Marraskuun PS Plus -pelit selvillä Kommentit pois päältä artikkelissa Marraskuun PS Plus -pelit selvillä

First Class Trouble

Kuten jo aiemmin huhuiltiin marraskuun PS Plus -pelit on nyt selvillä ja luvassa on kuusi peliä.

Knockout City (PS5, PS4)

Knockout City on puolestaan vauhdikas moninpeli, jossa pelaajat tarvitsevat polttopallosta tuttuja heittämisen, kiinniottamisen ja väistämisen taitoja pärjätäkseen kilpailuhenkisissä otteluissa. Pelata voi joko 3 vastaan 3, 4 vastaan 4 tai kaikki kaikkia vastaan -pelitiloissa. Yhteensä joukkueessasi voi olla pelaajia 32 kappaletta. Pelihahmoja voi luonnollisesti tuunata makunsa mukaan erilaisten vaatteiden ja varusteiden avulla.

First Class Trouble (PS5, PS4)

First Class Trouble on asymmetrinen moninpeli, joka ammentaa esimerkiksi Among Us -kaltaisista peleistä. Siinä pelaajat yrittävät selvittää kehen voi luottaa ja kehen ei. Pelaajat aloittavat yleelliseltä avaruusristeilijältä, jossa kuitenkin tekoäly alkaa kapinoimaan. Tehtävänäsi on selvittää kuka on tekoälyllinen tai selviytyä itse sellaisena.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning (PS4)

on uusinto vuonna 2012 ilmestyneestä Kingdoms of Amalur: Reckoning -pelistä. Siinä on parannellut grafiikat ja pelimekaniikka sekä myös sisältöä on enemmän. Pelissä yhdistyy taika, taidokkuus ja seikkailu. Pelaajat voivat vapaasti valita lukuisista hahmon muokkausvaihtoehdoista. Tarina on laaja ja sivutehtävissä lymyää romanssia, magiaa ja politiikkaa.

Pelin ovat luoneet bestsellerkirjailija R.A. Salvatore, sarjakuvataiteilija Todd McFarlane (Spawn) ja pelisuunnittelija Ken Rolston (The IV: Oblivion).

The Walking Dead: Saints & Sinners (PSVR)

The Walking Dead: Saints & Sinners on puolestaan suosittuun The Walking Dead -universumiin sijoittuva VR-peli. Siinä pääset taistelemaan zombeja vastaan tulvassa kärsineessä New Orleansin kaupungissa. Joudut tekemään vaikeita valintoja itsesi ja kanssaselviytyjien puolesta.

The Persistence (PSVR)

The Persistence on vuonna 2018 ilmestynyt avaruusräiskintäpeli, jossa joudut taistelemaan tuhoon tuomitulla avaruusaluksella. Vastassasi on murhanhimoisia kloonattuja mutaatioita aluksen entisestä miehistöstä. Joudut keräämään materiaaleja, parantamaan kykyjäsi ja aseistamaan itsesi samalla kun etenet syvemmälle aluksen uumeniin.

Until You Fall (PSVR)

Until You Fall -pelissä yhdistyvät perinteinen hack-n-slash, fantasia sekä synthwave musiikki. Tehtävänäsi on miekkailla itsesi läpi taikojen kyllästämät viholliset neonhelvetissä. Käytössäsi on lukuisia erilaisia aseita ja taitoja, jotka ovat myös muokattavissa.

Marraskuun PS Plus pelit tulevat ladattavaksi marraskuun 2. päivä.

Kommentoi

Avaruuskääpiöpeli Deep Rock Galactic saapuu PlayStation -konsoleille alkuvuodesta 2022 Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruuskääpiöpeli Deep Rock Galactic saapuu PlayStation -konsoleille alkuvuodesta 2022

Deep Rock Galactic

Ruotsalaisen kehittäjän toimintamoninpeli on saapumassa vihdoin Sonyn ja PlayStation 5 -konsoleille tammikuussa 2022.

Kehittäjä kertoi aiheesta Twitter -tilillään ja julkaisi samalla pelin roadmapin, josta paljastuu tulevia pelin sisäisiä tapahtumia, uusia kosmeettisia kilkkeitä sekä uusia aseita.

Muista myös lukea Errorin arvostelu: Avaruuskääpiöiden matkassa on hyvä olla – arvostelussa Deep Rock Galactic

on parhaillaan saatavilla PC:lle Steam -palvelun kautta sekä Xbox -konsoleille. Peli saapuu ja 5 -konsoleille tammikuussa 2022.

Kommentoi

Joulukuun PS Plus -pelit varmistuivat – luvassa Godfall, Mortal Shell ja Lego DC Super-Villains Kommentit pois päältä artikkelissa Joulukuun PS Plus -pelit varmistuivat – luvassa Godfall, Mortal Shell ja Lego DC Super-Villains

Mortal Shell

Kuten jo monena edellisenä kuukautena, myös joulukuun ilmaiset PS Plus -pelit on vuotivat ennakkoon julki ja huhut olivat jälleen oikeassa. tilaajat saavat joulukuussa on Godfall, sekä Lego DC Super-Villains -pelit ilmaiseksi.

on viime vuonna ilmestynyt toimintaroolipeli, jossa fantasiamaailma jakautuu maan, veden ja ilman elementteihin. Pelaajat omaksuvat Knight’s Order jäsenen roolin ja yrittävät pysäyttää maailmanlopun. Kyseessä on pelin Challenger Edition -versio, joka tuo lisäsisältöä pelin loppuosaan.

on myöskin viime vuonna ilmestynyt kolmannesta persoonasta kuvattu toimintaroolipeli, joka keskittyy lähitaisteluun. Pelaajat joutuvat testaamaan tarkkuuttaan haastamalla erilaisia vastustajia. Päihittäessään näiden kuoren (shell) voi ottaa haltuunsa. Jokaisella kuorella on omanlaisensa pelityyli.

Lego DC Super-Villains on puolestaan toimintaseikkailu perheen pienemmille. Siinä seikkaillaan aiemmista Lego -peleistä tuttuun tapaan kolmannesta persoonasta DC -universumista tutuilla hahmoilla kuten The Joker ja Harley Quinn.

Pelit tulevat ladattavaksi ensi viikon maanantaina joulukuun 6. päivä. Siihen mennessä ehdit vielä ladata marraskuun pelit.

Kommentoi