Mario Party Superstars -pelin uusi traileri avaa pelitiloja ja ominaisuuksia Kommentit pois päältä artikkelissa Mario Party Superstars -pelin uusi traileri avaa pelitiloja ja ominaisuuksia

Mario Party Superstars

Nintendo on julkaissut uuden trailerin tulevasta Superstars -pelistä. Trailerilla avataan mm. pelin eri tiloja sekä ominaisuuksia.

Videolla nähdään pelialustoja, joista osa pohjautuu Nintendo 64 -konsolin Party -peleihin. Alustoja ovat mm. Peach’s Birthday Cake, Woody Woods, Yoshi’s Tropical Island, Horror Land sekä Space Land.

Pelaajat voivat myös kommunikoida uusien tarrojen avulla, esimerkiksi tilanteissa kun ei tunne entuudeltaan kanssapelaajia.

Pelistä löytyy myös minipeljä kuten Face-Lift, Hot Rope Jump, Goomba Spotting sekä Pushy Penguins. Lisäksi pelattavana on pelitiloja kuten Sports and Puzzles, Survival, Tag Match sekä Daily Challenge.

ilmestyy Nintendo Switch -konsolille lokakuun 29. päivä.

Kommentoi

Tältä näyttää tulevan Steam Deck -käsi-PC:n pakkaus – katso kuvat Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tulevan Steam Deck -käsi-PC:n pakkaus – katso kuvat

Valven kannettavaa Steam Deck peli-:tä, joudutaan odottelemaan vielä ensi vuoden puolelle, mutta nyt sen lopullisesta pakkauksesta on saatu uusia kuvia.

julkaisi kuvia tulevan laitteen minimalistisesta pakkauksesta ja myös laitteen kovakotelosta sivustollaan.

Aiemmin tänä vuonna lanseerattu Steam Deck noudattelee Switch -käsikonsolin ulkonäköä, mutta sillä pystyy pelaamaan Steam -kirjaston pelejä. Kädessä pideltävästä peli-:stä on kolme eri versiota ja saatavilla tulee olemaan myös erillinen telakka.

Laitteen piti alunperin ilmestyä joulukuussa 2021, mutta ilmoitti aiemmin tänä vuonna lykkäävänsä laitteen julkaisua helmikuulle 2022.

Kommentoi

Vampire: The Masquerade – Swansong -roolipeli viivästyy toukokuulle 2022 Kommentit pois päältä artikkelissa Vampire: The Masquerade – Swansong -roolipeli viivästyy toukokuulle 2022

Vampire: The Masquerade – Swansong

Pöytäroolipeleistä ammentavan Vampire: The Masquerade – Swansong -pelin julkaisu on viivästetty toukokuun 19. päivään 2022. Pelin piti alunperin ilmestyä jo helmikuussa 2022.

Syynä viivästykselle on se, että kehittäjät voivat säilyttää terveellisen suhteen työn ja kotielämän välillä. Samalla kehittäjä haluaa saavuttaa pelillä parhaan mahdollisen laadun.

Vampire: The Masquerade – Swansong -videopeli jalostaa pöytäroolipeleistä tuttua asetelmaa omalla tarinallaan. Se vie pelaajan Yhdysvaltojen Bostoniin ja sen myrskyisään nykyhetkeen. Siinä missä monet vampyyrit haluavat jatkaa salaista rinnakkaiseloaan ihmisten kanssa, osa valtaa janoavista hahmoista haluaa haastaa vallitsevan tilanteen ja suistaa sen kaaokseen. Pelaajan ohjastamat kolme yli satavuotiasta vampyyria joutuvat juonittelun, valtataistelun ja murhien keskelle trillerinomaisessa tarinassa.

Vampire: The Masquerade -roolipelin viidenteen sääntölaitokseen perustuva Vampire: The Masquerade – Swansong on upea ja syvällinen videopelisovitus maineikkaan pelijärjestelmän säännöistä, maailmankuvasta ja sen hahmoista juonitteluineen ja salaliittoineen. Peli tarjoaa jännitysnäytelmän täynnä kiehtovia käänteitä, mielenkiintoisia hahmoja ja roolipelille ominaista hahmonkehitystä.

Vampire: The Masquerade – Swansong julkaistaan 5, PlayStation 4, ja S, sekä Switch -konsoleille ja :lle Storen kautta toukokuun 19. päivä 2022.

Kommentoi