Marvel-sarjakuvien luoja Stan Lee menehtynyt 95 vuoden iässä Kommentit pois päältä artikkelissa Marvel-sarjakuvien luoja Stan Lee menehtynyt 95 vuoden iässä

Pääasiallisesti Marvel-sarjakuvista tunnettu kirjoittaja ja toimittaja on menehtynyt 95 vuoden iässä. Stan Leen tytär J.C.Lee vahvisti suru-uutisen ja kertoi isänsä kuolleen maanantaina Los Angelesissa sairaalassa. Lee on tunnettu etenkin Spider-Manin, Iron Manin, Hulkin, Black Pantherin, X-Menin, Fantastic Fourin ja Thorin luojana sekä Marvel Comics -julkaisuyhtiön jäsenenä.

esiintyi useissa Marvelin elokuvissa tehden cameo-rooleja. Näistä esiintymisistä on kerätty hänen muistolleen video, jonka voi katsoa alta.

Stan Leesta on julkaistu myös dokumentti vuonna 2014

The haastattelu

Kommentoi

Marvelin Blade -elokuvan kuvaukset käynnistyvät heinäkuussa 2022 Kommentit pois päältä artikkelissa Marvelin Blade -elokuvan kuvaukset käynnistyvät heinäkuussa 2022

Marvelin Blade -elokuvasarja on saamassa uuden alun, kun vampyyrejä metsästävän sarjakuvahahmon elokuvan kuvaukset on tarkoitus käynnistää heinäkuussa 2022. Alkuperäisen elokuvasarjan tähtenä nähtiin näyttelijä Wesley Snipes, joka astui hahmon saappaisiin ensimmäisen kerran vuonna 1998. Elokuva sai kaksi jatko-osaa, jotka julkaistiin vuosina 2002 ja 2004.

Marvelin suunnitelmissa on tuoda hahmo takaisin henkiin, tosin uudella näyttelijällä sekä tarinalla. Studio ei ole vielä paljastanut tuleeko ottamaan mallia edeltäjiensä synkästä ja väkivaltaisesta tyylistä, vai onko elokuvasta tarkoituksena tehdä enemmän studion muiden supersankarielokuvien kaltainen. Tällä hetkellä tiedossa on kuitenkin, että kuvauksien aloittamiseen on matkaa vielä noin vuoden päivät. Elokuvan tuotantoa on lykätty jo aiemmin ja nyt studio kertoo kuvausten käynnistyvän vuotta alkuperäistä suunnitelmaa myöhemmin. Marvelin mukaan syynä on viilausta kaipaava käsikirjoitus.

Kommentoi

Marvel julkaisi ensimmäisen teaserin Shang-Chi and the Legend of Ten Rings -elokuvaan Kommentit pois päältä artikkelissa Marvel julkaisi ensimmäisen teaserin Shang-Chi and the Legend of Ten Rings -elokuvaan

Cinematic Universen neljäs vaihe on parhaillaan käynnissä ja nyt yhtiö on julkaissut ensimmäisen teaserin tulevaan Shang-Chi and the Legend of Ten Rings -elokuvaan.

Useista Marvelin supersankareista poiketen Shang-Chi ei käytä minkäänlaisia supervoimia, vaan hahmolla on kattava koulutus kamppailulajeissa. Elokuvassa Shang-Chi joutuu kohtaamaan menneisyytensä taistellessaan Ten Rings -terroristiorganisaatiota vastaan. Shang-Chin isä Wenwu koulutti pojasta nuorella iällä salamurhaajan.

Hahmoon perustuva elokuva on ollut suunnitelmissa jo vuodesta 2006 lähiten, mutta elokuva otettiin työ alle vasta vuonna 2018, kun käsikirjoittaja David Callaham liittyi mukaan projektiin. Elokuvan ohjaa Destin Daniel Cretton ja pääosaa elokuvassa näyttelee Simu Liu, joka tunnetaan entuudestaan Jung Kimin roolista Kim’s Convenience -sarjassa.

on tarkoitus julkaista 3.päivä syyskuuta 2021. Julkaisu tapahtuu luultavasti aluksi vain elokuvateattereissa.

Kommentoi