Marvelin tammikuussa käynnistyvästä uudesta ”WandaVision” -sarjasta katsottavissa uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Marvelin tammikuussa käynnistyvästä uudesta ”WandaVision” -sarjasta katsottavissa uusi traileri

Viihdejätti on astumassa oman Marvel Cinematic Universensa uuteen vaiheeseen massiivisen ensimmäisen saagansa, niin kutsutun ”Ikuisuus-saagansa” jälkeen. Edellisen saagan loppuhuipennus ”Avengers: Endgame” ilmestyi vuonna 2019.

Osana toistaiseksi nimeämätöntä toista saagaa nähdään muun muassa uusi sarja ””, joka käynnistyy 15. tammikuuta -suoratoistopalvelussa. Nyt sarja on saanut uuden trailerinsa, jonka voit katsastaa alhaalta.

Disney aikoo selvästi investoida ja panostaa uuteen suoratoistopalveluunsa, sillä Marvelin tulevien elokuvien juonet ja tapahtumat elävät myös osana sarjoja, joita Disney+ tulee esittämään. Vuodelle 2021 on kaavailtu esimerkiksi ”Loki”, ”Ms. Marvel”, ”Hawkeye” ja ”She-Hulk” -sarjoja. Tuleviin elokuviin lukeutuvat puolestaan esimerkiksi ”Black Widow”, ”Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, ”Black Panther II”, ”Captain Marvel 2” sekä kolmas Spider-Man -elokuva.

Kommentoi

Odotettu uusi Marvel-sarja WandaVision nyt katsottavissa Disney Plus -palvelussa Kommentit pois päältä artikkelissa Odotettu uusi Marvel-sarja WandaVision nyt katsottavissa Disney Plus -palvelussa

Viihdejättiläinen Marvel Studios on käynnistänyt oman MCU-jatkumonsa uuden saagan tänä vuonna. Marvel aikoo tänä vuonna panostaa esimerkiksi uusiin sarjoihin, jotka julkaistaan Disney Plus -suoratoistopalveluun.

Nyt -suoratoistosarjat on käynnistetty tuoreen ”WandaVision” -sarjan myötä. Sarjassa seurastaan supersankareita Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) sekä Vision (Paul Bettany). Tapahtumat sijoittuvat ”The Infinity Sagan” jälkeiseen aikaan. Sarjan ohjauksesta vastasi Matt Shakman, ja käsikirjoituksesta Jac Schaeffer.

Vuodelle 2021 on kaavailtu esimerkiksi ”Loki”, ”Ms. Marvel”, ”Hawkeye” ja ”She-Hulk” -sarjoja. Tuleviin elokuviin lukeutuvat puolestaan esimerkiksi ”Black Widow”, ”Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, ”Black Panther II”, ”Captain Marvel 2” sekä kolmas Spider-Man -elokuva.

Kommentoi

Alien tv-sarja tuloillaan – Fargo ja Legion -sarjojen luojalta Kommentit pois päältä artikkelissa Alien tv-sarja tuloillaan – Fargo ja Legion -sarjojen luojalta

Alien

Disney on kertonut tuovansa valkokankailta tutun Alienin pienemmille ruuduille uuden tv-sarjan myötä. Sarjan on määrä ilmestyä Disneyn omistaman FX maksukanavan kautta.

Sarjan luojaksi on värvätty Noah Hawley, joka on aiemmin ollut luomassa mm. Fargo ja Legion -sarjoja. Lisäksi sarjan tuottajaksi on kaavailtu elokuvien ohjaajaa ja luojaa Ridley Scottia.

Tarinaltaan sarja sijoittuu ensimmäistä kertaa virallisessa Alien -sarjassa avaruuden sijaan Maahan. Sarjan pääosien näyttelijät ovat vielä toistaiseksi pimennossa.

Edellisen kerran Alien -universumiin perehdyttiin esiosien Prometheus ja Alien: Covenant -elokuvien muodossa vuonna 2012 ja 2017.

Kommentoi