Man of Medan -kauhupelin jatko-osa Little Hope sai 7-minuuttisen pelivideon Kommentit pois päältä artikkelissa Man of Medan -kauhupelin jatko-osa Little Hope sai 7-minuuttisen pelivideon

Little Hope

Supermassive Gamesin suositun The Dark Pictures -pelisarjaan kuuluvan -kauhupelin tuleva jatko-osa on saanut 7-minuuttisen uuden pelivideon.

Jatko-osa sijoittuu Little Hopen pikkukaupunkiin, joka on monen pikkukaupungin tapaan kärsinyt siirtomaa-aikojen noitavainoista. Pelissä ryhmä nuoria lähtee tutkimaan kaupunkia opettajansa kanssa ja tästä kehkeytyy otollinen kauhunäytelmä.

Pelisarjalle ominaiseen tapaan valittavana on useampi pelihahmo ja tarinan kulkuun pääsee vaikuttamaan. Pelillä on myös useita eri loppuja ja paluun tekee myös Shared Story -pelitila, jossa pelikokemuksen voi jakaa kaverinsa kanssa.

Little Hope ilmestyy syksyllä ja -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi

Tältä näyttää tulevan Cyberpunk 2077 -pelin kartta Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tulevan Cyberpunk 2077 -pelin kartta

Cyberpunk 2077

CD Projekt Redin tulevaa Cyberpunk 2077 -peliä odotellaan kovasti ja nyt eräs fani on kasannut pelin kartan aiemmin julkaistujen materiaalien pohjalta.

The Districts of Night City from cyberpunkgame

Pelin Night City -kaupunki tulee koostumaan 15 eri alueesta ja oheisesta kuvasta nähdään myös miltä kyseiset alueet suunnilleen tulevat näyttämään.

Hiljattain pelistä julkaistiin 25-minuuttinen pelivideo, jossa nähdään osia Night Cityn alueista. Pelimaailman luvataan olevan yksi kaikkien aikojen tarkkaan mallinnetuista.

Cyberpunk 2077 ilmestyy marraskuun 19. päivä ja -konsoleille sekä :lle, että Google Stadia -pelipalveluun. Playstation 5 ja Xbox Series X -versiot ilmestyvät ensi vuoden puolella.

Kommentoi

SnowRunner -ajosimulaatio sai uuden kartan sekä muuta kausikorttisisältöä Kommentit pois päältä artikkelissa SnowRunner -ajosimulaatio sai uuden kartan sekä muuta kausikorttisisältöä

SnowRunner

Yli miljoonaa pelaajaa viihdyttävän SnowRunnerin ensimmäinen kausikorttiin liittyvä lisäsisältö on nyt saatavana. Se sisältää uusia talvikarttoja, uusia ajoneuvoja ja paljon muuta.

Kausikortin hankkineet pelaajat voivat nyt matkustaa Kovd-järvelle. Se on ensimmäinen kartta jäätävällä Kuolan niemimaalla Venäjällä. Siellä pelaajat voivat suorittaa uusia tehtäviä ajaen ohuella jäällä, joka voi pettää milloin tahansa. Mukana on myös kaksi uutta ajoneuvoa, TUZ 16 “Actaeon” ja ikoninen Ford 750 4×4 CrewCab.

Toinen uusi kartta ja monia muita uudistuksia on luvassa myöhemmin kesällä. Muista myös lukea Errorin arvostelu pelistä.

SnowRunner on saatavana sekä - ja -pelikonsoleille että :lle.

Kommentoi