Magneetteja, hävittäjiä sekä John Cena – F9 -elokuvan traileri on täynnä päätöntä toimintaa Kommentit pois päältä artikkelissa Magneetteja, hävittäjiä sekä John Cena – F9 -elokuvan traileri on täynnä päätöntä toimintaa

Fast&Furious -elokuvansarjan yhdeksäs osa saapuu viimeinkin teattereihin.  on julkaissut elokuvasta uuden trailerin, joka on yli kolme minuuttia aivotonta toimintaa ja räjähdyksiä.

Elokuvasarjan alkuperäisen idean mukaan autot ovat vieläkin tarinan keskipisteenä. Yhdeksäs elokuva on saanut kaivaa uusia ideoita stuntteihin jo todella syvältä, sillä luvassa on seinien läpi kulkuneuvoja repiviä magneetteja, urheiluautoja ilmasta nappaavia hävittäjiä sekä voltteja pyöriviä rekkoja.  esittelee myös päähenkilö Domin nuoremman veljen, kun elokuvasarjan näyttelijäkaartiin mukaan hyppää painija . Hahmo Jakob on huippuvaarallinen salamurhaaja, jolla on kana kynittävänä isoveljensä kanssa. Mukana on myös Fate of the Furious – elokuvasta tuttu pahis Cipher, jota näyttelee Charlize Theron.

F9 oli alunperin tarkoitus julkaista toukokuussa 2020, mutta elokuvan julkaisu viivästyi koronaviruspandemian myötä. Uuden julkaisupäivän oli tarkoitus olla huhtikuussa 2021, joka sekin meni elokuvalta ohitse. Elokuvateattereiden avautuessa taas ympäri maailmaa, on Universalin F9 viimein valmis julkaisuun. Julkaisupäivä elokuvalle on 30. päivä kesäkuuta.

Elokuvan on ohjannut Justin Lin ja mukana elokuvassa nähdään Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris ”Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Helen Mirren, sekä Charlize Theron.

Tulevan Zelda -elokuvan ohjaaja haaveili pestistään jo vuonna 2010 Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevan Zelda -elokuvan ohjaaja haaveili pestistään jo vuonna 2010

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

ilmoitti live-action Legend of Zelda -elokuvasta, jossa ohjaajana toimii Wes Ball. Tämä oli ilmeisesti tilaisuus, jota Ball on toivonut jo pitkään, jos vuoden 2010 twiittiin on lainkaan uskomista.

”Koska minulla ei koskaan ollut toivoa ohjata sitä… seuraava suuri mo-cap Avatarin kaltainen elokuva pitäisi olla… THE ”, Ball kirjoitti X/Twitterissä jo vuonna 2010.

Ball on saavuttanut menestystä Maze Runner -elokuvilla, jotka julkaistiin vuosina 2014, 2015 ja 2018. Hän toimii myös ohjaajana elokuvassa Kingdom of the Planet of the Apes, joka on määrä julkaista vuonna 2024. Näiden projektien menestys näyttää riittäneen saamaan hänet yhden kaikkien aikojen halutuimmista projekteista pelihistoriassa.

Nintendo tuo viimein valkokankaille Legend Of Zelda -elokuvan live-action-muodossa lukuisten huhumyllyjen jälkeen.

Nintendo jakoi virallisen ilmoituksen sijoittajille, mutta yksityiskohdat ovat vielä melko niukahkoja. Elokuvan tuottajina toimivat Nintendon Shigeru Miyamoto ja Arad Productionsin puheenjohtaja Avi Arad, entinen Marvel Studiosin perustaja ja toimitusjohtaja. Sony Pictures Entertainment vastaa teatterijakelusta sekä elokuvan rahoituksesta yhdessä Nintendon kanssa. Deadline Hollywoodin mukaan Jurassic World -käsikirjoittaja Derek Connolly kirjoittaa käsikirjoituksen.

Nintendo vahvistaa: Zelda -elokuva on tuloillaan Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendo vahvistaa: Zelda -elokuva on tuloillaan

Nintendo tuo viimein valkokankaille -elokuvan live-action-muodossa lukuisten huhumyllyjen jälkeen.

jakoi virallisen ilmoituksen sijoittajille, mutta yksityiskohdat ovat vielä melko niukahkoja. Elokuvan tuottajina toimivat Nintendon Shigeru Miyamoto ja Arad Productionsin puheenjohtaja Avi Arad, entinen Marvel Studiosin perustaja ja toimitusjohtaja.

Arad on saanut kiitosta monien menestyksekkäiden elokuvien tuottajana vuosien varrella, viimeisimpinä muun muassa Spider-Man: Across the Spider-Verse, Into the Spider-Verse, No Way Home, Far From Home ja Homecoming. Hän on myös työskennellyt tulevien elokuvien, kuten Kraven the Hunterin ja Borderlands-elokuvan, parissa.

The Maze Runner -ohjaaja Wes Ball ohjaa elokuvan, ja Pictures Entertainment vastaa teatterijakelusta sekä elokuvan rahoituksesta yhdessä Nintendon kanssa. Deadline Hollywoodin mukaan Jurassic World -käsikirjoittaja Derek Connolly kirjoittaa käsikirjoituksen.