Magic The Gatheringin uudet Commander-pakat ilmestyvät viikonloppuna Kommentit pois päältä artikkelissa Magic The Gatheringin uudet Commander-pakat ilmestyvät viikonloppuna

Commander on peliformaattina Magic The Gatheringista yksi monipuolisimmista ja jopa kiinnostavimmista. Rajoituksia on melko vähän, joten mielikuvitus, hullut ideat ja teemapakat ovat hyvinkin toimivia. Siinä missä muissa formaateissa on helposti tietyt arkkityypit ja jopa pakkalistat, mitkä pärjäävät. Toki Commanderissakin saa tehtyä pakan, mikä menee loputtomaan comboon melko helposti, mutta se on ihan pelaajista kiinni onko se kivaa vai ei. Keittiönpöytäformaatissa hauskanpito on tärkeintä, eikä kilpalistat.

Vaikka Commanderissa on hyvin vahvaa tee-se-itse-pakkojen kasailu ja pohtiminen, niin julkaisee joka syksy neljä valmispakkaa, mitkä ovat ihan mukiinmeneviä sisältäen oikeinkin hyviä kortteja ja ovat suoraan paketista ihan pelattavia. Tosipelaajat tietysti tuunaavat näistä muutamilla korttimuutoksilla mieleisensä, tai jopa pistävät pakan ihan palasiksi vain saadakseen sieltä muutaman haluamansa kortin. Ihan miten vain, nämä pakat ovat todella haluttuja ja ennemmin tai myöhemmin myydään loppuun.

Uudet pakat huomioidaan myös tulevana viikonloppuna eri Wizards Play Networkiin kuuluvissa kaupoissa, joita Suomessakin on useita. Commanderia peluuttavia Magic Weekend -turnauksia on ympäri maailman sekä lauantaina tai sunnuntaina. Vaikka turnauksessa voikin tuoda minkä tahansa (laillisen) Commander-pakan, niin se suosii erikoissäännöillään näitä uusia; uusi muokkaamaton pakka saa kaikki kolme Legendary Creaturea komentajakseen heti pelin alussa!

Lisäksi kaupat voivat halutessaan tuoda peliin ”rastitehtäviä”. Näitä on esimerkiksi kolmen instantin tai sorceryn castaaminen vuorossa, täytetekstin luku komentajasi äänellä tai vaikkapa kahteen eri vastustajaan hyökkäys samaan aikaan. Jos suorittaa kaikki nämä tehtävät, voi saada esimerkiksi erikoisboosterin palkinnoksi!

Lähimmän Wizards Play Networkiin kuuluvan kaupan löydät täältä: https://locator.wizards.com.

Arcane -animaatiosarja saapuu Magic: The Gathering -peliin erikoiskorttien myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Arcane -animaatiosarja saapuu Magic: The Gathering -peliin erikoiskorttien myötä

RiotX Arcane

on julkistanut kaksi uutta Secret Lair -lisäystä Riot Gamesin juhliessa League of Legends -universumiin sijoittuvan -animaatiosarjan julkaisua. Nämä ajallisesti rajoitetut lisäykset tulevat myyntiin 29.11.-23.12., ja ne ovat saatavilla Magic: The Gathering -korttien sekä folio- että ei-foliosarjoissa, jotka kaikki paljastetaan lähiviikkoina animaatiosarjan päättymisen jälkeen.

”Olemme innoissamme voidessamme tehdä yhteistyötä Riot Gamesin kanssa kahdessa Secret Lair -lisäyksessä juhlistaaksemme League of Legends -animaatiosarjan Arcanen julkaisua. Fanien suosikkibrändien tuominen Magic Multiverseen on meille jännittävä tapa herättää Magic henkiin rohkeilla uusilla tavoilla elinikäisille faneille sekä ensi kertaa pelaaville.”

kertoo Chris Cocks, Wizards of the Coastin puheenjohtaja

Fanit pääsivät kurkistamaan tänään joihinkin Secret Lair x Arcane -kortteihin, mukaan lukien erityisesti kuratoitu Magic: The Gathering, joka vangitsee animaatiosarjan paikat ja tärkeimmät hetket, kuten Piltover, Undercity ja muut.

”RiotX Arcanessa etsimme tapoja tuoda Arcane-fani digitaalisen näytön ulkopuolelle ja johonkin, jota voit pitää käsissäsi. Tämä oli mahtava tilaisuus tehdä yhteistyötä Secret Lairin kanssa, sillä olemme suuria Magicin faneja ja ihailemme Wizards of the Coastin pitkäaikaista ja syvää suhdetta fanikuntaansa.”

kertoo Brandon Miao, Riot Gamesin Riot Experiencen (XP) tuotekokemusten ja kumppanuuksien johtaja

Voit lukea lisää Secret Lairista viralliselta sivustolta. Magic: The Gathering Secret Lair x Arcane ja Secret Lair x Arcane: Lands tulevat ennakkomyyntiin alkaen 29. marraskuuta hintaan $29.99 (ei-folio) ja $39.99 (folio). 

Dungeons & Dragons: Dark Alliance ilmestyy kesäkuussa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Dungeons & Dragons: Dark Alliance ilmestyy kesäkuussa – katso traileri

Dungeons & Dragons: Dark Alliance

on paljastanut tulevan Dungeons & Dragons: Dark Alliance -pelin julkaisuajankohdan. Pelistä päästään nauttimaan kesäkuun 22. päivä :llä ja konsoleilla.

Dark Alliance herättää Forgotten Realmsin henkiin täysin uudella tavalla kolmannen persoonan roolipelin muodossa. Pelistä löytyy reaaliaikainen taistelu ja co-op -ominaisuudet. Voit valita hahmosi Fighter, Rogue, Barbarian tai Ranger -luokista ja lyöttäytyä enintään neljän pelaajan ryhmään taistelemaan hirviöitä vastaan.

Vastaansa pelaajat saavat Icewind Dalen tuttuja vastustajia kuten Frost Giant, Beholder ja White Dragon. Tehtäviä suorittamalla ja loppuvastustajia päihittämällä saat parempia varusteita ja opit uusia taitoja.

Dungeons & Dragons: Dark Alliance ilmestyy , , ja S sekä -konsoleille ja PC:lle kesäkuun 22. päivä.