Marion luoja vihjailee lisää Nintendo-elokuvia Kommentit pois päältä artikkelissa Marion luoja vihjailee lisää Nintendo-elokuvia

Movie on nyt kaikkien aikojen menestynein videopelielokuva. Se takoi kasaan kokonaiset 675 miljoonaa dollaria vain kahdessatoista päivässä. Luonnollisesti se on nyt myös jo vuoden 2023 ykkösleffa, eikä aiheetta. Onhan kyseessä todellinen taikamatka, etenkin pelisarjan faneille.

Japanilaisen Nikkei-julkaisun jakamassa artikkelissa Mario-pelin luoja Shigeru Miyamoto puhui mahdollisuudesta sovittaa lisää -franchiseja elokuviin ja animaatioihin, vertaillen pitkäikäistä videopeliyhtiötä ”lahjakkuusagentuuriin” ja sen hahmoja ”esiintyjiin”.

“Nintendo on kuin lahjakkuusagentuuri. Meillä on paljon muitakin viihdyttäjiä…On monia mahdollisia tapoja edetä, kuten käyttää hahmoja, jotka sopisivat elokuviin, tai hyvin tunnettuja hahmoja.”

Valitettavasti Miyamoto ei avannut enempää siitä, mitkä Nintendo-sarjat voitaisiin sovittaa seuraavaksi. Errorin lukijat kuitenkin ratkaisivat tämänkin ongelman aikaisemmin jo tällä viikolla pienimuotoisessa äänestyksessä, jonka tulokset voit lukea tästä artikkelista.

Kommentoi

Äänestys: Mikä on suosikki Super Mario-pelisi kautta aikojen? Kommentit pois päältä artikkelissa Äänestys: Mikä on suosikki Super Mario-pelisi kautta aikojen?

The Super Mario Bros. Movie ylitti miljardin dollarin lipputulokynnyksen sunnuntaina, mikä tekee siitä viidennen elokuvan, joka on tehnyt niin pandemian alkamisen jälkeen, ja varmimman merkin siitä, että teatterielokuvabisnes on toipumassa pitkäaikaisesta laskusuhdanteesta. Elokuvan IMDB arvosana on tällä hetkellä 7.3.

Nyt kun elokuva on jatkuvasti esillä joka paikassa, on hyvä hetki puhua Super Mariosta sen perinteisessä muodossaan, eli videopelinä. Me toimituksessa olemme oman suosikkipelimme jo valinneet, mutta tahdomme kuulla myös sinun mielipiteesi pelisarjan parhaimmasta teoksesta. Mikä on juuri sinun lempparisi Super Marion pitkästä urasta?

Äänestä alta omaa pelisuosikkiasi Super Marion ihmeellisestä maailmasta.

Parhain Super Mario-peli kautta aikojen mielestäsi on?

Kommentoi

Zelda: Tears of the Kingdom on vuotanut verkkoon lähes kaksi viikkoa ennen julkaisua Kommentit pois päältä artikkelissa Zelda: Tears of the Kingdom on vuotanut verkkoon lähes kaksi viikkoa ennen julkaisua

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom on vuotanut verkossa lähes kaksi viikkoa ennen sen virallista julkaisupäivää.

Maanantaina, vapun kunniaksi verkkoon alkoi ilmestyä kuvia ja videoita, jotka näyttivät pelin alkukohtauksen. Tämä johti siihen, että materiaali alkoi leviämään laajasti sosiaalisen median sivustoilla ja yksityisissä Discord-kanavissa.

Eräs pelaaja jopa striimasi peliä Twitchissä noin 30 minuutin ajan, ennen kuin kanava poistettiin ”tekijänoikeuksien haltijan pyynnöstä”.”

Epäilemättä ne, jotka haluavat välttää juoni- ja pelikokemusta koskevat juonipaljastukset ennen pelin 12. toukokuuta julkaisupäivää, saattavat haluta olla varovaisia sosiaalisessa mediassa seuraavat kaksi viikkoa.

Kommentoi