Marraskuun PS Plus -pelit selvillä – luvassa Nioh ja Outlast 2 Kommentit pois päältä artikkelissa Marraskuun PS Plus -pelit selvillä – luvassa Nioh ja Outlast 2

Nioh

Marraskuun PS Plus -pelit on luonnolliseen tapaan julkaistu ja luvassa on toimintaroolipeli sekä kauhupelin jatko-osa 2.

Mainetta niittänyt on Ninjan kehittämä toimintaroolipeli, jota pääsee kokeilemaan sopivasti ennen jatko-osa Nioh 2 julkaisua. Ensimmäistä peliä pelanneet saavat Nioh 2 -peliin pelattavaksi hahmoksi ensimmäisen osan päähenkilön Williamin.

Toinen ilmaispeleistä on ensimmäisen persoonan kauhupeli 2. Jatko-osa sijoittuu samaan maailmaan kuin ensimmäinen, mutta on varustettu uusilla hahmoilla ja uudella tarinalla.

Pelit tulevat latdattavaksi Playstation 4 -konsolin PS Plus -tilaajille ensi viikon tiistaina marraskuun 5. päivä.

Kommentoi

Tältä näyttää The Witcher 3 -pelin uuden sukupolven versiot – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää The Witcher 3 -pelin uuden sukupolven versiot – katso traileri

The Witcher 3: Wild Hunt

Red on vihdoin julkaisemassa The 3: Wild Hunt -hittipelin uuden sukupolven versiot joulukuun 14. päivä. Nyt päivityksestä on saatu tarkempaa tietoa ja ensimmäinen traileri, jonka voit katsoa alta.

Uuden sukupolven versio tuo mukanaan visuaalisia päivityksiä sekä teknisiä parannuksia ja optimointia. Mukana on mm. kuvaustila, säteenseuranta, nopeammat latausajat sekä monia modeja. Mukana on myös Netflix -sarjan inspiroima Nilfgaardian -haarniska.

Alunperin uuden sukupolven versiot oli määrä ilmestyä jo vuonna 2020, mutta niiden julkaisua viivästettiin useampaan otteeseen.

The 3: Wild Hunt on parhaillaan saatavilla Playstation 4, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille, PC:lle ja Stadia -pelipalvelussa. PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -versiot ilmestyvät joulukuun 14. päivä. Päivitys on ilmainen niille, jotka omistavat pelin jo aiemmille konsoliversioille tai PC:lle.

Kommentoi

Hirviötäyteisen villin lännen turvaaminen alkaa tänään Evil West -toimintapelissä Kommentit pois päältä artikkelissa Hirviötäyteisen villin lännen turvaaminen alkaa tänään Evil West -toimintapelissä

Evil West

Kolmannen persoonan kuvakulmasta koettava Evil West -toimintapeli sijoittuu vaihtoehtoiseen ja hirviöiden täyttämään Yhdysvaltojen villiin länteen. Perinteisten pyssysankareiden uhkina eivät ole pankkirosvot ja muut roistot, vaan katalat hirviöt, verenhimoiset otukset ja muut luonnottomat kammotukset.

Siinä missä isoissa kaupungeissa eletään verrattain turvallista elämää, Amerikan rajamailla hirviöt ovat jatkuva uhka tilallisille, matkaajille ja aivan kaikenlaisille tavallisille ihmisille. Tilanne vaatii kovempia otteita, rohkeita miehiä ja raskasta aseistusta sekä erikoistarvikkeita. Niinpä karu sankari Jesse ystävineen käy taisteluun hirvityksiä vastaan vailla pelkoa ja epäröintiä.

tarjoaa vauhdikasta ja energistä toimintaa hurmeisissa taisteluissa ja räväköissä kohtaamisissa. Pistoolit, kiväärit, haulikot ja astetta eksoottisemmat aseet, kuten liekinheittimet ja sähköistetyt iskuhanskat sekä monet muut apuvälineet tulevat tarpeeseen vampyyreja, ihmissusia ja muita kauhukuvastosta tuttuja olentoja kuritettaessa.

ilmestyy tänään marraskuuta 5, PlayStation 4 ja Series X ja S -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi