Marraskuun PS Plus -pelit selvillä – ensimmäinen PS5 peli luvassa Kommentit pois päältä artikkelissa Marraskuun PS Plus -pelit selvillä – ensimmäinen PS5 peli luvassa

Bugsnax

on julkaissut marraskuun PS Plus ilmaispelit ja niiden joukossa on ensimmäistä kertaa -peli . Bugsnaxin lisäksi saatavilla tulee olemaan and : Voidheart Edition.

Bugsnax (PS5)

Kautta aikojen ensimmäinen PS5 ilmaispeli Bugsnax on ensimmäisen persoonan seikkailupeli, jossa pelaaja omaksuu tutkivan journalistin roolin Snaktooth Island saarella. Etsi, löydä ja nappaa talteen saaren kaikki yli 100 ötökkää. Bugsnax tulee saataville PS5 -konsolille marraskuun 12. päivä ja on saatavilla aina tammikuun 4. päivä 2021 asti.

Middle-earth: Shadow of War (PS4)

Middle-earth: Shadow of War -pelissä puolestaan suunnataan The Hobbit ja The Lord of the Rings -tapahtumien välimaastoon. Tunkeudu vihollislinjojen taakse, valtaa linnoituksia ja kohtaa itse Sauron ja tämä sormusaaveet.

Hollow Knight: Voidheart Edition (PS4)

Kaksiulotteisessa tasohyppelyä ja seikkailua yhdistelevässä pelissä taistelet maanalaisessa maailmassa erilaisia örkkejä vastaan ja kaveeraat mitä oudoimpien ötököiden kanssa. Saavuta uusia taitoja ja valjasta voimasi pelityyliisi sopivaksi.

Molemmat -peleistä tulevat saataville ensi viikon tiistaina marraskuun 3. päivä.

Rainbow Six Siege -moninpelin tuore pelikausi tuo mukanaan uutta verta Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -moninpelin tuore pelikausi tuo mukanaan uutta verta

Rainbow Six Siege

tuo suosittuun -moninpeliin kiehtovan uudistuksen, joka muuttaa pelin luonnetta alokasoperaattoreilla. Pelin yhdeksännen vuoden toinen kausi, Operation New Blood, esittelee Recruit-uudistuksen. Sen myötä joukkoon liittyy kaksi keltanokkaa: Striker-hyökkääjä ja Sentry-puolustusoperaattori.

Näille hahmoille pelaajat voivat valita kaksi toissijaista laitetta. Tämä avaa kiehtovia uusia yhdistelmiä ja luo uusia mahdollisuuksia taktikoinnille.

Lisäksi pelipäivitys tuo mukanaan tasapainoa parantavia muutoksia Fenfirille ja Solisille. Armeijakäyttöinen piikkilanka on nyt entistä terävämpi ja vahingoittaa operaattoreita näiden liikkuessa langan läpi. Mukana on myös joukko pienempiä lisäyksiä, kuten muutoksia karttoihin ja pelimekaniikkoihin, sekä hienosäätöä pelattavuuteen.

Stadium Alpha- ja Stadium Bravo -kentät ovat käyneet läpi remontoinnin. Esimerkiksi luodinkestävien lasipintojen määrää on vähennetty ja samalla kenttien puolustettavuutta on parannettu. Versus AI -kenttävalikoima on laajentunut Coastline- ja Nighthaven Labs -kartoilla.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege on saatavana , , /S ja -pelikonsoleille että :lle. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Warhammer-maailmaan sijoittuva Space Marine 2 -toimintapeli ilmestyy syyskuussa 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Warhammer-maailmaan sijoittuva Space Marine 2 -toimintapeli ilmestyy syyskuussa 2024

Warhammer 40000 Space Marine 2

Space Marine 2 tarjoaa vauhdikasta toimintaa sekä yksinpelinä että yhteistyössä tai muita pelaajia vastaan. Warhammer 40,000 -universumin synkkää tunnelmaa henkivä peli sijoittaa pelaajat avaruusjalkaväen eliittisotilaiden saappaisiin taistelemaan ihmiskunnan vihollisia vastaan.

Moninpelipuolella pelaajat voivat valita puolensa joko Imperiumia tukevien Space Marinejen tai kaaoksen nimissä taistelevien Chaos Space Marinejen joukoista. Pelaajat jaetaan kahden kuuden hengen tiimiin ja ottelevat toisiaan vastaan kolmessa eri pelimuodossa: suoraviivaisessa Annihilationissa, taktisemmissa Seize Ground- ja Capture & Control -tiloissa.

Yhteistyöpeliä kaipaavat voivat puolestaan lyöttäytyä kavereiden kanssa kolmen hengen joukkueeksi ja taistella hirviömäisiä vihollisia vastaan Operations Mode -pelitilassa.

Monipuolisuutta peliin tuovat kuusi erilaista hahmoa, joista jokaisella on omat erikoisominaisuutensa ja varusteensa. Hahmoja voi myös muokata mieleisekseen erilaisten panssarivaihtoehtojen ja värien avulla. Lisäksi erikseen hankittava kausikortti tuo mukanaan uusia kosmeettisia vaihtoehtoja ja pelattavaa, kuten uusia tehtäviä, aseita ja vihollisia.

Space Marine 2 ilmestyy 9. syyskuuta 2024 :lle, /S:lle ja :lle. Pelin ikäraja on PEGI 18.