Mario + Rabbids Sparks of Hope ilmestyi Switchille – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Mario + Rabbids Sparks of Hope ilmestyi Switchille – katso julkaisutraileri

Mario + Rabbids Sparks of Hope

Sparks of Hope -toimintapelissä yhdistyvät toisiinsa taktiset taistelut, värikkäät pelihahmot ja hullunkurinen huumori. Vuoropohjaisista strategiapeleistä vaikutteita ottanut ja tätä innovatiivisella tavalla reaaliaikaiseen pelattavuuteen yhdistävä toimintapeli on uudenlainen kokemus tuttuja ominaisuuksia ja uudenlaista pelisuunnittelua. Lopputuloksena on hersyvä ja hauska, mutta haasteita ja kimurantteja tilanteita tarjoava peli. Siitä ei puutu vauhtia tai vaarallisia tilanteita eikä toisaalta nauruhermoja kutkuttavia hetkiä.

Tällä kertaa ystävineen joutuu ainutlaatuiseen maailmanpelastustehtävään. Katala ja kosminen Cursa aikoo varastaa valon ja kirkkauden koko maailmankaikkeudesta, ja syöstä sen näin kaaokseen ja pimeyteen. Tätä pyrkimystä Cursa vauhdittaa lähettämällä apureitaan metsästämään söpöjä Spark-hahmoja. Nämä Luma-tähtösistä ja Rabbids-jänöistä koostuvat söpöt energiaolennot ovat kuitenkin avuttomia uhan edessä. Niinpä Mario, Luigi ja prinsessa Peach sekä Rabbids-jänöläiset lähtevät taistoon pimeyden voimaa vastaan. Mukaan he saavat jopa Marion arkkivihollisen Bowserin!

Seikkailuntäyteinen matka vie sankarit läpi monenlaisten planeettojen ehtaan -tyyliin. Luvassa on upeita, värikkäitä ja mielikuvituksellisia pelimaailmoja täynnä tekemistä sekä piilossa olevia aarteita. Tutkiminen ja taistelut tasapainottavat toisiaan hauskalla ja palkitsevalla tavalla. Koska taistelu on moniulotteista ja sankareilla on yhteiskäyttöisiä tiimivoimia, pelaaminen on hauskaa ja moniulotteista sekä alati uudistuvaa.

Hahmokehityksen myötä käyttöön tulee uusia kykyjä ja mahdollisuuksia, jotka tarjoavat pelaajille uudenlaisia lähestymistapoja alati vaikeutuvien viholliskohtaamisten parissa. Pelissä on kuitenkin myös helpotuksia, jonka ansiosta peli sopii myös nuoremmille ja kokemattomille pelaajille.

Eeppisen seikkailun musiikista vastaavat arvostetut säveltäjät, kuten japanilaislegenda Yoko Shimomura ja moninkertaisesti palkittu Gareth Coker. Mukana on myös kolmas arvostettu musiikintekijä, Battle -pelistäkin tuttu Grant Kirkhope. Pelin alkuperäismusiikki julkaistaan maailmanlaajuisesti pelin yhteydessä kaikilla merkittävillä suoratoistoalustoilla. Pelin musiikkia esittelevän esittelyvideon voi katsoa alta.

Sparks of Hope on saatavana kolmena eri painoksena: pelkän pelin sisältävänä perusversiona sekä Cosmic- ja Gold-versioina. Pelin Gold Edition sisältää peruspelin lisäksi pelin kausikortin tulevine lisäosineen sekä Galactic Prestige -lisäpaketin helpottamaan galaksin pelastamista.

Sparks of Hope on nyt saatavana Switch -pelikonsolille.

Kommentoi

Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan Kommentit pois päältä artikkelissa Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan

Brawlhalla

Perinteiset pöytäroolipelit rakentuvat usein eeppisten seikkailujen, jännittävien taisteluiden ja elämää suurempien hahmojen ympärille. Näistä on haettu innoitusta myös Brawlhallan uusiin hahmoihin ja pelimuotoon, jonka lisäksi pelin seitsemäs kausi saa täytettäväksi uuden Battle Pass -etenemismittarin.

