Massey Fergusonit ja Fendtit saapuvat Farming Simulator 22 -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Massey Fergusonit ja Fendtit saapuvat Farming Simulator 22 -peliin

Farming Simulator 22

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema -maatilasimulaatio laajenee ilmaisella lisäosalla Massey Fergusonin ja Fendtin paalaimin ja traktorein.

Huippusuositun pelin kuudes ilmaispäivitys sisältää yhteensä kuusi ilmaista työkonetta, joilla innokas virtuaalimaanviljelijä pääsee tositoimiin. Farming Simulator 22:n uusin päivitys sisältää paalaimia ja työkoneita tunnetuilta merkeiltä, kuten Fendt ja Massey Ferguson.

Massey Ferguson tuo mukanaan sekä paalaimia että traktoreita. Viimeksi mainittuja ovat tehokkaat työjuhdat eli Massey Ferguson MF 6S- ja MF 7S Series -traktorit, joilla hoituu muun muassa paalaimien liikuttelu. MF RB 4160V Protec tuottaa isokokoista pyöröpaalia ja huipputehokas MF 2370 Ultra HD isokokoista neliöpaalia.

Lisäksi mukana ovat modernit ja innovatiiviset Fendt Rotana 160 V Combi- ja Fendt Squadra 1290 N UD -paalaimet, joilla saa aikaan sekä kaunista että kätevää pyörö- ja neliöpaalia. Näiden kuuden laitelisäyksen ansiosta virtuaalinen paalaus sujuu leikiten.

Samalla Farming Simulator 22 laajenee entisestään ja myynnissä on toisen pelivuoden kausikortti. Siihen sisältyy ilmaisten lisäosien lisäksi neljä isompaa lisäosapakettia sekä kokonainen lisäosa. Lisäksi pelin ModHub-palvelusta löytyy paljon lisää käyttäjien tekemiä pelimodeja, jotka tarjoavat paljon lisäsisältöä jo muuten täyteläiseen pelikokemukseen.

Farming Simulator 22 Platinum Edition ja Farming Simulator 22 on saatavilla , ja S, sekä -konsoleilla että :llä ja :llä.

Monster Hunter Stories -klassikkopelit nyt saatavana PlayStationille remasteroituna Kommentit pois päältä artikkelissa Monster Hunter Stories -klassikkopelit nyt saatavana PlayStationille remasteroituna

Monster Hunter Stories

PAN Visionin jakelema ja Capcomin julkaisema ja ovat nyt saatavilla :lle remasteroituna yhdessä ja samassa paketissa.

Monster Hunter Stories vie pelaajan värikkääseen maailmaan, jossa ratsastajahahmot muodostavat yhteyden villiin Monsties-hirviöihin metsästämisen sijaan. Tämä ensimmäinen Monster Hunter -pelimaailmaan sijoittuva roolipeli on nyt paranneltu uusilla jännittävillä ominaisuuksilla, jotka takaavat entistä jännittävämmän ja mukaansatempaavamman seikkailun.

Pelaajat voivat nyt uppoutua klassiseen toimintaan päivitetyillä grafiikoilla, jotka sisältävät parannettuja mallinnuksia, tekstuureja ja valaistuksia suuremmilla näytöillä. Tarinasta voi nauttia uudella tavalla uusien englannin- ja japaninkielisten ääninäyttelijöiden ansiosta. Mukana on myös museotila, jossa voi tutustua yli 200 konseptitaideteokseen, taustamusiikkiin ja erityisiin kehittäjäpiirroksiin. Pelaajat saavat myös pääsyn aiemmin yksinomaan Japanissa saatavilla olleeseen sisältöön, kuten versiopäivitykset 1.20 ja 1.30.

Tarinaa voi jatkaa Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin -jatko-osan parissa. Pelaaja seuraa legendaarisen Redin perintöä ja liittyy Ena-nimisen Wyverian-tytön kanssa suojelemaan Rathalosin munaa, josta voi kuoriutua valtavan voiman omaava hirviö. Tässä jatko-osassa pelaajat voivat tutkia entistä laajempaa ja dynaamisempaa maailmaa uusien Monsties-hirviöiden ystävinä. Mukaansatempaava vuoropohjainen taistelu mahdollistaa tutustumisen kiehtovaan tarinaan, joka syventyy muinaisiin legendoihin.

Monster Hunter Stories ja Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin ovat nyt saatavilla PlayStation 4:lle yhdessä ja samassa paketissa. Monster Hunter Stories toimitetaan levynä ja Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin on mukana latauskoodina. Pelien ikäraja on PEGI 7.

Vauhdikas scifikilpapeli Redout 2 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Vauhdikas scifikilpapeli Redout 2 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Redout 2

tarjoaa tällä viikolla ilmaiseksi sci-fi-ajopeliä . Kyseessä on jatko-osa suositulle anti-gravitaatiokilpapelille, joka tarjoaa vauhdikasta menoa neonvaloilla hehkuvilla radoilla.

Vuonna 2022 ilmestyneessä pelissä pelaajat kisaamaan ohjaamaan rakettikäyttöisillä ajoneuvoilla, jotka uhmaavat painovoimaa ja liitävät uskomattomilla nopeuksilla. Ratojen suunnittelu on armoton – jyrkkiä mutkia, huimapäisiä hyppyreitä ja salamannopeita suoria, jotka vaativat pelaajalta täydellistä reagointikykyä ja ajotaitoa.

Vauhdin hurmaa täydentää syvä kustomointijärjestelmä. Voit muokata ajokkiasi niin ulkonäöllisesti kuin teknisten ominaisuuksienkin puolesta. Viimeistele unelmiesi kilpa-auto ja koe anti-gravitaatiokilpailun todellinen voima.

Redout 2 on ladattavissa ilmaiseksi :lle aina ensi viikon torstaihin 20. kesäkuuta asti. Pelin lunastaminen on helppoa: luo ilmainen Epic Games Store -tili, jos sinulla ei vielä sellaista ole, kirjaudu sisään ja lisää peli kirjastoosi.