Mario + Rabbids Sparks of Hope ilmestyi Switchille – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Mario + Rabbids Sparks of Hope ilmestyi Switchille – katso julkaisutraileri

Mario + Rabbids Sparks of Hope

-toimintapelissä yhdistyvät toisiinsa taktiset taistelut, värikkäät pelihahmot ja hullunkurinen huumori. Vuoropohjaisista strategiapeleistä vaikutteita ottanut ja tätä innovatiivisella tavalla reaaliaikaiseen pelattavuuteen yhdistävä toimintapeli on uudenlainen kokemus tuttuja ominaisuuksia ja uudenlaista pelisuunnittelua. Lopputuloksena on hersyvä ja hauska, mutta haasteita ja kimurantteja tilanteita tarjoava peli. Siitä ei puutu vauhtia tai vaarallisia tilanteita eikä toisaalta nauruhermoja kutkuttavia hetkiä.

Tällä kertaa Mario ystävineen joutuu ainutlaatuiseen maailmanpelastustehtävään. Katala ja kosminen Cursa aikoo varastaa valon ja kirkkauden koko maailmankaikkeudesta, ja syöstä sen näin kaaokseen ja pimeyteen. Tätä pyrkimystä Cursa vauhdittaa lähettämällä apureitaan metsästämään söpöjä Spark-hahmoja. Nämä Luma-tähtösistä ja Rabbids-jänöistä koostuvat söpöt energiaolennot ovat kuitenkin avuttomia uhan edessä. Niinpä Mario, Luigi ja prinsessa Peach sekä Rabbids-jänöläiset lähtevät taistoon pimeyden voimaa vastaan. Mukaan he saavat jopa Marion arkkivihollisen Bowserin!

Seikkailuntäyteinen matka vie sankarit läpi monenlaisten planeettojen ehtaan Mario-tyyliin. Luvassa on upeita, värikkäitä ja mielikuvituksellisia pelimaailmoja täynnä tekemistä sekä piilossa olevia aarteita. Tutkiminen ja taistelut tasapainottavat toisiaan hauskalla ja palkitsevalla tavalla. Koska taistelu on moniulotteista ja sankareilla on yhteiskäyttöisiä tiimivoimia, pelaaminen on hauskaa ja moniulotteista sekä alati uudistuvaa.

Hahmokehityksen myötä käyttöön tulee uusia kykyjä ja mahdollisuuksia, jotka tarjoavat pelaajille uudenlaisia lähestymistapoja alati vaikeutuvien viholliskohtaamisten parissa. Pelissä on kuitenkin myös helpotuksia, jonka ansiosta peli sopii myös nuoremmille ja kokemattomille pelaajille.

Eeppisen seikkailun musiikista vastaavat arvostetut säveltäjät, kuten japanilaislegenda Yoko Shimomura ja moninkertaisesti palkittu Gareth Coker. Mukana on myös kolmas arvostettu musiikintekijä, Mario + Rabbids Kingdom Battle -pelistäkin tuttu Grant Kirkhope. Pelin alkuperäismusiikki julkaistaan maailmanlaajuisesti pelin yhteydessä kaikilla merkittävillä suoratoistoalustoilla. Pelin musiikkia esittelevän esittelyvideon voi katsoa alta.

Mario + Rabbids Sparks of Hope on saatavana kolmena eri painoksena: pelkän pelin sisältävänä perusversiona sekä Cosmic- ja Gold-versioina. Pelin Gold Edition sisältää peruspelin lisäksi pelin kausikortin tulevine lisäosineen sekä Galactic Prestige -lisäpaketin helpottamaan galaksin pelastamista.

Mario + Rabbids Sparks of Hope on nyt saatavana Nintendo -pelikonsolille.

Prince of Persia: The Lost Crown saa uusia haastavia pomotaisteluita Kommentit pois päältä artikkelissa Prince of Persia: The Lost Crown saa uusia haastavia pomotaisteluita

Prince of Persia: The Lost Crown

on tuonut : The Lost Crown -peliin jännittäviä ominaisuuksia, jotka tarjoavat pelaajille uusia haasteita ja elämyksiä. Päivityksen kohokohtana on Boss Attack -tila, jossa pelaajat voivat kohdata pelin pomovastuksia uudelleen ja valita heille sopivan vaikeustason sekä varusteet.