Uusi Battle Pass on 85-portainen ja tarjoaa kerättäväksi kiehtovia palkintoja. Näitä ovat sekä kosmeettiset päivitykset että ilmaiseksi pelattavat lisätehtävät omine käänteineen. Etenemisessä auttavat sekä päivittäisten että viikoittaisten taisteluhaasteiden suorittaminen, joista palkintoina saatavilla jalokivillä Battle Pass edistyy. Halutessaan käyttöön voi ostaa myös maksullisen premium-radan, jonka myötä tarjolla on entistä enemmän kiehtovia palkintoja.

Uuden pelikauden Battle Pass -kausi kestää kaikkiaan 12 viikkoa. Lisätietoa seikkailullisen ja roolipelimäisen tarinan edistysaskeleista voi lukea täällä.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, ja Nintendo Switch -konsoleille että PC:lle. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Kommentoi

Ubisoft julkaisi uuden polttopalloaiheisen OddBallers -moninpelin Kommentit pois päältä artikkelissa Ubisoft julkaisi uuden polttopalloaiheisen OddBallers -moninpelin

OddBallers

Polttopallo on kaikkien tuntema palloleikki, jossa muita pelaajia pudotetaan pois pelistä osumalla heihin pallolla. Tästä yksinkertaisesta ideasta on alkunsa saanut myös intensiivisyyspainikkeen yhteentoista vääntävä OddBallers. Se tuo tuttuun leikkiin kahmalokaupalla hauskuutta, värikylläistä leikkisyyttä ja mielikuvitusta kutkuttavaa absurdiutta.

OddBallers-bilepelin keskiössä on helposti opittava pelattavuus ja iloluonteinen pelimaailma sekä tietenkin keskeisenä asiana hauska pelaaminen. Koska polttopallo on leikkinä yksinkertainen, OddBallers on lisännyt joukkoon runsaasti omia mausteita ja villejä ideoita. Näin myös pelaajilta odotetaan epäreilujen keinojen ja luovien ratkaisujen käyttöä pelissä menestyäkseen. Mukana on aimo valikoima viihdyttäviä minipelejä, joilla tarjotaan pelaajille hauskanpitoa myös lyhyempiin pelihetkiin.

Mukana on yli 30 erilaista pelikenttää ja yksilöllistä minipeliä, jotka tarjoavat viihdettä ja stressinpurkua pienissä erissä. OddBallers myös kannustaa pelaajia tarttumaan kaikenlaiseen kättä pidempään pelin tiimellyksessä ja syöksemään apuvälineet sekä ammukset muiden pelihahmojen pärstävärkkeihin.

Pelaajan tavoitteena on saada kisapiste, joka on saavutettavissa keräämällä ennalta määrätty määrä pelipisteitä. Kisapiste voidaan kääntää voitoksi voittamalla kierros minipelissä. Tyypillinen ottelu kestää kymmenestä kahteenkymmeneen minuuttia pelaajien määrittämien voittotavoitteiden mukaan.

Värikkäitä pelihahmoja voi räätälöidä oman maun mukaisesti päästä varpaisiin sadoilla erilaisilla vaihtoehdoilla. Näihin lukeutuvat paitsi erilaiset vaatteet ja asusteet, myös monipuoliset kampaukset.

OddBallers on pelattavissa moninpelinä paikallisesti ja verkossa. Paikallispeli onnistuu enintään kuuden pelaajan kesken. Tästä poikkeuksena enintään neljää pelaajaa tukeva 4/5. Verkkopeliä voi pelata enimmillään kuusi pelaajaa. Kattavan ristiinpelattavuuden ansiosta pelistä voi nauttia eri pelialustoilla pelaavien kavereiden kanssa.

Oddballers on saatavilla 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että :lle. PC-versio on saatavana Store- ja Store -kauppapaikoista. Peli toimii yhteensopivuustilan kautta myös PlayStation 5, Xbox Series X ja S -pelikonsoleilla.

Kommentoi