Marvelin odotettu X-Men -animaatiosarja sai ensimmäisen trailerin, josta ei ysärihenkeä puutu! Kommentit pois päältä artikkelissa Marvelin odotettu X-Men -animaatiosarja sai ensimmäisen trailerin, josta ei ysärihenkeä puutu!

Marvel Animationin '97 -sarjan traileri ja teaser-juliste on nyt julkaistu. Tämä täysin uusi animaatiosarja, joka sisältää 10 jaksoa, saapuu -palveluun 20. maaliskuuta.

X-Men '97 palaa 1990-luvun ikoniseen aikakauteen, kun X-Menit joutuvat kohtaamaan vaarallisen ja odottamattoman uuden tulevaisuuden.

Äänirooleissa kuullaan muun muassa Ray Chasea, Jennifer Halea, ja Alison Sealy-Smithiä. Sarjan pääkäsikirjoittajana toimii Beau DeMayo, ja jaksojen ohjaajina ovat Jake Castorena, Chase Conley ja Emi Yonemura. Sarjan musiikista vastaavat The Newton Brothers, ja tuottajina toimivat Brad Winderbaum, Kevin Feige, Louis D'Esposito, Victoria Alonso ja DeMayo.

Disney+ julkaisi uuden trailerin odotetusta Doctor Who -kaudesta Kommentit pois päältä artikkelissa Disney+ julkaisi uuden trailerin odotetusta Doctor Who -kaudesta

Errori.net

on julkaissut trailerin -sarjan tulevasta kaudesta.

Trailerissa tarjotaan kurkistus sarjan uusimpaan osaan, jossa Ncuti Gatwan esittämä 15. tohtori ja Millie Gibsonin esittämä Ruby Sunday matkaavat TARDISilla ajan ja avaruuden halki. Seikkailu vie heidät muun muassa 1960-luvulle, Regency-aikakauteen Englannissa sekä sotien repimiin tulevaisuuksiin.

Uuden trailerin voit ottaa haltuun vaikkapa hetimmiten tästä alta:

Disney+ julkaisi trailerin historiallisesta toimintaseikkailusarjastaan Renegade Nell – taustalla arvostettu tekijätiimi Kommentit pois päältä artikkelissa Disney+ julkaisi trailerin historiallisesta toimintaseikkailusarjastaan Renegade Nell – taustalla arvostettu tekijätiimi

Errori.net

on julkistanut virallisen trailerin odotetusta alkuperäissarjastaan , jonka kaikki jaksot saapuvat katsottavaksi yksinoikeudella Disney+ -palveluun 29. maaliskuuta.

Sarjan ovat luoneet BAFTA-palkittu käsikirjoittaja Sally Wainwright (Happy Valley) ja arvostettu ohjaaja Ben Taylor (Sex Education).

Sarjan päähenkilö Nell Jackson on nokkela ja rohkea nuori nainen, joka joutuu lavastetuksi murhaan. Odottamattomien tapahtumien myötä Nellistä tulee pahamaineinen maantierosvo 1800-luvun Englannissa. Mutta kun maaginen henki nimeltä Billy Blind ilmestyy, Nell tajuaa, että hänen kohtalonsa on suurempi kuin hän oli koskaan kuvitellutkaan.

Trailerin voit ottaa haltuun tästä alta: