Marvel julkaisi uuden trailerin tulevasta Falcon and The Winter Soldier -sarjasta Kommentit pois päältä artikkelissa Marvel julkaisi uuden trailerin tulevasta Falcon and The Winter Soldier -sarjasta

Viihdejätti julkisti Super Bowl -tapahtuman yhteydessä uuden trailerin tulevalle and The Winter Soldier -sarjalleen. Trailerissa avataan hieman enemmän Sam Wilsonin (Anthony Mackie) sekä Bucky Barnesin (Sebastian Stan) suhdetta tulevassa Plus -sarjassa.

and The Winter Soldier on seuraava sarja MCU:n uudessa saagassa, joka käynnistyi tänä vuonna WandaVision -sarjan myötä. Sarjan ensimmäinen jakso esitetään 19. maaliskuuta.

Vuodelle 2021 on kaavailtu esimerkiksi ”Loki”, ”Ms. Marvel”, ”Hawkeye” ja ”She-Hulk” -sarjoja. Tuleviin elokuviin lukeutuvat puolestaan esimerkiksi ”Black Widow”, ” in the Multiverse of Madness”, ” II”, ”Captain 2” sekä kolmas Spider-Man -elokuva.

Kommentoi

Disney+ -suoratoistopalvelu on saavuttanut jo 103 miljoonaa tilaajaa Kommentit pois päältä artikkelissa Disney+ -suoratoistopalvelu on saavuttanut jo 103 miljoonaa tilaajaa

Disney+ -suoratoistopalvelu raportoi hiljattain alkuvuoden tilikauden tuloksiaan ja ilmoitti palvelun tilaajamääräksi huimat 103.6 miljoonaa käyttäjää.

Palvelun kilpailijat ovat myös ilmoittaneet lukujaan viime aikoina. Netflixillä on palvelussaan noin 208 miljoonaa tilaajaa, Amazon Primella 200 miljoonaa, HBO Maxilla 44 miljoona ja Peacock TV:llä 42 miljoonaa. ja Peacock TV -suoratoistopalvelut eivät ole saatavilla Suomessa.

Disney+ on kasvattanut tilaajamääriään noin 70 miljoonalla tilaajalla viime vuodesta. Se on yllättänyt suosiollaan myös Disneyn, sillä yhtiö asetti palvelun tavoitteeksi 90 miljoonaa käyttäjää vuoteen 2024 mennessä. Palvelu saapui myös Suomeen viime vuoden syyskuussa. Suoratoistopalvelu on tilattavissa 8,99 euron kuukausihintaan ja se sisältää suosittuja sarjoja sekä elokuvia esimerkiksi Marvelin, Pixarin, Disneyn ja Foxin tuotannoista.  

Lue listaus kaikista palvelussa saatavilla olevista elokuvista ja sarjoista täältä.

Kommentoi

Vuoden 2003 Star Wars: Clone Wars -sarja saapuu Disney Plus -palveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Vuoden 2003 Star Wars: Clone Wars -sarja saapuu Disney Plus -palveluun

Kun Star Warsin yhteydessä puhutaan Clone Warsista, useammalla tulee mieleen vuonna 2008 alkunsa saanut 3D-animaatiosarja. Moni ei kuitenkaan välttämättä muista, että vuonna 2003 nähtiin myös toinen Clone Wars -sarja.

Kyseisen animaatiosarjan visuaalinen ilme on huomattavasti erilaisempi kuin seuraajallaan, sillä se toteutettiin edelleen 2D-animaation voimin. Sarjan ohjaajana toimi animaatiomaailman legenda Genndy Tartakovsky, joka tunnetaan esimerkiksi Samurai Jack -sarjasta. Sarja loppui vuonna 2005 kolmanteen tuotantokauteen.

Nyt huhtikuun 2. päivä aikoo ladata kyseisen sarjan suosittuun Disney Plus -suoratoistopalveluunsa. Mukana on myös muita Star Wars -aiheisia medioita, kuten Ewok-animaatiosarjan.

Kommentoi