Magic: The Gathering on pelinä ja mediassa nyt tunnetumpi kuin koskaan ennen; Arena on suosittu moninpeli verkossa ja Youtuben kautta peli on saanut positiivista näkyvyyttä. Peli on entistä helpompi löytää ja siihen on helpompi tutustua kuin ennen. Eikä Magic: The Gatheringia enää vaivaa leima hienhajuisista pimeistä pelikaupoista – ainakaan niin pahasti!

Sarjasta ei ole vielä ilmoitettu ilmestymisaikaa.

Arcane -animaatiosarja saapuu Magic: The Gathering -peliin erikoiskorttien myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Arcane -animaatiosarja saapuu Magic: The Gathering -peliin erikoiskorttien myötä

RiotX Arcane

on julkistanut kaksi uutta Secret Lair -lisäystä Riot Gamesin juhliessa League of Legends -universumiin sijoittuvan -animaatiosarjan julkaisua. Nämä ajallisesti rajoitetut lisäykset tulevat myyntiin 29.11.-23.12., ja ne ovat saatavilla Magic: The Gathering -korttien sekä folio- että ei-foliosarjoissa, jotka kaikki paljastetaan lähiviikkoina animaatiosarjan päättymisen jälkeen.

”Olemme innoissamme voidessamme tehdä yhteistyötä Riot Gamesin kanssa kahdessa Secret Lair -lisäyksessä juhlistaaksemme League of Legends -animaatiosarjan Arcanen julkaisua. Fanien suosikkibrändien tuominen Magic Multiverseen on meille jännittävä tapa herättää Magic henkiin rohkeilla uusilla tavoilla elinikäisille faneille sekä ensi kertaa pelaaville.”

kertoo Chris Cocks, Wizards of the Coastin puheenjohtaja

Fanit pääsivät kurkistamaan tänään joihinkin Secret Lair x Arcane -kortteihin, mukaan lukien erityisesti kuratoitu Magic: The Gathering, joka vangitsee animaatiosarjan paikat ja tärkeimmät hetket, kuten Piltover, Undercity ja muut.

”RiotX Arcanessa etsimme tapoja tuoda Arcane-fani digitaalisen näytön ulkopuolelle ja johonkin, jota voit pitää käsissäsi. Tämä oli mahtava tilaisuus tehdä yhteistyötä Secret Lairin kanssa, sillä olemme suuria Magicin faneja ja ihailemme Wizards of the Coastin pitkäaikaista ja syvää suhdetta fanikuntaansa.”

kertoo Brandon Miao, Riot Gamesin Riot Experiencen (XP) tuotekokemusten ja kumppanuuksien johtaja

Voit lukea lisää Secret Lairista viralliselta sivustolta. Magic: The Gathering Secret Lair x Arcane ja Secret Lair x Arcane: Lands tulevat ennakkomyyntiin alkaen 29. marraskuuta hintaan $29.99 (ei-folio) ja $39.99 (folio). 

Magic: Legends -pelin avoin beta alkaa maaliskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Magic: Legends -pelin avoin beta alkaa maaliskuussa

Magic: Legends

Odotettu tuleva -aiheinen MMORPG -peli on saamassa avoimen beta-kokeilujakson maaliskuun lopulla.

Pelin suljettua alpha-versiota testasi yhteensä yli 100 000 pelaajaa ja peliä viimeisteltiin yhdessä Wizards of the Coastin kanssa.

Toimintaroolipelissä pelaaja omaksuu Planeswalkerin roolin ja valittavana on useampi eri hahmoluokka kuten Mind Mage tai Geomancer. Pelin taustalla on , joka on kehittänyt aiemmin pelejä kuten Neverwinter ja .

Magic: Legends beta-kokeilujakso alkaa maaliskuun 23. päivä. Kokeilujaksoon voi osallistua täällä. Peli ilmestyy myöhemmin tänä vuonna :lle sekä ja -konsoleille.