Magic The Gatheringin uudet Commander-pakat ilmestyvät viikonloppuna Kommentit pois päältä artikkelissa Magic The Gatheringin uudet Commander-pakat ilmestyvät viikonloppuna 170

Commander on peliformaattina Magic The Gatheringista yksi monipuolisimmista ja jopa kiinnostavimmista. Rajoituksia on melko vähän, joten mielikuvitus, hullut ideat ja teemapakat ovat hyvinkin toimivia. Siinä missä muissa formaateissa on helposti tietyt arkkityypit ja jopa pakkalistat, mitkä pärjäävät. Toki Commanderissakin saa tehtyä pakan, mikä menee loputtomaan comboon melko helposti, mutta se on ihan pelaajista kiinni onko se kivaa vai ei. Keittiönpöytäformaatissa hauskanpito on tärkeintä, eikä kilpalistat.

Vaikka Commanderissa on hyvin vahvaa tee-se-itse-pakkojen kasailu ja pohtiminen, niin julkaisee joka syksy neljä valmispakkaa, mitkä ovat ihan mukiinmeneviä sisältäen oikeinkin hyviä kortteja ja ovat suoraan paketista ihan pelattavia. Tosipelaajat tietysti tuunaavat näistä muutamilla korttimuutoksilla mieleisensä, tai jopa pistävät pakan ihan palasiksi vain saadakseen sieltä muutaman haluamansa kortin. Ihan miten vain, nämä pakat ovat todella haluttuja ja ennemmin tai myöhemmin myydään loppuun.

Uudet pakat huomioidaan myös tulevana viikonloppuna eri Wizards Play Networkiin kuuluvissa kaupoissa, joita Suomessakin on useita. Commanderia peluuttavia Magic Weekend -turnauksia on ympäri maailman sekä lauantaina tai sunnuntaina. Vaikka turnauksessa voikin tuoda minkä tahansa (laillisen) Commander-pakan, niin se suosii erikoissäännöillään näitä uusia; uusi muokkaamaton pakka saa kaikki kolme Legendary Creaturea komentajakseen heti pelin alussa!

Lisäksi kaupat voivat halutessaan tuoda peliin ”rastitehtäviä”. Näitä on esimerkiksi kolmen instantin tai sorceryn castaaminen vuorossa, täytetekstin luku komentajasi äänellä tai vaikkapa kahteen eri vastustajaan hyökkäys samaan aikaan. Jos suorittaa kaikki nämä tehtävät, voi saada esimerkiksi erikoisboosterin palkinnoksi!

Lähimmän Wizards Play Networkiin kuuluvan kaupan löydät täältä: https://locator.wizards.com.

Monessa lammessa samanaikaisesti uiskenteleva pelialan hörhö.

Striimailen Xboxilla: https://mixer.com/Errori

Kommentoi

Baldur’s Gate 3 saapuu Steamin Early Accessiin tänä vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Baldur’s Gate 3 saapuu Steamin Early Accessiin tänä vuonna 130

Baldur's Gate 3

ja emoyhtiö Hasbro ovat paljastaneet, että tuleva roolipeli Baldur’s Gate 3 saapuu Steamin Early Accessiin tänä vuonna. Pelin kehityksestä vastaa Divinity: Original Sin -peleistä tuttu Larian Studios.

Itse pelistä ei tiedetä vielä paljoakaan muuta kuin, että se tulee sisältämään co-op moninpelitilan. Pelistä tullaan näkemään ensimmäistä pelivideota PAX East -tapahtumassa helmikuun 27. päivä.

Alkuperäinen ja kulttimaineeseen yltänyt Baldur’s Gate ilmestyi vuonna 1998 ja sen kehittäjänä toimi BioWare. Suositun pelin jatko-osa Baldur’s Gate II: Shadows of Amn ilmestyi vuonna 2000. Beamdog on parhaillaan herättelemässä kyseisiä pelejä henkiin modernisoimalla ne tämän vuoden lopuksi.

PC:n lisäksi Baldur’s Gate 3 saapuu myös Google Stadia -pelipalveluun.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Magic: Legends sai ensimmäisen pelivideon Kommentit pois päältä artikkelissa Magic: Legends sai ensimmäisen pelivideon 134

Magic: Legends

Tuleva MMORPG -peli Magic: Legends on saanut ensimmäisen pelivideon. Pelin on määrä ilmestyä PC:lle ja konsoleille tämän vuoden aikana.

Toimintaroolipelissä pelaaja omaksuu Planeswalkerin roolin ja valittavana on useampi eri hahmoluokka kuten Mind Mage tai Geomancer. Pelin taustalla on Cryptic Studios, joka on kehittänyt aiemmin pelejä kuten Neverwinter ja Star Trek Online.

Magic: Legends ilmestyy PC:lle sekä Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille tämän vuoden aikana. Pelin beta-testausjakso alkaa ensi vuoden puolella ja voit ilmoittautua beta-testaajaksi täällä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Magic: The Gathering saa oman MMORPG:n Magic: Legends Kommentit pois päältä artikkelissa Magic: The Gathering saa oman MMORPG:n Magic: Legends 113

Magic: Legends

on saamassa oman MMORPG -pelin nimeltään Magic: Legends. Pelin taustalla ovat Perfect World Entertainment ja sen tytäryhtiö Cryptic Studios, joka tunnetaan mm. Neverwinter, Star Trek Online ja City of Heroes -peleistä.

Peli sai ensimmäisen trailerinsa viime viikolla Game Awards -tapahtuman yhteydessä.

Pelissä päästään seikkailemaan ikonisilla Magic: The Gathering maailmoissa ja pelaaja omaksuu luonnollisesti Planeswalkerin roolin.

Magic: Legends on tuloss PC:lle sekä Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille. Pelin beta-testausjakso alkaa ensi vuoden puolella ja voit ilmoittautua beta-testaajaksi täällä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi