Magic The Gatheringin War Of The Sparks pre-release nyt viikonloppuna Kommentit pois päältä artikkelissa Magic The Gatheringin War Of The Sparks pre-release nyt viikonloppuna

Magic The Gathering -keräilykorttipelin War Of The Sparks ilmestyy 3.5., mutta tänä lauantaina 27.4. uusinta settiä pääsee jo pelaamaan ja ostamaan ennakkoon pre-release tapahtumissa ympäri maailman eri jälleenmyyjillä. Uutena vetona tarjoaa kaikkia uuden setin tuotteita jo viikkoa ennen jälleenmyyntipisteissään, kun ennen vain kokonaisia booster-laatikoita sai luovuttaa asiakkaille.

Tämän viikonlopun pre-releasen ja ennakkomyynnin jälkeen pitää odottaa vielä se viikko viralliseen julkaisuun, eli jos haluat olla ensimmäisten joukossa hypistelemässä ja varsinkin pelaamassa uutta settiä, niin kannattaa olla liikkeellä.

Useat pelikaupat pitävät ensimmäisen viikonlopun useistakin pre-release -tapahtumistaan heti vuorokauden vaihduttua, eli keskiyön jälkeen.

Mielenkiintoinen ominaisuus tässä setissä on, että jokainen boosteri sisältää takuuvarmasti yhden 36:sta uudesta Planeswalkerista. Myös jos satut jostain saamaan käsiisi japanilaisia boostereita, niiden Planeswalkereista puolet on anime-tyylisellä taiteella!

Luonnolliesti War Of The Sparksia pääsee fiilistelemään myös Magic The Gathering Arena -tietokonepelissä.

Dead by Daylight -lautapelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Dead by Daylight -lautapelistä saatiin uusi traileri

Dead By Daylight

Suosittu asymmetrinen selviytymispeli on saamassa oman lautapeliversion. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Pelin kehittäjä on lyöttäytynyt yhteen lautapelivalmistaja Level 99 Gamesin kanssa ja lautapeliversio rahoitetaan joukkorahoituskampanjan avulla. Kampanja kestää huhtikuun 21. päivään asti, mutta on ehtinyt jo kerätä tuplasti tavoitellun summan.

Peli tulee olemaan saatavilla kahtena eri versiona: perusversio, joka kustantaa n. 50 dollaria sekä keräilyversio, joka kustantaa n. 100 dollaria. Näistä ensimmäisessä on kuusi Killeriä, seitsemän Survivoria ja kaksi karttaa. Jälkimmäisessä Killereitä on 16, Survivoreja seitsemäntoista ja karttoja neljä.

Pelissä tulee olemaan mukana digitaalisesta versiosta tutut tavarat, perkit, lavasteet sekä Killerit ja Survivorit.

Ringu -kauhuleffa saapuu Dead by Daylight peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Ringu -kauhuleffa saapuu Dead by Daylight peliin

Dead By Daylight

Suosittu asymmetrinen selviytymispeli on saamassa klassisesta Ringu -elokuvasta tutun pahiksen The Onryōn. Voit katsoa uuden trailerin alta.

Sadako Rising -nimellä kulkeva jakso tuo The Onryō -tappajan lisäksi peliin myös uuden selviytyjän Yoichi Asakawan. Hahmot perustuvat Kōji Suzukin alkuperäiseen Ringu -kauhuromaaniin ja siitä vuonna 1998 tehtyyn elokuvaan.

Dead By Daylight -peli on parhaillaan saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille sekä PC:lle.