Marraskuun PS Plus -pelit selvillä – luvassa Nioh ja Outlast 2 Kommentit pois päältä artikkelissa Marraskuun PS Plus -pelit selvillä – luvassa Nioh ja Outlast 2

Nioh

Marraskuun PS Plus -pelit on luonnolliseen tapaan julkaistu ja luvassa on toimintaroolipeli sekä kauhupelin jatko-osa 2.

Mainetta niittänyt on Team Ninjan kehittämä toimintaroolipeli, jota pääsee kokeilemaan sopivasti ennen jatko-osa julkaisua. Ensimmäistä peliä pelanneet saavat Nioh 2 -peliin pelattavaksi hahmoksi ensimmäisen osan päähenkilön Williamin.

Toinen ilmaispeleistä on ensimmäisen persoonan kauhupeli 2. Jatko-osa sijoittuu samaan maailmaan kuin ensimmäinen, mutta on varustettu uusilla hahmoilla ja uudella tarinalla.

Pelit tulevat latdattavaksi 4 -konsolin PS Plus -tilaajille ensi viikon tiistaina marraskuun 5. päivä.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

ilmestyy Early Access tilassa 5, PlayStation 4, ja S, One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä 4, PlayStation 5, Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi