Marvelin Avengers -videopelistä ensimmäinen pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Marvelin Avengers -videopelistä ensimmäinen pelivideo 148

Gamescomissa julkistettiin Crystal Dynamicsin ja Square Enixin Marval’s -pelille 20-minuuttinen pelivideo, mikä onkin aivan upeaa katseltavaa. Vaikka vielä kehitystä onkin rutkasti edessä ja ollaan vasta ihan alkutaipaleella, peli vaikuttaa teknisesti varsin mukiinmenevältä toiminnalta.

Pelissä on viisi tuttua pelihahmoa ohjattavana; Kapteeni Amerikka, Iron Man, Thor, Hulk ja Black Widow. Kapu on tappelija bumerangikilvellä, Black Widow yhdistää akrobaattitappeluun pyssyttelyt, Thorilla on voimakkaat salamahyökkäykset ja vasaransa, Iron Man lentää ja Hulk luonnollisesti mäiskii voimalla.

Vaikka kyseessä onkin pelivideo, Gamescomissa ei peliä pelattu. Saa nähdä mihin suuntaan lopullinen peli menee, mutta esimerkiksi uusi Spider-Man -videopeli osoittaa miten huikeaa supersankaritoimintaa voi saada aikaiseksi.

Monessa lammessa samanaikaisesti uiskenteleva pelialan hörhö.

Striimailen Xboxilla: https://mixer.com/Errori

Kommentoi

Tältä näyttää seuraavan sukupolven konsoleille saapuva Outriders -peli Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää seuraavan sukupolven konsoleille saapuva Outriders -peli 79

Seuraavan sukupolven konsoleita odotellaan jo kovasti, mutta miltä pelit niillä näyttävät. Square Enixin ja puolalaisen People Can Fly studion tulevan Outriders -räiskintäpelin uusi pelivideo avaa hieman tätä.

Outriders on co-op räiskintäpeli, jossa kolme pelaajaa ottaa mittaa vastustajistaan synkällä Enoch -planeetalla. Ensisilmäykseltä peli näyttäisi ottaneen vahvasti vaikutteita Gears -peleistä, mikä ei sinänsä ole ihme sillä samainen studio on ollut kehittämässä Gears of War: Judgment -peliä. Videolta voinee aistia myös vaikutteiden tulleen myös pelien kuten The Division ja Destiny suunnasta.

Taistelut nojaavat pitkälti aseisiin ja taitoihin. Valittavana on neljä eri hahmoluokkaa ja jokaisella on ominaiset taidot. Loottia löytyy tietenkin ja hahmoa ja aseita voi muokata.

Seuraavan sukupolven Playstation 5 ja Xbox Series X -konsoleiden lisäksi peli ilmestyy myös Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Final Fantasy VII uusioversio sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Final Fantasy VII uusioversio sai uuden trailerin 139

Pidemmittä puheitta, nauttikaa!

Monessa lammessa samanaikaisesti uiskenteleva pelialan hörhö.

Striimailen Xboxilla: https://mixer.com/Errori

Kommentoi

Lenovo tuo Marvel -sankarit lisättyyn todellisuuteen Disneyn kanssa Kommentit pois päältä artikkelissa Lenovo tuo Marvel -sankarit lisättyyn todellisuuteen Disneyn kanssa 109

Laitevalmistaja Lenovo on lanseerannut uuden Dimension of Heroes -lisätyn todellisuuden pelin yhdessä Disneyn kanssa. Peliä pääsee pelaamaan samaisilla Mirage AR-laseilla joile aiempi Star Wars: Jedi Challenges ilmestyi vuonna 2017.

Itse pelissä pelaaja pääsee valitsemaan hahmon kuten Doctor Strange, Captain America, Thor, Black Panther ja Captain , jolla taistellaan ikonisia vastuksia vastaan.

Lenovo Mirage AR -laite
Lenovo Mirage AR -laite, ohjaimet ja majakka

Lenovo Mirage AR -laite tulee maksamaan n. 250 dollaria. Se toimii käyttäjän puhelimen ja siihen ladattavan ilmaisen sovelluksen kautta. Tuettuina puhelimina ovat monien valmistajien lippulaivamallit kuten iPhone X, Samsung Galaxy S9, Sony Xperia ZX1 jne. Laitteen mukana tulee myös kaksi ohjainta, jotka soveltuvat myös muiden pelien pelaamiseen. Laitteen ostamalla pääsee myös pelaamaan aiempaa Star Wars: Jedi Challenges -peliä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi