Marvelin Blade -elokuvan kuvaukset käynnistyvät heinäkuussa 2022 Kommentit pois päältä artikkelissa Marvelin Blade -elokuvan kuvaukset käynnistyvät heinäkuussa 2022

Marvelin Blade -elokuvasarja on saamassa uuden alun, kun vampyyrejä metsästävän sarjakuvahahmon elokuvan kuvaukset on tarkoitus käynnistää heinäkuussa 2022. Alkuperäisen elokuvasarjan tähtenä nähtiin näyttelijä Wesley Snipes, joka astui hahmon saappaisiin ensimmäisen kerran vuonna 1998. Elokuva sai kaksi jatko-osaa, jotka julkaistiin vuosina 2002 ja 2004.

Marvelin suunnitelmissa on tuoda hahmo takaisin henkiin, tosin uudella näyttelijällä sekä tarinalla. Studio ei ole vielä paljastanut tuleeko ottamaan mallia edeltäjiensä synkästä ja väkivaltaisesta tyylistä, vai onko elokuvasta tarkoituksena tehdä enemmän studion muiden supersankarielokuvien kaltainen. Tällä hetkellä tiedossa on kuitenkin, että kuvauksien aloittamiseen on matkaa vielä noin vuoden päivät. Elokuvan tuotantoa on lykätty jo aiemmin ja nyt studio kertoo kuvausten käynnistyvän vuotta alkuperäistä suunnitelmaa myöhemmin. Marvelin mukaan syynä on viilausta kaipaava käsikirjoitus.

Kommentoi

Marvel julkaisi ensimmäisen teaserin Shang-Chi and the Legend of Ten Rings -elokuvaan Kommentit pois päältä artikkelissa Marvel julkaisi ensimmäisen teaserin Shang-Chi and the Legend of Ten Rings -elokuvaan

Marvel Cinematic Universen neljäs vaihe on parhaillaan käynnissä ja nyt yhtiö on julkaissut ensimmäisen teaserin tulevaan Shang-Chi and the Legend of Ten Rings -elokuvaan.

Useista Marvelin supersankareista poiketen Shang-Chi ei käytä minkäänlaisia supervoimia, vaan hahmolla on kattava koulutus kamppailulajeissa. Elokuvassa Shang-Chi joutuu kohtaamaan menneisyytensä taistellessaan Ten Rings -terroristiorganisaatiota vastaan. Shang-Chin isä Wenwu koulutti pojasta nuorella iällä salamurhaajan.

Hahmoon perustuva elokuva on ollut suunnitelmissa jo vuodesta 2006 lähiten, mutta elokuva otettiin työ alle vasta vuonna 2018, kun käsikirjoittaja David Callaham liittyi mukaan projektiin. Elokuvan ohjaa Destin Daniel Cretton ja pääosaa elokuvassa näyttelee Simu Liu, joka tunnetaan entuudestaan Jung Kimin roolista Kim’s Convenience -sarjassa.

on tarkoitus julkaista 3.päivä syyskuuta 2021. Julkaisu tapahtuu luultavasti aluksi vain elokuvateattereissa.

Kommentoi

Netflixin Marvel-sarjojen hahmojen oikeudet palautuivat takaisin kotiyhtiölle Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin Marvel-sarjojen hahmojen oikeudet palautuivat takaisin kotiyhtiölle

IGN kertoo, että on saanut takaisin Netflixiltä oikeudet tehdä elokuvia Jessica Jonesista, Punisherista, Daredevilista ja Luke Cagesta.

Marvelin ja Netflixin allekirjoittama usean vuoden sopimus mahdollisti striimijätin oman pienikokoisen marveluniversumin, jossa aiemmin mainitut sankarihahmot muodostavat oman The Defenders-nimisen ryhmänsä.

Striimijätti näytti jo kaikille lopun merkkejä -sisältönsä suhteen kun he 2019 vuoden lopulla ilmoittivat peruuttavansa kaikki suunnitellut jatko-osat heidän sarjoilleen.

Toistaiseksi ei ole tietoa saavatko Netflixiltä palautuneet hahmot myöhemmin oman sarjan tai elokuvan. kertoo liikkeellä olevien huhujen mukaan olevan mahdollista, että esiintyy tulevassa elokuvassa.

Huhut ovat liikehtineet siitä asti, kun Daredeviliä Netflixillä esittänyt Charlie Cox havaittiin :n kuvauspaikalla.

Kommentoi