Boss Attack -tilassa pelaajat voivat valita taistelevansa pomoja vastaan helposta huippuvaikeaan tasoon. He voivat myös valita, millä varusteilla ja ominaisuuksilla taistelevat. Pelaajat palkitaan suorituksestaan ainutlaatuisella sinetillä, joka perustuu heidän suoritusaikaansa.

Kostoteemaisten uusintakertojen ohella pelaajat voivat haastaa itsensä Boss Rush -pelitilassa, jossa heidän on nujerrettava kaikki pelin pomovastukset yhdellä kertaa. Tämä pelitila sopii kokeneemmille pelaajille ja tarjoaa todellisen haasteen.

Päivitys tuo peliin myös muita parannuksia, jotka tekevät pelikokemuksesta sujuvamman ja nautinnollisemman.

Prince of Persia: The Lost Crown on perinteinen sivuttain rullaava toimintaseikkailu, jossa yhdistyvät vauhdikkaat tasohyppelykohtaukset vimmaiseen taisteluun ja upeaan mytologiseen maailmaan täynnä pieniä pulmia ja kiehtovia viholliskohtaamisia.

Prince of Persia: The Lost Crown on saatavilla , , sekä S, ja -pelikonsoleille, että :lle. Lisäksi peli on pelattavissa Ubisoft+-tilauksella. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Game Boyn 35-vuotisjuhlaa vietetään kolmen klassikkopelin avulla Nintendo Switch Onlinessa Kommentit pois päältä artikkelissa Game Boyn 35-vuotisjuhlaa vietetään kolmen klassikkopelin avulla Nintendo Switch Onlinessa

Nintendo Switch

Online -pelaajat voivat nyt palata lapsuuteensa tai kokea pelihistoriaa uudelleen kolmen uuden pelin myötä, jotka on lisätty kasvavaan -pelikirjastoon. Nämä , jotka julkaistiin alun perin vuonna 1989 ikonisen käsikonsolin rinnalla, vangitsevat täydellisesti Game Boy -ajan tunnelman:

  • Super Land: Rakastettu tasohyppelypeli joka on Marion debyytti Game Boy käsikonsolilla. Nauti ainutlaatuisista voimista, mukaansatempaavasta musiikista ja Prinsessa Daisyn ensiesiintymisestä!
  • Alleyway: Tämä klassinen Breakout-inspiroima peli haastaa sinut ohjaamaan palloa ja rikkomaan tiiliä. Alleyway on yksi neljästä aivan ensimmäisistä Game Boylle julkaistuista peleistä.
  • Baseball: Yksinkertainen mutta mukaansatempaavan baseball-peli. Peli julkaistiin alun perin Famicomille ja NESille, ja Game Boy -versio toi urheilulajin jännityksen käsikonsolimaailmaan.

Virallisessa ilmoituksessa totesi:

”Jotta voimme kunnolla juhlistaa Game Boy -järjestelmän 35-vuotista taivalta, meidän on palattava takaisin ensimmäiseen vuoteen! Game Boy julkaistiin vuonna 1989, ja sen mukana saapui klassikkopelejä, kuten Baseball, Alleyway ja ensimmäinen järjestelmällä saatavilla oleva Super Mario -peli, Super Mario Land. Tänään Nintendo Online -jäsenet voivat pelata kaikkia näitä kolmea alkuperäistä julkaisua uusimpina lisäyksinä Game Boy – Nintendo Switch Online -kirjastoon. Juuri sopivasti järjestelmän 35-vuotisjuhlan kunniaksi!”

Mielenkiintoisesti, Japanin Nintendo Switch Online -tilaajat saavat bonuspelin: The Frog For Whom the Bell Tolls. Tämä Nintendon ja Intelligent Systemsin kehittämä toimintaroolipeli julkaistiin Game Boylle yksinoikeudella Japanissa vuonna 1992.

lähteet: IGN Nordic