Marraskuinen Rainbow Six Major -peliturnaus pelataan Ruotsissa Kommentit pois päältä artikkelissa Marraskuinen Rainbow Six Major -peliturnaus pelataan Ruotsissa

Rainbow Six Siege

’s Rainbow Siege -toimintapelin vuotuiset maailmanmestaruuskisat lähenevät. Sitä ennen on vuorossa vielä yksi Rainbow Six Major -peliturnaus, josta joukkueet voivat ansaita tärkeitä pisteitä ja rahapalkintoja. Turnaus pelataan Ruotsin Gävlessa 8.-14. marraskuuta ja luvassa on huipputasoista kilpapelaamista aina maailman huipulta asti.

Karsintapelit ovat vuorossa 8.-10. marraskuuta välisenä aikana ja pudotuspelit sekä finaali 12.-14. marraskuuta. Tapahtuman päätösottelussa kohtaavat tiimeistä parhaiten menestyneet. Voittajalle on luvassa tapahtuman mestaruustitteli ja tuntuva rahapalkinto. Lisäksi tiimit palkitaan menestyksen mukaan liigapisteillä, joiden perusteella määrittyy Invitational 2022 -mestaruuskisoihin pääseminen.

Tapahtumassa pelaajien ja tiimien turvallisuus on ensisijaisen tärkeää. Tästä johtuen Major -tapahtuma pelataan suljettuna lähiverkkotapahtumana ilman paikalla olevaa peliyleisöä. Turnauksessa noudatetaan kaikkia viranomaisten antamia turvallisuusohjeita ja -säädöksiä.

Pelin ja tapahtuman fanit voivat tukea suosikkijoukkuettaan ostamalla ’s Rainbow Six: Siege -toimintapelissä uuden operaattoripaketin. 30 prosenttia tämän paketin tuotosta käytetään Rainbow Major -turnauksen palkintopotin kasvattamiseen, aina 500 000 Yhdysvaltain dollarin enimmäisrajaan asti.

Lisätietoja marraskuisesta Rainbow Major -peliturnauksesta löytyy pelitapahtuman sivuilta.

Tom Clancy’s on saatavana sekä 5, PlayStation 4, Series X ja S, sekä Xbox One -konsoleille että :lle. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi

Synkkätunnelmainen toimintaroolipeli Vampyr sai ilmaisen grafiikkapäivityksen Kommentit pois päältä artikkelissa Synkkätunnelmainen toimintaroolipeli Vampyr sai ilmaisen grafiikkapäivityksen

Vampyr

DONTNOD-pelistudion synkkätunnelmainen toimintaroolipeli Vampyr on saanut ilmaisen grafiikkapäivityksen. Sen ansiosta pelin PlayStation 4- ja Xbox One -versiot toimivat uuden sukupolven PlayStation 5- ja Xbox Series X -pelikonsoleilla 60 kuvan sekuntinopeudella korkealla 1440p-tarkkuudella. Lisäksi pelin 1440p-tarkkuus on koettavissa myös Pro- ja Xbox Series S -pelikonsoleilla.

Vampyr-toimintaroolipelissä pelaajan ohjastama päähahmo on kaksoiselämää elävä tohtori Jonathan Reid, jonka toisena puolena on kaupungin flunssaepidemiaa hoitava lääkäri. Hänen synkempi puolensa sen sijaan on verta janoava vampyyri, joka suorastaan janoaa apua tarvitsevien ihmisten verta. Eräänlaisena modernina Tohtori Jekyll ja Mr. Hyde -tarinana Vampyr on synkkä ja verinen kamppailu kahden eri osapuolen kesken yhdessä ja samassa ihmiskehossa.

Siinä missä tohtori Reid pyrkii auttamaan kaupungin sairaita ja kärsiviä, hänen vampyyripuolensa jano tulee tyydyttää, ettei hirviö ottaisi Jonathania haltuunsa hyvinkin kohtalokkain seurauksin. Pelaajaa ympäröivä vuoden 1918 Lontoo reagoi pelaajan valintoihin, joten kaikilla teoilla ja päätöksillä on seurauksensa. Vampyr onkin ainutlaatuinen pelikokemus, jossa toimintaosuudet linkittyvät saumattomasti roolipelimäisiin valintoihin ja kahden keskushahmon välillä tasapainotteluun.

Vampyr on saatavilla sekä PlayStation 4, ja Switch -pelikonsoleille että PC:lle. Lisäksi peli on yhteensopiva PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -pelikonsolien kanssa.

Kommentoi

Grand Theft Auto -trilogian PC-vaatimukset julkaistiin Kommentit pois päältä artikkelissa Grand Theft Auto -trilogian PC-vaatimukset julkaistiin

Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition

Tulevan Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition -kokoelman PC laitevaatimukset on julkaistu Rockstar Storen kautta.

Uudistetuissa peleissä on Grand Theft Auto V -pelistä tuttu ohjaus sekä myös tähtäämistä on paranneltu. Pelien grafiikat ovat myös päivitetty tähän päivään korkearesoluutioisten tekstuurien myötä. Myös valaistusta, vettä ja kasvustoa on paranneltu.

Pelit tukevat uusilla ja Xbox Series X -konsoleilla 4K-resoluutiota ja 60 fps:n ruudunpäivitysnopeutta. PC:llä peleistä löytyy tuki Nvidian DLSS:lle.

Kokoelma sisältää alunperin 2000-luvun alussa ilmestyneet Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City Grand Theft Auto: San Andreas -pelit.

Grand Theft Auto: The Trilogy niminen kokoelma ilmestyi alunperin vuonna 2006 PlayStation 2 ja Xbox -konsoleille sekä PC:lle. Myöhemmin peli saatiin myös PlayStation 3 -konsolille.

Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition ilmestyy marraskuun 11. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Vähimmäisvaatimukset

  • Prosessori: Intel Core i5-6600K / AMD FX-6300
  • Muisti: 8 GB
  • Näytönohjain: Nvidia GeForce GTX 760 2 GB / AMD Radeon R9 280 3 GB
  • Levytila: 45 GB
  • Käyttöjärjestelmä: Windows 10 64-bit
  • Prosessori: Intel Core i7-2700K / AMD Ryzen 5 2600
  • Muisti: 16 GB
  • Näytönohjain: Nvidia GeForce GTX 970 4 GB / AMD Radeon RX 570 4 GB
  • Levytila: 45 GB
  • Käyttöjärjestelmä: Windows 10 64-bit

Kommentoi