Marvel’s Spider-Man 2 takoo hurjia lukuja maailmalla Kommentit pois päältä artikkelissa Marvel’s Spider-Man 2 takoo hurjia lukuja maailmalla

Spider-Man on pian valmis räiskimään seittejänsä pitkin pitäjiä, kun kauan odotettu PS5-yksinoikeus Marvel's Spider-Man 2 julkaistaan 20.10.

PlayStationin virallinen Twitter-tili ilmoitti hiljattain, että Marvel's Spider-Man 2 -peli on myynyt yli 2,5 miljoonaa kopiota ensimmäisen vuorokauden aikana.

”Hyviä uutisia, Spidey-fanit! Marvel's Spider-Man 2 on myynyt yli 2,5 miljoonaa kopiota ensimmäisen 24 tunnin aikana. Kiitos, että teitte tästä lentävän lanseerauksen!”

On tärkeää huomata, että tämä luku viittaa nimenomaan myytyihin kopioihin, ei lähetettyihin. Vaikka pelin julkaisijat usein viittaavat lähetettyjen kopioiden määrään, se ei aina anna tarkkaa kuvaa todellisista myynneistä. Myyty luku tarkoittaa kuitenkin kopioita, jotka on joko myyty vähittäismyyjille tai ostettu digitaalisesti PlayStation Storesta.

Viimeksi, kun ilmoitti pelistään ”nopeimmin myydyksi” lanseerauksessaan, kyseessä oli God of War: Ragnarök, jonka kerrottiin myyneen 5,1 miljoonaa kopiota ensimmäisen viikon aikana. Sitä ennen kesäkuussa 2020 Sony kertoi, että The Last of Us Part 2 oli myynyt yli 4 miljoonaa kopiota ensimmäisen kolmen päivän aikana. Ennen sitä ennätys kuului Insomniacin ensimmäiselle Spider-Man-pelille, joka myi 3,3 miljoonaa kopiota ensimmäisen kolmen päivän aikana.

Tämä osoittaa, että Marvel's Spider-Man 2 on lyhyessä ajassa muodostunut todelliseksi peli-ilmiöksi,

Robin Hoodin tarinan hieman toisella tyylillä kertova Gangs of Sherwood -peli on julkaistu tänään Kommentit pois päältä artikkelissa Robin Hoodin tarinan hieman toisella tyylillä kertova Gangs of Sherwood -peli on julkaistu tänään

Gangs of Sherwood

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema -toimintapeli julkaistiin tänään ja sekä S -konsoleille että :lle.

Erinomaisena jousenkäyttäjänä, karismaattisena johtajana ja hyväntahtoisena köyhien auttajana tunnettu Robin Hood on rohkea ja liikkuvainen sankari. Taktisessa Gangs of Sherwood -toimintapelissä jokainen joukon hahmoista muodostaa oman tärkeän roolinsa seikkailuissa ja vauhdikkaissa viholliskohtaamisissa. Pelin sankarijoukkoa onkin mahdollista pelata joko yksin tekoälyn ohjatessa muita hahmoja tai jopa kolmen kaverin seurassa jokaisen pelaajista ohjatessa yhtä monista hahmoista.

Gangs of Sherwood esittelee totutusta poikkeavan näkemyksen Robin Hoodin tyylistä, sillä tässä pelissä maailma on teknologisesti kehittynyt taianomaisen kiven ansiosta. Siksi muuten keskiaikaistyyliseen maailmaan on ilmestynyt ainutlaatuista tekniikkaa, kuten muun muassa lentäviä koneita ja tehokkaita tykkejä. Erikoislaatuinen Robin Hood -näkemys tarjoaa kiehtovan asetelman toimintavetoiselle pelille, jossa Sherwoodin pahamaineinen seriffi joukkoineen on Robin Hoodin ja tavallisen kansan kiusana.

Arviossamme Gangs Of Sherwood pärjäsi hyvin.

The Witcher 4 etenee – 300 työntekijää on nyt pestattu projektin pariin Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher 4 etenee – 300 työntekijää on nyt pestattu projektin pariin

Lähes puolet CD Projekt Redin henkilöstöstä työskentelee nyt Witcher 4:n parissa, koodinimeltään Polaris, Cyberpunk 2077 -laajennuksen Phantom Liberty julkaisun jälkeen.

Vahvistus saapui CD Projekt Redin viimeisimmässä tulostiedotteessa, joka osoitti lähes 330 kehittäjän eli juuri alle 50% sen kehitystiimistä työskentelevän odotetun jatko-osan parissa lokakuun 31. päivään 2023 mennessä. CD Projektin toimitusjohtaja Adam Kiciński vahvisti myös, että yhtiö odottaa yli 400 kehittäjän työskentelevän Polaris-projektissa vuoden 2024 puoliväliin mennessä.

Edellinen sarjan peli, ilmestyi uuden sukupolven ja sekä S -konsoleilla vuonna 2022.