Marraskuun PS Plus -pelit selvillä Kommentit pois päältä artikkelissa Marraskuun PS Plus -pelit selvillä

First Class Trouble

Kuten jo aiemmin huhuiltiin marraskuun -pelit on nyt selvillä ja luvassa on kuusi peliä.

Knockout City (PS5, PS4)

 on puolestaan vauhdikas moninpeli, jossa pelaajat tarvitsevat polttopallosta tuttuja heittämisen, kiinniottamisen ja väistämisen taitoja pärjätäkseen kilpailuhenkisissä otteluissa. Pelata voi joko 3 vastaan 3, 4 vastaan 4 tai kaikki kaikkia vastaan -pelitiloissa. Yhteensä joukkueessasi voi olla pelaajia 32 kappaletta. Pelihahmoja voi luonnollisesti tuunata makunsa mukaan erilaisten vaatteiden ja varusteiden avulla.

First Class Trouble (PS5, PS4)

on asymmetrinen moninpeli, joka ammentaa esimerkiksi Among Us -kaltaisista peleistä. Siinä pelaajat yrittävät selvittää kehen voi luottaa ja kehen ei. Pelaajat aloittavat yleelliseltä avaruusristeilijältä, jossa kuitenkin tekoäly alkaa kapinoimaan. Tehtävänäsi on selvittää kuka on tekoälyllinen tai selviytyä itse sellaisena.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning (PS4)

on uusinto vuonna 2012 ilmestyneestä Kingdoms of Amalur: Reckoning -pelistä. Siinä on parannellut grafiikat ja pelimekaniikka sekä myös sisältöä on enemmän. Pelissä yhdistyy taika, taidokkuus ja seikkailu. Pelaajat voivat vapaasti valita lukuisista hahmon muokkausvaihtoehdoista. Tarina on laaja ja sivutehtävissä lymyää romanssia, magiaa ja politiikkaa.

Pelin ovat luoneet bestsellerkirjailija R.A. Salvatore, sarjakuvataiteilija Todd McFarlane (Spawn) ja pelisuunnittelija Ken Rolston (The Elder Scrolls IV: Oblivion).

The Walking Dead: Saints & Sinners (PSVR)

The Walking Dead: Saints & Sinners on puolestaan suosittuun The Walking Dead -universumiin sijoittuva VR-peli. Siinä pääset taistelemaan zombeja vastaan tulvassa kärsineessä New Orleansin kaupungissa. Joudut tekemään vaikeita valintoja itsesi ja kanssaselviytyjien puolesta.

The Persistence (PSVR)

on vuonna 2018 ilmestynyt avaruusräiskintäpeli, jossa joudut taistelemaan tuhoon tuomitulla avaruusaluksella. Vastassasi on murhanhimoisia kloonattuja mutaatioita aluksen entisestä miehistöstä. Joudut keräämään materiaaleja, parantamaan kykyjäsi ja aseistamaan itsesi samalla kun etenet syvemmälle aluksen uumeniin.

Until You Fall (PSVR)

-pelissä yhdistyvät perinteinen hack-n-slash, fantasia sekä synthwave musiikki. Tehtävänäsi on miekkailla itsesi läpi taikojen kyllästämät viholliset neonhelvetissä. Käytössäsi on lukuisia erilaisia aseita ja taitoja, jotka ovat myös muokattavissa.

Marraskuun PS Plus pelit tulevat ladattavaksi marraskuun 2. päivä.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.