Mahdollisten Cyberpunk lisäosien nimet paljastuivat tietovuodossa Kommentit pois päältä artikkelissa Mahdollisten Cyberpunk lisäosien nimet paljastuivat tietovuodossa

Cyberpunk 2077

2077 sai kauan odotetun 1.20 päivityksen tällä viikolla paikkamaan peliä riivanneita bugeja. Kehittäjä ilmoitti myös hiljattain tulevien pelien kuten Witcher- sekä Cyberpunk -pelien kehityksestä.

Nyt huhut kertovat mahdollisista lisäosista 2077 -peliin liittyen, sillä Reddit-käyttäjä ”PricklyAssassin” uskoo löytäneensä kymmenen lisäosan nimet Epic Game Storen tiedostoista. Kirjoituksen mukaan vielä helmikuussa sivustolla oli listattuna kahdeksantoista eri lisäosaa ja nyt määrä on ilmeisesti tiivistetty kymmeneen.

Tällä viikolla listaan on päivitetty myös kolme oletettavasti maksullista lisäosaa. Tarkempia tietoja tai nimiä maksullisille lisäosille ei ole vielä määritelty. Kyseessä on siis ilmaisten lisäosien lista, jotka on tarkoitus julkistaa lähitulevaisuudessa. Lista on nähtävissä täältä.

Internetissä alkoi heti kiivas spekulaatio siitä, mitä lisäosat voivat mahdollisesti sisältää. Lisäosat kuten ”Ripperdocs Expansion”, ”Body Shops Expansion”, ”Fashion Forward Expansion” luultavasti tuovat peliin lähinnä kosmeettista sisältöä, kuten uusia tapoja muokata pelihahmoa sekä ajoneuvoja. ”Gangs of Night City” ja ”Neck Deep” ovat oletettavasti tarinaan liittyviä lisäosia. ”Rides of the Future” tuo peliin uusia autoja, kun taas ”Night City Expansion” enteilee nimellään uudesta laajennuksesta pelikarttaan.

Varmistusta listan tiedoille ei ole vielä saatu, mutta todisteet vaikuttavat tällä hetkellä hyvinkin uskottavilta. Ilmaisten lisäosien on suunnitelmien mukaan tarkoitus saapua pelaajille vielä vuoden ensimmäisellä puoliskolla.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

2 ilmestyy Early Access tilassa 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä :lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä 4, PlayStation 5, ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi